Hadi iyisin diyelim

Bizde bu hafta sonuna plân yapiyoruz bakalım,
En yakin ege sahiline doğru kardeşlerimle.
Tenha bir sahile gideriz tâbi.
Dünden beri benim eşim beyde tatil bakiyor.
Gitmek istiyor biryerlere anlıyorum, alttan beyin yıkama operasyonu yapıyor bana.
Belgeli oteller var, villa kiralanıyor diye her sohbetin arasına sıkıştırıyor lafı bakalım ne çıkacak

Kira 1000 tl,
Bir o kadar daha ekleyip üzerine evinin borcunu ödersin ,gayet mantıklı.
5 yıl boyunca sabit 1000 kira odedigimi hedaplayinca bile 60 bin ediyor,çok fazla..Üstüne bir de beş yılda ev fiyatlari çok uçar.6 ay acil durum parası biriktirip sonrasında almam lazım

Öyle canim
Sade ve az yemek gerek zaten ve bol hareket.
Yaz meyvelerini çok seviyoruz sık sık besleyince de yemek az tüketiliyor.
Zaten oldum olasi en sevdiğim öğün kahvaltıii

5 yıl boyunca sabit 1000 kira odedigimi hedaplayinca bile 60 bin ediyor,çok fazla..Üstüne bir de beş yılda ev fiyatlari çok uçar.6 ay acil durum parası biriktirip sonrasında almam lazım
Niyetin varsa faizler bu kadar dusukken biraz arastirsan mi
Belki uygun da bir yer denk gelir

Kuzum zaten görüştüğümüz tek insanlar şu an için, e herkes sıkıldı özlüyoruz beraber zaman geçirmeyi.
Eğer gidersek sabahin ilk ışıklarıyla gidip akşam döneriz,önlemlerimizi alarak tâbi.
Kardeşimindaha önce gittiği çok tenha dediği bir tarafa gideceğiz.
Eşin de hakli, hepimiz bunaldık çok bunaldık.

Aynen öyle.
5 yil çok uzun bir zaman.
Önce alacağın evin fiyatını az çok bilmek gerek, sonra ne kadarı peşinat olarak düşünüyorsun meselâ.

Biz kimseyle görüşmedik hala
Tabiki bunaldik, alışkın değiliz ki bu kadar evde oturmaya
Senin için de cocuklar içinde çok iyi olur.
Ben şimdilik anlamazliktan gelmeyi tercih ediyorum
Biraz arastirsin bakalım ne çıkacak

Biz bu sabah ambulans sesine uyandık.
Karantina döneminde balkon kankam olan yan binadaki amcayi götürdüler.
Kızı falan ağlıyordu soramadım ama özel kıyafetli ekipti gelen, ev halkida camdan maskeyle bakıyordu.
Az önce kız balkondaydi selam verdi, konuştuk.
Gece ateşi çıkmış amcanın, düşmemiş sabaha kadar yaapacak birşey kalmayınca ambulans çağırmışlar.
Test yapmışlar hastanede bekliyormuş amca.
Adam aylardır da evden çıkmadı, hergun terastaydi.
Babalar gününde diğer kızı torunu falan gelmişti.
Başka da kimseyle görüşmedik ablamda evdeydiz biz de evden çalışıyoruz zaten dedi kızı.
Üzüldüm inşallah pozitif çıkmazlar.

Evet aynen öyle 1000 e yakın kira ödüyorum ayda 2000 de birikim yapmak istiyorum yani toplam 3000 kredi ödeyebilirim diye düşünüyorum ama peşinatsız kredi veren banka var mı acaba ? Sanırım halihazırda bir ev ve satın alınacak evi teminat olarak istiyor

Bu arada çok tşk ler Allah hepimizin çocuklarına uzun ömürler versin.Hosbuldum

Evin ekspertiz değeri satış fiyatından yüksekse tamamına kredi cekebilirsin.
Ya da peşinatı ihtiyaç kredisi olarak kullanabilirsin.
Bu dönemde 5-10 peşinatla ev alan çok okudum.
Banka konut kredisinde eve ipotek koyuyor

Çok şaşırdım ve üzüldüm
Bahsetmistin o amcadan.
Umarim sonuç negatif çıkar..

Hosgeldiniz sık sık burayı takip edip yazarsanız guzel başarılar elde edersiniz...

Çok şaşırdım ve üzüldüm
Bahsetmistin o amcadan.
Umarim sonuç negatif çıkar..
Umarım, amca daha önce kalp rahatsızlığı geçirmiş
Babam zarar görmesin diye 3 aydır getiri zengin ettim diyor kızı.
Getir eve teslimat yapan bir uygulama ama fiyatları
marketten epey yüksek.

Malesef öyle Ev için beş sene sonrası çok mu geç olur diye de düşünüyorum, peşinatsız kredi ile alsam çok mu yorar ki kiram zaten 930 çok ya 1000 de gitsin.Ustune katıp kredi ödesem bari havaya gitmez
Ben de öğretmenim ve soyle diyebilirim 1000 kira zaten veŕiyorsun 1000 de ekstra ödersin zaten...Bence çok da bekleme ev almaksa niyetin ve eminsen araştırmak sana fikir verir..Hangi sehirdesiniz bu da etkili açıkçası ev fiyatları ve ödeme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…