ailece yürüyüse ciktik. 6 km yürüdük geldik bu sicakta. Kiz gemen uyudu, baktim esimde uyumus

Aksam salata meyve dedik. Cok sicak burasi cünkü.
Sıcakta iyi yürümüşsünüz...
Aslında aksam yemeği en güzeli meyve salata yoğurt...Bizim evdeki etkolik tayfa hep et yese...

haklısınız. Fiyatları aşırı aşırı arttırdılar.

Sıcakta iyi yürümüşsünüz...
Aslında aksam yemeği en güzeli meyve salata yoğurt...Bizim evdeki etkolik tayfa hep et yese...
bizde etciyiz canim ama cudden cok bunaltici bir sicak var burda. Hic yemek yapasimda yok zaten kiza balik kizartirim bide ispanak var, bize salata meyve yeter

bizde etciyiz canim ama cudden cok bunaltici bir sicak var burda. Hic yemek yapasimda yok zaten kiza balik kizartirim bide ispanak var, bize salata meyve yeter
Sicak mi Asmin orasi? Bizim bura karma karisik; bir gunes, Ned Dallas sonra yagmur.. aniden ruzger

Yok ben kraliyettenim
Kraliyetin ailesinden hmm
0.60kuruş arttırarak haftayı 100tl ile bitirmeyi başardım haftaaya 200tl ile başlayacağuım
Eksik kalmamış artmış,harika.
Benim de bu hafta 250 tl limitten geriye 5 tl kaldi
Az harcandi bu hafta birçok şey vardı evde.
Yarindan itibaren yeni 250 tl haftasina başlayalım o zaman

Yemekten sonra eşimle kv in vişne ağacını topladik.
Yarin sabah konsantre meyve suyu yapacağım,
Bir büyük kova çıktı.
Biz hazir meyve suyu hiç almiyoruz çocuklara neredeyse hiç vermedim.
Geçen hafta da kiraz kompostosu yapmıştık,
Annem de veriyor zaten,
kışlıklar yerleşiyor bakalim.

Yılın ilk 6 aylik hedeflerim ile gerçekleşeni karşılaşırdım
+ yonde hedefi aşmışım
6 aylık,
Yillik,
5 yillik hedeflerim var.
Olabilecek rakamlarda hedefler yapmıştım.
cok iyi tebrikler benim hedef ekside. daha cok altin alirim diye hesaplamistim ama cok yükseldi altin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…