- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.241
apple store da yokmus.
İsmi harcamalarım
Aynısı olmasa da benzeri vardırapple store da yokmus
benzerini henüz bulamadim ama ariyorumAynısı olmasa da benzeri vardır
Tartismalari bilmiyorum ama alintidaki 2.paragrafta yazilanlar beni cok rahatsiz etti. Insanlarin bir basliktan baska basliklara gecisleri (sebep ne olursa olsun) bu sekilde ifsa edilebiliyor mu yöneticiler tarafindan?Site böyle uyarı verme yetkisine filan mı sahipsiniz? Böyle bir yetkiniz yok !
ne çabuk unutunuz (genele söylüyorum) diğer başlıktan istenmeyen kişi olarak ayrılıp burada yazıp çizmeye başladığınızı? ne ara palazlandınız da birilerine yol verecek hale geldiniz? Daha 2-3 sene önce beni de alın beni de alın diye mesajlar atarken ne ara bu kadar palazlandınız?
konu sahibi mesaj alınmıştır diyor ki kendisini alıntılamadım, 2 kişi yazıp çiziyor.
cözüldü canim. Konu kapandi, normal hayata devam.Kizlar noldu bilmiyorum kacirdim sanirim ama son okuduklarima canim sikildi cok. Bu grubu cok seviyorum. Belli ki bir yanlis anlasilmalar falan olmus umarim cözülmüstür.
Tamam canim sevindim. Zira bu topik sayesinde paramizi tutmayi, degerlendirmeyi, yatirim araclarini ögrendik. Seviyorum burayi.cözüldü canim. Konu kapandi, normal hayata devam.
Gece vardiyesinde bulusuruz.
helal hos olsunKöydeyim ben
Anam evin önünden topladığı yapraklarla zeytinyağlı sarma sarmış enfesti
Çok yedim bugün Allah affetsin. Pantolonunun düğmesini actim
Arabayı değil evimizi satacagiz. Değişken tahminler var altın ve dövizle ilgili hedef fiyat değişse de yukarı yönlü hareketler bekleniyor.Arabayı satıp altına yatırım yapmayı düşünüyormuşsun, ne kadar süreliğine duracak altınlar ve beklediğin hedef fiyat ne?
Bence de artacak. Evi satip dovizle mi degerlendireceksin?Arabayı değil evimizi satacagiz. Değişken tahminler var altın ve dövizle ilgili hedef fiyat değişse de yukarı yönlü hareketler bekleniyor.
Altın düşünüyorumBence de artacak. Evi satip dovizle mi degerlendireceksin?
Benimki de hâlâ benimle anlaşma yapmaya çalışıyorben bu gece gecikecem, benim kiz hala yemek yiyor
Witt sen ne yaptin bu akşamKöydeyim ben
Anam evin önünden topladığı yapraklarla zeytinyağlı sarma sarmış enfesti
Çok yedim bugün Allah affetsin. Pantolonunun düğmesini actim
Ben hala bankaya gidip saydiramadim coronadan. Artik ne zaman kismet olursa.Bu arada haftalik kumbara birikimime iki haftalik miktarı attım ✌
Minik minik damlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?