- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.401
Canim altin hep yükseliyor,cok iyi tebriklerbenim hedef ekside. daha cok altin alirim diye hesaplamistim ama cok yükseldi altin
bunu deseneCanim altin hep yükseliyor,
Sen bence gayet iyi gidiyorsun birikimde hatta bayrak sende
Altin her dönem uçtu, uçuyor..bunu desene
saka maka altin feci yükseldi
Hoşgeldin canımSelam kızlar
Öncelikle topigi okuyan yazan herkesten son yaşanan durum için özür dilemek istiyorum.
Bu süreçte herhangi bir kişinin şahsına, karakterine yanlışım olduysa onun için de ayrıca bir özür dilerim.
Biraz okuyayım ben yokken ne yazmışsınız
Geliyorum
Yeni evin hayırlı olsun canımGünaydınlar herkeseÇok geride kaldım anca okuyabiliyorum bir aceleyle ilişik kesmek zorunda bırakıldık kısa geçeyim 1 gün ev aradıktan sonra muhattap olduğumuz bütün emlakçılarında yorumları üzerine ev almayı erteledik ve kiraya çıktık bir süreliğine istediğimiz muhitte alınabilecek ev kalmadığı ve kalan birkaç düzgün daireninde fiyatlarının ultra artmasıyla birkaç ay beklemeye karar verdik Ev arayışımız devam edecek yine bakacağız ama şuanki piyasayla ev almak saçma geldi peşinatımızı arttıracağız kısmetse bu süreçte Anca yerleşebiliyorum tekrar yazacağım inşallah herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum
Nasıl başardın0.60kuruş arttırarak haftayı 100tl ile bitirmeyi başardımhaftaaya 200tl ile başlayacağuım
Ben de kitabı yariladim canımHoşgeldin canım
Yokluğunda çok kitap okuduum
Aradim, neredesin nerde...
Sevdiğim bir şarkıdır hepinize gelsin.
250 haftasına neleri dahil ediyorsunuzKraliyetin ailesindenhmm
Eksik kalmamış artmış,harika.
Benim de bu hafta 250 tl limitten geriye 5 tl kaldi
Az harcandi bu hafta birçok şey vardı evde.
Yarindan itibaren yeni 250 tl haftasina başlayalım o zaman
Hoşgeldim kahvemsiBen de kitabı yariladim canım
Burası olmayınca da yapılacak birşeyler bulunuyor
Ama sizi özledim
Pazar alışverişlerim cnm.250 haftasına neleri dahil ediyorsunuz
Teşekkürler.Nasıl başardın
Tebrikler tabi önce
Sırrını bekliyorum
Yılın ilk 6 aylik hedeflerim ile gerçekleşeni karşılaşırdım
+ yonde hedefi aşmışım
6 aylık,
Yillik,
5 yillik hedeflerim var.
Olabilecek rakamlarda hedefler yapmıştım.
KızlarHatta az once ay bitiyor diyerek bir hesap yaptim..Belki zor ama olur diyerek yeni hedef koydum 6 aylık hedefim 70 gram...Pandemi süreci uzamazsa hedefe ulaşırım umarım...
Hoşbulduk canımHoşgeldim kahvemsi
Ben dün market alışverişi yaptım 250 TL tuttu250 haftasına neleri dahil ediyorsunuz
O zaman yilin ilk 6 ayi için gidisatlar iyi.Kızlarsu illlet hastalık olmasaydı çok daha iyi şeyler yapacaktık aslında ama daha yıl bitmedi bakalım neler olacak.
Hesapladım birikimimi ben de
3 aydır neredeyse yarım maaş aliyorum.
İlk üç ayda 6 aylık birikimimi yapmışım.
Bu 3 ayda da ufak tefek birşeyler ayırdım yine.
Şu an kredi yapılandırmasını bekliyorum
Elimde bir miktar nakitim var duruma gore ara ödeme yapacağım.
Şu an maaş durumu netleşene kadar birikime dokunmadan ilerlersek bile artı goruyorum
Benim bu geçen 250 tl çarşambadan başladıBen dün market alışverişi yaptım 250 TL tuttu
Pazartesi yeni haftaya başlayacağım.
Market, pazar, temizlik malz, damacana su gibi tüm giderler dahil olacak haftalık bütçeye.
Ama kasabı dahil etmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?