Tuttururuz zaten hep indirim gerekli seyler icin ugrasiyoruz basaracagiz ben hafta sonlarinda yazarim ne kadar arttirdigimi

Soyle ajandama yeni bir hafta acayim not alayim...Seviyorum yazarak çizerek calismayi
Yaz gülüm ,
Hem ajandana hem bize.
Örnek olsun bize de
Senden feyz alayim.

Tuttururuz zaten hep indirim gerekli seyler icin ugrasiyoruz basaracagiz ben hafta sonlarinda yazarim ne kadar arttirdigimi

Soyle ajandama yeni bir hafta acayim not alayim...Seviyorum yazarak çizerek calismayi
O zaman hepimize bol şans diliyorum.
Bu hafta evde çoğu şey olduğu için tuttururum da sonraki haftalar nasıl olacak birlikte göreceğiz

Kismet böyleymiş kahvemsim.
Özel sektörde izinleri kullanabilmek de sıkıntı.
Biz keyfî isteyince çok da kullanamıyoruz, bu biraz da durgunlukta izinleri eritelim diye yapildi farkindayim da izin izindir beybisi
Tadini çıkarmaya bakalim, hepsi gelip geçici cnm.

Ben yazın iki hafta kullanabiliyordum en fazla,
Geçen sene bayramlarda tatile gidince onu bile kullanmadım. Birkaç gün parça parça aldım.
Kışın zaten yogunuz acil birşey olmadıkça kullanmıyorum.
Ama bu sene evde olmak işime geliyor açıkçası,
O kadar izole yaşadıktan sonra.

Günaydın canlar

İstanbul bünyeme ağır geldi, kendime gelemedim döndüğümden beri Eş dost görmeyi çok özlemişiz tabi, güzel oldu kafa dağıttık biraz.

Bu ara birikim yok. Eşime para gelirse onu atarız birikime.. Kurban keseceğiz, aracın sigortası vs derken inşallah fazla açılmayız.Çok şükür bugünümüze tabi.

Çok iyi yapmışsınız canım
O kadar izole olduk ki, iki farklı insan görmek
Sohbet etmek iyi hissettirir
Ozlediğimiz insanları gormek zaten paha biçilemez

Günaydin kizlar,
marketi tutururum diye düsünüyorum bende. Artani bende kenara koycam, indirmlerden stok yapmak icin kullanirim. Cok kalirsa, birikime gider.
Benim prensesimde uyandi, birazdan kahvaltisini hazirlarim. Sonra temizlik, kiza corba.
Onu uyutuncada biraz evrak isleri yaparim.
Esimede aksam manti var. Kizim yemez onu, onada kiymali pide.
Haftalik yemek listeside yapayim.

sekerden dolayi kilomu kiruma derdindeydim. Sakin verme dedi doktorda, e yiye bildigim seylerlede kilomu tutmak cok zordu. 11kg girdim doguma, 1,5 hafta sonra yine eski kilomdaydim ama benim logussalgim cok kötü gecti ondan öyle cabuk verdim
Ben de 11 kilo girdim doguma, iki bebek birden cikinca tabi bir hafta sonra bütün kilomu vermistim. Beni lohusa mahvetti, 15 kilo aldim cocuklar dogduktan sonra. Resmen tatli krizine giriyordum
asmin bu arada bu sabah 83,5 gördüm tartida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…