- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.341
En buyuk zorluk çocuklarda cnm.Selam
cok güzel bir gün gecirdim bugün. Önce uzun uzun parkda dolasdik, sonra arkadasimizin lokantasinda güzel bir yemek ve sarap. Ardindan arkadasimla ben cocuklari parka gltürdük. Kac aydir glrememistik birbirimizi.
En vazla cocuklar icin sevindim. Nasil sevindiler, ne güzel oyun oynadilar birlikte. Kres bulmam gerek gercekten. Cocugun cocuga ihtiyaci var.
Baya baya gec oldu saat 22de eve döndük. Kizi uyuttum. 10km yürümüsüm bugün adim sayara göre
sorma ya. Bugün cidden anladim baska cocuklarla oynamasinin nekadar önemli oldugunu. Eskiden haftada bir bulusuyorduk üc arkadas cocuklarla, virusdan dolay aylardir görmedik birbirimizi, Yine baslatmamiz gerek.En buyuk zorluk çocuklarda cnm.
Ablamin oğlunu çok özlüyor benimkiler
Kaç ayda 2 yada 3 kez görüştüler.
Bir kısmı
Düz boyalilarin arka taraflari isimlerimizin baş harflerini yazdi.
Sanirim msj sayin ve beğeni oranın belli bir limite geldiğinde populer,guru diye yükseliyorben popüler üye olmusum kizlar
ne anlama geliyor simdi? özelligi var mi?
hicde kutlamiyorsunuz giciklar. Insan bi pasta keser (barbunyadan), bi hediye alir...
*kendini-yine-yere-atar-ve-kücük-emrah-müzigi-baslar-tabi*
püfffSanirim msj sayin ve beğeni oranın belli bir limite geldiğinde piper,guru diye yükseliyor
Tebrikler asmin
Hadi üfle mumlari
püfff
yani cennem düsük oldugu belli oluyor böylece, baska bir özelligi yok
Ne kadar yakınında olsa insan kabul edemez her zaman, iyi etmişsiniz zaten dünya geneli ekonomi durgun.gelelim para konularina
bugün arkadas herzamanki gibi yine icecekleri faturaya eklememisti. 38 € demis esime, yedigimiz onlar sadece. Esim 50 vermis zorla, sahi o bile az. Biliyorum seviliyoruz onun icin blyle yapiyor, ama bizde ozaman gitmege cekiniyoruz ve isler virusdan dolayi zaten azsldi, biz destek olsun diye giderken o yine bize kiyamiyor.
2 cift ayakabi aldik kiza. 105€
3 short kiza 11
kahve ve tatli (esime) 13
bana haftalik metro bileti 18€
annemin tren bileti 13€
etti 210€ bir cikisda
insan blyle yazinca anca anliyor nekadar harcadigini.Ne kadar yakınında olsa insan kabul edemez her zaman, iyi etmişsiniz zaten dünya geneli ekonomi durgun.
Maalesef adim attığımız gibi para gidiyor
iyi geceler canimBende yatarim artik boyalari ıvır zıvırlari topladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?