benimkiler patates cok seviyor, firinda patates ve balik, mücver ve cacik, etli sebzeli pilav, yayla corbasi, benimkilerin favorileri.
patatesi sadece kizartilmis yiyor hanim efendi. Baligida sadece Fischstäbchen olarak. Mücveride kac kez denedim birtürlü yapamiyorum

türkyede en fazla zorlandigim ortam hep istanbul olmustur dil konusunda. Birtürlü anlamiyorum ordakileri

Degisik bir türkce konusuyorlar sanki
Evet. Biz çok karışık yiyemiyoruz. Ben sebze ve et yemeklerini de ayrı yapıyorum. Sebze yemeğine et koymam. Sebzenin güzelliği gidiyor gibi geliyor.
A Asmin75 biz İstanbullular en doğru Türkçeyi konuşuruz

K klbk33 ben de genelde etsiz yemek yapmam
Ama yemeğin içine et koyunca etin ziyan olduğunu düşünüyorum
Eti et olarak daha bir severim.

A Asmin75 biz İstanbullular en doğru Türkçeyi konuşuruz

K klbk33 ben de genelde etsiz yemek yapmam
Ama yemeğin içine et koyunca etin ziyan olduğunu düşünüyorum
Eti et olarak daha bir severim.
Eti bende sadece kendisiyle seviyorum.
Misal kiyma sadece koftedir benim icin
Zaten onu da pişirdikten sonra en çok 3 âdet yerim.
Tavuk, balik daha çok severim ama.

patatesi sadece kizartilmis yiyor hanim efendi. Baligida sadece Fischstäbchen olarak. Mücveride kac kez denedim birtürlü yapamiyorum
patates püresi de sevmez mi? firinda cips yapabilirsin kizartmak yerine. pilav seviyorsa bezelyeli havuclu yapabilirsin, mercimek corbasina kabak, havuc, patates, karnabahar katabilirsin, yesil mercimekli bulgur yapabilirsin.

Teşekkürler tatlu,
Hb, gg,decathlon internet sitelerinden baktik biraz çeşit çok kafalar karıştı.
Ben de çok baktim oralara ümit bisiklet cnm bizim ki yanlış yazıldı...En son istanbulda bisikletçiler carsisindan aldim...Alüminyum olmamasina dikkat ettim...

Eti bende sadece kendisiyle seviyorum.
Misal kiyma sadece koftedir benim icin
Zaten onu da pişirdikten sonra en çok 3 âdet yerim.
Tavuk, balik daha çok severim ama.
Balik bizim evde pek pismez
Tonbaligi severim ama
Kırmızı eti her zaman tercih ederim

kupon verip duruyorlar bugün Pennyden verdiler de hic anlamiyorum o isten hele bir anlat.
canim marketlerde payback karti dagitiliyor. Inu direk dükkanda aktive ediyorsun ve her penny de alisveris yaptiginda kullaniyorsun. Bir cok dükkanda ve internet alisverisindede kullaniyorsun onu. 2€ eder 1 puan. 1 puan esitdir 1 cent. Benim su an 32€ birikti payback kartinda. Paybackin appini indir. Ordada büsürü kupon var farkli dükkanlar icin. Misal bugün appde yeni bir penny kuponu vardi. Sebze aldiginda kazandigin puanlari 10a carpiyorlar. Zaten orda alisveris yapiyorsan kullan, ciddi birikiyor böyle kuponlar aktive etdiginde appde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…