- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.321
Teşekkür ederim canım sağ olasın.saol,cnm
semerim bosaldi
kararsız ve çift karakterli ikizler
Başarılar diliyorum cnm
İyi geçtiğini söylüyor canım. Asil sınav yarın. Alan sınavı zor olacaktır. Hayırlısı olsun.iyiniyetli sınav bitince yazar misin nasil geçtiğini
Allah gönlüne göre versin canım işiniz rastgitsin inşaminn kızlar ıns bakalım kredi cıkacak mı ıhtıyac+ konut oldugu için cıkmayabılır
karamelli_turta evet turtişim 2. bahsettiğim ev.
bizim belirledıgımız rakamın çook dısında çıka cıka buralara kadar geldık suan oturdgum eve arabayla 5dk mesafede.
5senelik ihtiyac 10 senelik konut dusunuyoruz.
taksiti malesef cok yuksek ama Allah kolaylıgını verır dıyor herkes, bide elimizde arabamız var sukur Allah korusun ödeyemezsek onu devreye sokarız dedik.
ev 4+1 145-150m2 tek balkonu var o kötü bide kiler tarzı yeri yok. ebeveyn banyosu normal banyo kadar ılerde bı kısmına ıvır zıvır ıcın dolap yaptırırz dıye dusunduk
tabi bunların hepsı kredi cıkarsa
Teşekkürler canımannem bugün evine gitti, bizde kizima iki cift ayakabi, 3 short aldik ordanda parka geldik. Kiz biraz oynadi, simdide arabasinda uyuyor. Uyansin arkadasimizin lokantasina gidip güzel bir yemek, sogukda bi sarap icelim
Sinavda olan cocuklara bol sanslar diliyorum.
Maaşa kadar çok çıkmasa biraz alim fırsatı verse de alsakMaaşı alsakta altın alsak
Aminnn inşallah canımEvet asıl ayırt edicilik alan sınavında...Hayırlısı olsun emekler boşa gitmeyecek insallah
Umarim emeğinin karşılığını alır cnm.Sağol turtisim Allah hepsine zihin açıklığı versin.
İnşallah canım sağolasın
Gelsin deBu arada Şafak 25 bizimEşim gelecek ama yer netleşmedi hayırlısı bakalım pazartesi sağı solu arayacak yine eşim inş bir haber alırız bende ona göre tayin isterim
Afiyet olsun bacimannem bugün evine gitti, bizde kizima iki cift ayakabi, 3 short aldik ordanda parka geldik. Kiz biraz oynadi, simdide arabasinda uyuyor. Uyansin arkadasimizin lokantasina gidip güzel bir yemek, sogukda bi sarap icelim
Sinavda olan cocuklara bol sanslar diliyorum.
Bereketli olsun, haziran birikim listemize ekliyorumBu ayki birikimi tl yaptım. 600tl kenara attım. Gelecek ay veya diğer ay tüketici kredime ara ödeme yapıp taksit tutarını düşürmeyi planlıyorum. Konut kredimin de taksit tutarını yükseltmeyi planlıyorum. Daha çok biriktirmem lazım anlayacağınız.
1yılda 4yıl birden düşürdünüz mü yani. Süpermiş gerçekten. Aslında gelirimiz fazla fazla yetiyormuş da biz kullanmayı bilmiyormuşuz. Tüketici kredisini bitirir bitirmez ev kredisini bitireceğim inşallah.Bereketli olsun, haziran birikim listemize ekliyorum
Borcumuz varken de birikimi elden birakmiyoruz.
Ev kredisini bizde çabuk bitirebilmek için ara ödemeler yapiyoruz.
Ilk hedef onu bitirmek çünkü.
Böylelikle 10 yillik olan kredimiz,
6 yil kaldi
Sadece 1 yılda.
1 yilda normal taksitlerle 12 ay düştü,1yılda 4yıl birden düşürdünüz mü yani. Süpermiş gerçekten. Aslında gelirimiz fazla fazla yetiyormuş da biz kullanmayı bilmiyormuşuz. Tüketici kredisini bitirir bitirmez ev kredisini bitireceğim inşallah.
1 yilda normal taksitlerle 12 ay düştü,
3 kez de biz ara ödeme yaptik birikimlerle.
Bir kez de faiz orani düştüğünde yapılandırma yaptik 40 bin faiz otomatik düştü
Böyle böyle azaliyor.
Tesekkür ederimMasallah ne güzel kolaylamışsın darısı bana ve diğer arkadaşlara inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?