- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.561
bak bide ne cabuk gidiyor masallahBen de 11 kilo girdim doguma, iki bebek birden cikinca tabi bir hafta sonra bütün kilomu vermistim. Beni lohusa mahvetti, 15 kilo aldim cocuklar dogduktan sonra. Resmen tatli krizine giriyordum
asmin bu arada bu sabah 83,5 gördüm tartida
Olsun yaa bilezik var 1 tane gramı az ama olsun bugun biraz evde yakayım belki altin altin i cekercil cil altin olsun
Ya süpersin canım.ne kadar iradelisin maşallah.benimde çok kilo vermem lazım, en az 25 kiloDün kendime 4 tane kitap aldım, hazır yasak varken yuruyus yaptım, parkta kitap okudum. Bana yasak yok malum, meslekten dolayı.
Bu sabah tartilip 63.3 kg görünce ıslak kek ve börek yaptım.
Tekrar 64-65 olup korumaya devam, çok zayiflamisim bu hafta
Ben diyetisyen desteği aldım 3 ay, listelere hep uydum.Ya süpersin canım.ne kadar iradelisin maşallah.benimde çok kilo vermem lazım, en az 25 kiloama veremiyorum.Dikkat ediyorum baya ama oynamıyo.Insülin direncim ve reaktif hipoglisemim var , doktorada gidemiyorum malum durumlardan bana püf noktaları söyler misin?
Hoşgeldin aramıza. Evladını Allah bağışlasın.Merhabalar hanımlar, bereketli olsun birikimleriniz.Ben de katılmak isterim :)
15 yıllık Öğretmenim ama neyazikki ne bir ev ne bir arabam var,bir dönem biriktirdim biseyler ama ücretsiz iznimde bitti gitti. 21 aylık oğlum var onun geleceği için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum,keşke daha önce baslasaydim diyorum,neyse.
Maaşım dışında kurslar ve sınavlar ile ek gelir sağlıyorum.Borc oduyordum bitmeye az kaldı,artık birikime geçme zamanı nasipse :)Aslında virüsten önce kurslarım vardı ve bir yarım altın ile başlamıştım ama onu hediye etmem gerekti,elden çıktı.Ogluma geçen yıl hediye edilen 1 çeyrek ve kendim yaptığım 50 eurom var.Pandemi ortamı da olsa sınav görevleri alıyorum gelecek olan paralarla ve maaştan kalacak olanlar ile bu ay için kısmet olursa 7 Gr altın almayı planlıyorum bakalım olacak mı :)
Uzun vadede hedefim Allah ömür verirse önümüzdeki beş yıl bitiminde bir ev peşinatı /belki dahasini hazırlamak.Haydi hayırlısı :)
AminHoşgeldin aramıza. Evladını Allah bağışlasın.
Burada çoğumuz önce harcadık, kötü borçlar ödedik sonra aydinlandik, yalnız değilsin yani bu konuda.
Birikim konusunda eşlerin de aynı fikirde olması ya da birbirine destek olmaları daha çabuk ilerleme sağlıyor.
Umarım hedeflerini tutturursun
Özür dilerimAmin
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Yalnız olmadığını bilmek güzel :) Azimli biriyimdir.Onceki yıllardan birikim alışkanlığım var Allah'tan.Evet eş ile aynı yolda olmak muhakkak ki gereklidir ama ben neyseki artık beraber değilim.Beraber olduğum dönemde evin ve kendisinin tüm yükü üzerimdeydi,kumarda her şeyini kaybetmiş üstüne borçlanmis gibiyim.Neyseki toparlamaya çalışıyorum.
Bu süreçte ne kadar birikiminiz oldu ? Sizin hedefiniz nedir
Yok hiç önemi yok,genel konusmustunuz siz zaten.Allah ödemede kolaylık versin inşallah.Ne güzel bir yerden başlamak lazım.Özür dilerim
Neredeyse hepimizin gecmisinde yanlış kararlar, yanlış davranışlar oldu. Önemli olan karar verdikten sonra emin adımlarla ilerlemek.
Biz ev kredisi ödüyoruz.
Maddi olarak hedefim kendi evimizin olmasıydı.
