- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.221
Ben de temmuz başı bu uygulamaya geceyim domates salatalık maydanoz karpuz su bu kadarYetmiyor 100tl. Fairly bile alamıyosun200 daha iyi galiba. Bu hhafta bakliyat pişirdim yetsin 100tl diye sırrı şu hiç bişey almıyosun. Anca domates biber
Hadi hayırlısı olsun cnm insallah gönlüne fore olur her şey...Piyasa pandemi başlangıcı bir uçtu sonrası en fazla 20 tl düştü..Altın sonucta hep değerli...Kızlar günaydın
Bizim kirada bir evimiz var. Yatirimlik almıştık. Şimdiki aklım olsaydı arsa alirdim. Neyse ev kredileri düşükken bunu satıp altına yatırım yapıp borçsuz su an oturduğumuz yerden ev almak istiyorum.
Dün esimle konuşurken evi ben gelince satalım dedi. Kismetse 27 gün kaldı gelmesine. Düşündüm. Gelince satmaya kalkmamiz zaman alacak ayrıca kur yükselebilir. Bu yüzden evi hemen satmaya karar verdik. Hayırlısı olsun inşaallah. Umarım guzel bir fiyata satıp kur yükselmeden altına yatırım yapabiliriz.
Sonra biraz bekleyip ev fiyatlarını takip edip butcemize gore biriktirdigimiz parayı ev fiyatına ekleyip güzel bir ev alabiliriz inş.
İnşallah canım sağol. Umarım kolayca satılır hayırlısı olsun.Hadi hayırlısı olsun cnm insallah gönlüne fore olur her şey...Piyasa pandemi başlangıcı bir uçtu sonrası en fazla 20 tl düştü..Altın sonucta hep değerli...
hic duymadim"Cingoz nine" oyuncağı varmis kizlar
Benim küçük istiyor, internetten sipariş edeyim diyorum.
Varmi etrafinda,cocugunda nine oyuncağı olan
Çabuk sıkılacak muhtemelen ama alacağım.
Bir dönem barbienin kaka yapan köpek oyuncağıni almıştık.
Hevesleniyorlar görünce.
Pahalı sanki ama ne işe yaradigini çözemedim benAsmin, oyuncak bu istiyor da istiyor alacağız mecbur
Gerçekten mi.kizlar ben oldum cidden. Bugün organik süt ve elmasirkesiyle peynir yaptim.
5 litre süt. 5,50€ ve organik. Haziri zaten burda bulunmazda, olsada kesin 15€ filan olurdu
Bende pek anlamadim sonra youtube den açalım anne göstereceğim sana dedi .Pahalı sanki ama ne işe yaradigini çözemedim ben
Arabayı satıp altına yatırım yapmayı düşünüyormuşsun, ne kadar süreliğine duracak altınlar ve beklediğin hedef fiyat ne?İnşallah canım sağol. Umarım kolayca satılır hayırlısı olsun.
200tl yapacağım temmuzda. 67 kuruşum kaldı.100tl yetmiyor. Ama 2 kez dışarıdan yemek almak zorunda kaldım. O yüzden böyle oldu. Harcamalarım diye bi uygulama indirdim. Oraya sınır miktarı yazıyorum. Sonra harcadıkça parayı azaltıyor. Beğendim uygulamayı.Ben de temmuz başı bu uygulamaya geceyim domates salatalık maydanoz karpuz su bu kadar
Pahalı degilmi yaAsmin, oyuncak bu istiyor da istiyor alacağız mecbur
Pahali tâbi canım.Pahalı degilmi ya
Bende reklamlarda görmüştüm ne saçma şeyler cikariyolar demistim
Boşver sen topaç al ona
garib bir oyuncakAsmin, oyuncak bu istiyor da istiyor alacağız mecbur
ama cok kolaymis, annemle yaptik. Artik sürekli yaparimGerçekten mi.
Birde ben marifetli değilim dersin
Afiyet olsun.
Büyük yerden doğrugarib bir oyuncakama emir büyük yerden
ismi ne canim200tl yapacağım temmuzda. 67 kuruşum kaldı.100tl yetmiyor. Ama 2 kez dışarıdan yemek almak zorunda kaldım. O yüzden böyle oldu. Harcamalarım diye bi uygulama indirdim. Oraya sınır miktarı yazıyorum. Sonra harcadıkça parayı azaltıyor. Beğendim uygulamayı.
İsmi harcamalarımismi ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?