Günaydınlar herkeseÇok geride kaldım anca okuyabiliyorumbir aceleyle ilişik kesmek zorunda bırakıldık kısa geçeyim 1 gün ev aradıktan sonra muhattap olduğumuz bütün emlakçılarında yorumları üzerine ev almayı erteledik ve kiraya çıktık bir süreliğineistediğimiz muhitte alınabilecek ev kalmadığı ve kalan birkaç düzgün daireninde fiyatlarının ultra artmasıyla birkaç ay beklemeye karar verdikEv arayışımız devam edecek yine bakacağız ama şuanki piyasayla ev almak saçma geldi peşinatımızı arttıracağız kısmetse bu süreçteAnca yerleşebiliyorum tekrar yazacağım inşallah herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum

Aa hayirli olsun, biraz daha pesinat arttırılır busüreçte
Kredi faizlerinin düşüşü ev sahibine yaradi yine firsata çevrildi çünkü.

sorma ya. Bugün cidden anladim baska cocuklarla oynamasinin nekadar önemli oldugunu. Eskiden haftada bir bulusuyorduk üc arkadas cocuklarla, virusdan dolay aylardir görmedik birbirimizi, Yine baslatmamiz gerek.
Evet bu süreçte bizler de etkilendik ama çocuklar icin daha kötü oldu aslinda yalnız kaldılar oyunları hep eksik oldu...ilerleyen zamna da umarım olumsuz etkilenmezler

Aa hayirli olsun, biraz daha pesinat arttırılır busüreçte
Kredi faizlerinin düşüşü ev sahibine yaradi yine firsata çevrildi çünkü.
Kesinlikle ev sahibine yaradı..Bizlere bir kazancı yok hatta diyorum ki yüksek kredi alıp yapılandırmak daha mantikli su an..
Bakalım bu ara sadece göz atıyorum ne car ne yok diye yer belli olmayınca pek heves kalmadı su an

Merhaba kizlar...Artık mümkün olduğunca 5 ten sonra yeşillik alanlara gitmeye çalışıyoruz...Biraz oksijen depolamaya....
Uyandık kahvalti ev süpür sil bitirdik...Biraz dinlenme zamani
İhtiyacımız var zaten tatlu ,bizde her akşam yürüyüşe çıkıyoruz.

Evet bu süreçte bizler de etkilendik ama çocuklar icin daha kötü oldu aslinda yalnız kaldılar oyunları hep eksik oldu...ilerleyen zamna da umarım olumsuz etkilenmezler
Oğlum daha geçen gün sordu bana.
Böyle bir süreç daha önce oldu mu?
Aylarca maske,mesafe vs olmak zorunda kaldi mi diye.
Hepimizi etkiliyor bu durum maalesef

Biz ev kredisi alirken çevremdeki birçok kişi faiz yüksekliğini, iyi cesaret ettiğimizi söyledi
Yapacak başka çare yoksa eğer..
Arayışlara devam mi,vazgeçmek yok.

Gece A Asmin75 in popülerliğinin şerefine mumları üfledi, pasta kestik, kaçırdın
Hepimiz diyetteyiz ama bir dilimden birşey olmaz yerken mutluyduk

Evet kaçırdım hayirli uğurlu olsun n8ce dereceeler alasın asmin

Yılın ilk 6 aylik hedeflerim ile gerçekleşeni karşılaşırdım
+ yonde hedefi aşmışım
6 aylık,
Yillik,
5 yillik hedeflerim var.
Olabilecek rakamlarda hedefler yapmıştım.
Tebrikler cnm..Hedef koymak daha yararlı oluyor...Duruma gore sekilleniyirsun...Benim de ilk 6 ay hemen hemen tuttu sayılır biraz eksik oldu hem altinin anı yukselisi hem de bu süreçte azalan ek dersim dengesizlik oluşturdu...

Okul zamanı esiminkiyle birlikte 1000 lira yol parası veriyoruz...Işe yakin yerde ikamet edip ordan ev alabilsek kira da vermek yerine zaten 2500 kredi öderiz...Üstün e ben de ekleyip daha fazla ödeme yapabilirim...

Biz her şekilde su an zarar ediyoruz...Hepimiz ayrıca öğle yemeğine ekstra harcıyoruz..

Hatta az once ay bitiyor diyerek bir hesap yaptim..Belki zor ama olur diyerek yeni hedef koydum 6 aylık hedefim 70 gram...Pandemi süreci uzamazsa hedefe ulaşırım umarım...
Ikıncı 6. aylik hedefin o zaman bu miktar, gayet güzel
Devamlari katlayarak gelsin

@kahvemsi mutluluk
Cennetmeyvesii
T tatlu

ve su an yorgunluktan sayamadiklarim...
gece vardiyasina gelmiyorsunuz
cabuk dönün yuvaya
Köyde yorgunluktan erkenden uyuyakaliyoruz beybisi
Geldim şimdi
Oğlanı yıkayıp nevresimleri değişip evi supurecegim
Aksama gecenlerde dipfrize tavuk soslayıp koymuştum anneme de lavaş yaptırdım döner yapacağım cocuklara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…