Şu an bankanın kiracisiyiz, ara ödemeler ile en kısa sürede borcu bitirmek istiyorum.
Onun dışında her ay düzenli birikime elimden geldigince devam ediyorum.
Amin, hepimize.Yok hiç önemi yok,genel konusmustunuz siz zaten.Allah ödemede kolaylık versin inşallah.Ne güzel bir yerden başlamak lazım.
Malesef öyleAmin, hepimize.
Biraz geç bir baslangic oldu ama önemli olan başlamak tabi
Borç olmadan artık birşey sahibi olmak çok zor maalesef
Şu an kredi faizleri çok uygun seviyede. Tarihin en düşük seviyesi.Malesef öyleEv için beş sene sonrası çok mu geç olur diye de düşünüyorum, peşinatsız kredi ile alsam çok mu yorar ki kiram zaten 930 çok ya 1000 de gitsin.Ustune katıp kredi ödesem bari havaya gitmez
Yakışır kelebeğeBeklemezmiyim
Dua edin pro olmadım
Asmin ile kelebeğin popülerliği aynıdöneme denk gelince çifte kutlama
Ne kadar özledi arkadaşlarını kimbilir nasil heyecanlanırBen geldim:) Günaydın kızlar... çocuğumun ılk okul günü çok heyecanlıydı, arkadaşlarini göreceği için... sadece Pazartesi şeri gidecek 4 hafta... Ben ortaligi toplayıp dönerim tekrar
Tatlu bende yazmayi severimBiraz eğitime ara verdik...Sizleri yoklayayım dedim hemen
karamelli_turta şöyle ajandamdan not bırakayım sizlereEki Görüntüle 2655764
Aramiza hoşgeldiniz @Altisapka hepimiz böyle başladık hatta borçlar varken kadar vermiştim ben bu gidişata dur demeye.Merhabalar hanımlar, bereketli olsun birikimleriniz.Ben de katılmak isterim :)
15 yıllık Öğretmenim ama neyazikki ne bir ev ne bir arabam var,bir dönem biriktirdim biseyler ama ücretsiz iznimde bitti gitti. 21 aylık oğlum var onun geleceği için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum,keşke daha önce baslasaydim diyorum,neyse.
Maaşım dışında kurslar ve sınavlar ile ek gelir sağlıyorum.Borc oduyordum bitmeye az kaldı,artık birikime geçme zamanı nasipse :)Aslında virüsten önce kurslarım vardı ve bir yarım altın ile başlamıştım ama onu hediye etmem gerekti,elden çıktı.Ogluma geçen yıl hediye edilen 1 çeyrek ve kendim yaptığım 50 eurom var.Pandemi ortamı da olsa sınav görevleri alıyorum gelecek olan paralarla ve maaştan kalacak olanlar ile bu ay için kısmet olursa 7 Gr altın almayı planlıyorum bakalım olacak mı :)
Uzun vadede hedefim Allah ömür verirse önümüzdeki beş yıl bitiminde bir ev peşinatı /belki dahasini hazırlamak.Haydi hayırlısı :)
5 yil uzun bir zaman bence ,Malesef öyleEv için beş sene sonrası çok mu geç olur diye de düşünüyorum, peşinatsız kredi ile alsam çok mu yorar ki kiram zaten 930 çok ya 1000 de gitsin.Ustune katıp kredi ödesem bari havaya gitmez
Kira 1000 tl,Malesef öyleEv için beş sene sonrası çok mu geç olur diye de düşünüyorum, peşinatsız kredi ile alsam çok mu yorar ki kiram zaten 930 çok ya 1000 de gitsin.Ustune katıp kredi ödesem bari havaya gitmez
Kabak dolma yapacağım bende,Akşam menusu zeytinyağlı biber dolma ( biber ve iç buzluktan)
Mercimek çorbası ( vakumlanip dolaba atilandan)
Cacık ( onu taze yapacagiz tabi)
Hadi iyisin diyelimbu hafta sonuna iki piknik bir sise beyaz sarap sigdirdimben de ikisini de hatta rosayi da severim
Az mı, daha ne olsun turtisKabak dolma yapacağım bende,
Makarna ve yoğurt birde ✌
Az ama çok yiyemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?