En buyuk zorluk çocuklarda cnm.
Ablamin oğlunu çok özlüyor benimkiler
Kaç ayda 2 yada 3 kez görüştüler.

En buyuk zorluk çocuklarda cnm.
Ablamin oğlunu çok özlüyor benimkiler
Kaç ayda 2 yada 3 kez görüştüler.
sorma ya. Bugün cidden anladim baska cocuklarla oynamasinin nekadar önemli oldugunu. Eskiden haftada bir bulusuyorduk üc arkadas cocuklarla, virusdan dolay aylardir görmedik birbirimizi, Yine baslatmamiz gerek.

ben popüler üye olmusum kizlar

ne anlama geliyor simdi? özelligi var mi?

hicde kutlamiyorsunuz giciklar. Insan bi pasta keser (barbunyadan), bi hediye alir...

*kendini-yine-yere-atar-ve-kücük-emrah-müzigi-baslar-tabi*
Sanirim msj sayin ve beğeni oranın belli bir limite geldiğinde populer,guru diye yükseliyor
Tebrikler asmin
Hadi üfle mumlari

gelelim para konularina

bugün arkadas herzamanki gibi yine icecekleri faturaya eklememisti. 38 € demis esime, yedigimiz onlar sadece. Esim 50 vermis zorla, sahi o bile az. Biliyorum seviliyoruz onun icin blyle yapiyor, ama bizde ozaman gitmege cekiniyoruz ve isler virusdan dolayi zaten azsldi, biz destek olsun diye giderken o yine bize kiyamiyor.

2 cift ayakabi aldik kiza. 105€
3 short kiza 11
kahve ve tatli (esime) 13
bana haftalik metro bileti 18€
annemin tren bileti 13€

etti 210€ bir cikisda

Ne kadar yakınında olsa insan kabul edemez her zaman, iyi etmişsiniz zaten dünya geneli ekonomi durgun.
Maalesef adim attığımız gibi para gidiyor

Ne kadar yakınında olsa insan kabul edemez her zaman, iyi etmişsiniz zaten dünya geneli ekonomi durgun.
Maalesef adim attığımız gibi para gidiyor
insan blyle yazinca anca anliyor nekadar harcadigini.
Evet arkadasinda sonucda ekmek teknesi orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…