- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.381
Corba ben de yapmiyorum..Ama ne yemek yapacagimi da şaşırıyorumKarniyarik attim firina,
Pilâv ve cacik yapacağım akşam yemeği için.
Çorba yapmıyorum bu aralar
Gitmiyor sicakta.
Selâm canım,Antika pijamalari, cam silme atlaetleri okuyup eglenirken birdenoldum... cok uzak kalmisim butalardan...
selam kizlar iyimi siniz ❤
ingiltere diye hatirliyorum benSelâm canım,
Bir alman daha
Almanyadaydin dimi,yanlış mi hatırlıyorum.
Sıcakta iyi yürümüşsünüz...ailece yürüyüse ciktik. 6 km yürüdük geldik bu sicakta. Kiz gemen uyudu, baktim esimde uyumus
Aksam salata meyve dedik. Cok sicak burasi cünkü.
haklısınız. Fiyatları aşırı aşırı arttırdılar.Günaydınlar herkese☺Çok geride kaldım anca okuyabiliyorumbir aceleyle ilişik kesmek zorunda bırakıldık kısa geçeyim 1 gün ev aradıktan sonra muhattap olduğumuz bütün emlakçılarında yorumları üzerine ev almayı erteledik ve kiraya çıktık bir süreliğine istediğimiz muhitte alınabilecek ev kalmadığı ve kalan birkaç düzgün daireninde fiyatlarının ultra artmasıyla birkaç ay beklemeye karar verdik☺Ev arayışımız devam edecek yine bakacağız ama şuanki piyasayla ev almak saçma geldi peşinatımızı arttıracağız kısmetse bu süreçte☺Anca yerleşebiliyorum tekrar yazacağım inşallah herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum☘
Yok ben kraliyettenimSelâm canım,
Bir alman daha
Almanyadaydin dimi,yanlış mi hatırlıyorum.
bizde etciyiz canim ama cudden cok bunaltici bir sicak var burda. Hic yemek yapasimda yok zatenSıcakta iyi yürümüşsünüz...
Aslında aksam yemeği en güzeli meyve salata yoğurt...Bizim evdeki etkolik tayfa hep et yese...
Sicak mi Asmin orasi? Bizim bura karma karisik; bir gunes, Ned Dallas sonra yagmur.. aniden ruzgerbizde etciyiz canim ama cudden cok bunaltici bir sicak var burda. Hic yemek yapasimda yok zatenkiza balik kizartirim bide ispanak var, bize salata meyve yeter
Tabiyki o Dallas degil, bes dakka olacaktiSicak mi Asmin orasi? Bizim bura karma karisik; bir gunes, Ned Dallas sonra yagmur.. aniden ruzger
bacim sizin ülkeniz zaten mesur degil mi o hava icin?Sicak mi Asmin orasi? Bizim bura karma karisik; bir gunes, Ned Dallas sonra yagmur.. aniden ruzger
Amerikaya gecis yapiyordun nerdeseTabiyki o Dallas degil, bes dakka olacakti
Kraliyetin ailesindenYok ben kraliyettenim
Eksik kalmamış artmış,harika.0.60kuruş arttırarak haftayı 100tl ile bitirmeyi başardımhaftaaya 200tl ile başlayacağuım
nasil gecti sinavi?Günaydın
Kizim üniversite sınavında inşallah iyi geçer
cok iyi tebriklerYılın ilk 6 aylik hedeflerim ile gerçekleşeni karşılaşırdım
+ yonde hedefi aşmışım
6 aylık,
Yillik,
5 yillik hedeflerim var.
Olabilecek rakamlarda hedefler yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?