- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.421
Kasabı katsak zaten bittikBenim bu geçen 250 tl çarşambadan başladı
O gün pazar alışverişi yapildi ve bugün.
+5 tl kaldi.
Stok ve kasap alışverişleri bu tutarin dışında tutarim bende.
İlk üç ay eşimin primler cooook iyiydi, ben kendi maaşımdan epey arttırdim.O zaman yilin ilk 6 ayi için gidisatlar iyi.
Herşey güzel olacak ben inanıyorum,
Virüs de geçecek ve normale döneceğiz
Keyifle oku canım.Dün kendime 4 tane kitap aldım, hazır yasak varken yuruyus yaptım, parkta kitap okudum. Bana yasak yok malum, meslekten dolayı.
Bu sabah tartilip 63.3 kg görünce ıslak kek ve börek yaptım.
Tekrar 64-65 olup korumaya devam, çok zayiflamisim bu hafta
Çok yiyemiyoruz diye pazardan 1 çeşit sebze 2çeşit meyve alıyorum. Su arıtmadan. Temizlik malzememi toplu almıştım. Market bizde asıl kalem. Oraya girince illa bileyler alınıyor. O yüzden haftada 2den fazla girmeyeceğim markete. Kasaba girebilirim. Bu hafta tavuk planlıyorum çünkü. Biz yemiyoruz fazla. Çocuklar oyuncak çok istiyorlar eskisi gibi sokağa çıkıp taşla topraklaa ooynamak yokki. Parklarda bile oyuncak satıcıları görüyorum. Evde çok oyuncağımız varBen dün market alışverişi yaptım 250 TL tuttu
Pazartesi yeni haftaya başlayacağım.
Market, pazar, temizlik malz, damacana su gibi tüm giderler dahil olacak haftalık bütçeye.
Ama kasabı dahil etmeyecegim
süpersin0.60kuruş arttırarak haftayı 100tl ile bitirmeyi başardımhaftaaya 200tl ile başlayacağuım
Kitapları sana ysrin özelden yazicam şu an havalandirmada balkondaKeyifle oku canım.
Hangi kitapları aldin?
Bir de bugün kitap topiginin bildirim günü.
Neredeyse kilon bana yaklaşmış
Afiyetler olsun size.
Sağlığımız en önemlisi,herşey düzelir inş.İlk üç ay eşimin primler cooook iyiydi, ben kendi maaşımdan epey arttırdim.
Hatta bana bilezik,alyans,tektaş, kardeşimin düğün takılarını da o arada almıştık.
Bu hastalık cikmasaydi da bu şekilde gelir devam etseydi mükemmel olacaktı ama kısmet
Sağlığımız olsun da
kiz ben popüler oldumSelam kızlar
Öncelikle topigi okuyan yazan herkesten son yaşanan durum için özür dilemek istiyorum.
Bu süreçte herhangi bir kişinin şahsına, karakterine yanlışım olduysa onun için de ayrıca bir özür dilerim.
Biraz okuyayım ben yokken ne yazmışsınız
Geliyorum
ben oldum dimi
gida ve temizlik malzemesiydi herhalde250 haftasına neleri dahil ediyorsunuz
Tebrik ederim seni gerçekten.Çok yiyemiyoruz diye pazardan 1 çeşit sebze 2çeşit meyve alıyorum. Su arıtmadan. Temizlik malzememi toplu almıştım. Market bizde asıl kalem. Oraya girince illa bileyler alınıyor. O yüzden haftada 2den fazla girmeyeceğim markete. Kasaba girebilirim. Bu hafta tavuk planlıyorum çünkü. Biz yemiyoruz fazla. Çocuklar oyuncak çok istiyorlar eskisi gibi sokağa çıkıp taşla topraklaa ooynamak yokki. Parklarda bile oyuncak satıcıları görüyorum. Evde çok oyuncağımız var
Arıtma uzun vadede ciddi karlı. Tavsiye ederim.
Bekleyeceğim cnm fikir olsun bana da.Kitapları sana ysrin özelden yazicam şu an havalandirmada balkonda
Aaa ben oraya bildirim yapıp geleyim hemen
Popülerliiğini tebrik ederimkiz ben popüler oldum
kizi yatirip geliyorummm
Dayanamadi hemen söyledikiz ben popüler oldum
kizi yatirip geliyorummm
Burada kırtasiye milyoncu market karışımı bir yer var, kapattığı için tüm kitaplar 5 TL idiTebrik ederim seni gerçekten.
Aritma uzun vadede kârlı bir yatirim sadece filtre değişimleri var.
Bekleyeceğim cnm fikir olsun bana da.
Sanırım bu işi çözüyorum artıkTebrik ederim seni gerçekten.
Aritma uzun vadede kârlı bir yatirim sadece filtre değişimleri var.
Bekleyeceğim cnm fikir olsun bana da.
Çok iyiymiş fiyat gerçekten.Burada kırtasiye milyoncu market karışımı bir yer var, kapattığı için tüm kitaplar 5 TL idi
Kalanlar içinden romanları aldım, çocuk kitabı çok kalmıştı.
Depoda olabilir daha dedi, yarın çıkarsam uğrarım belki güzel birşeyler denk gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?