- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.541
Yaz gülüm ,Tuttururuz zaten hep indirim gerekli seyler icin ugrasiyoruz basaracagiz ben hafta sonlarinda yazarim ne kadar arttirdigimi
Soyle ajandama yeni bir hafta acayim not alayim...Seviyorum yazarak çizerek calismayi
O zaman hepimize bol şans diliyorum.Tuttururuz zaten hep indirim gerekli seyler icin ugrasiyoruz basaracagiz ben hafta sonlarinda yazarim ne kadar arttirdigimi
Soyle ajandama yeni bir hafta acayim not alayim...Seviyorum yazarak çizerek calismayi
Kismet böyleymiş kahvemsim.Fazla dinlendik sanki turtişim
Sabah camdan ise gidenleri izleyip biraz da huzunlendim.
Çalışırken de erken kalkardim ama şimdi kafa rahat vücut yorgunluğu 4-5 saat uyusan bile geçiyor.
Korona benim izinleri de yiyecek bu sene, her yaz bir maaslik kısmı paraya cevirirdim, bu sene evde oturmayı tercih etmek daha mantıklı.
Ben yazın iki hafta kullanabiliyordum en fazla,Kismet böyleymiş kahvemsim.
Özel sektörde izinleri kullanabilmek de sıkıntı.
Biz keyfî isteyince çok da kullanamıyoruz, bu biraz da durgunlukta izinleri eritelim diye yapildi farkindayim da izin izindir beybisi
Tadini çıkarmaya bakalim, hepsi gelip geçici cnm.
Çok iyi yapmışsınız canımGünaydın canlar
İstanbul bünyeme ağır geldi, kendime gelemedim döndüğümden beriEş dost görmeyi çok özlemişiz tabi, güzel oldu kafa dağıttık biraz.
Bu ara birikim yok. Eşime para gelirse onu atarız birikime.. Kurban keseceğiz, aracın sigortası vs derken inşallah fazla açılmayız.Çok şükür bugünümüze tabi.
kopyaciiii, kiskandin beni dimiGünaydın
Fincan resmini silince bende popüler oldum
Bende de hep öyle oluyorYaa ben okuyup gelene kadar herkes kacti, zamanlamam hep cok yanlis
İstersem oraya en popüler üye yazarımkopyaciiii, kiskandin beni dimi
Bende çok severdim susam sokağını. Arada açıp izliyorum çocukluğumda yaşayan kişileri özleyince.Susam sokağıni hatırlıyorum
Başını piyanoya vuran karakteri seyyapamadim
Beklemezmiyim
bu hafta sonuna iki piknik bir sise beyaz sarap sigdirdimSağlık olsun asmin,birikim yine olur inş.
Bende severim beyazi da kirmiziyi da
Ben de 11 kilo girdim doguma, iki bebek birden cikinca tabi bir hafta sonra bütün kilomu vermistim. Beni lohusa mahvetti, 15 kilo aldim cocuklar dogduktan sonra. Resmen tatli krizine giriyordumsekerden dolayi kilomu kiruma derdindeydim. Sakin verme dedi doktorda, e yiye bildigim seylerlede kilomu tutmak cok zordu. 11kg girdim doguma, 1,5 hafta sonra yine eski kilomdaydim ama benim logussalgim cok kötü gecti ondan öyle cabuk verdim
cil cil altin olsunGünaydın altin kizlar saglik dolu bir hafta olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?