- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.761
Evet hazır sarmaya baslayalim eller calissin
süpersin! cok sagol ekran fotorafi cektimpatates püresi de sevmez mi? firinda cips yapabilirsin kizartmak yerine. pilav seviyorsa bezelyeli havuclu yapabilirsin, mercimek corbasina kabak, havuc, patates, karnabahar katabilirsin, yesil mercimekli bulgur yapabilirsin.
aaa o kart var bizde attim bir yere ne oldugunu anlamadigim icin.canim marketlerde payback karti dagitiliyor. Inu direk dükkanda aktive ediyorsun ve her penny de alisveris yaptiginda kullaniyorsun. Bir cok dükkanda ve internet alisverisindede kullaniyorsun onu. 2€ eder 1 puan. 1 puan esitdir 1 cent. Benim su an 32€ birikti payback kartinda. Paybackin appini indir. Ordada büsürü kupon var farkli dükkanlar icin. Misal bugün appde yeni bir penny kuponu vardi. Sebze aldiginda kazandigin puanlari 10a carpiyorlar. Zaten orda alisveris yapiyorsan kullan, ciddi birikiyor böyle kuponlar aktive etdiginde appde.
Hazir burdayken diyorsunEvet hazır sarmaya baslayalim eller calissin
Asmin biz seni anlamıyoruz cent yok bizde kuruş var o da kumbara dacanim marketlerde payback karti dagitiliyor. Inu direk dükkanda aktive ediyorsun ve her penny de alisveris yaptiginda kullaniyorsun. Bir cok dükkanda ve internet alisverisindede kullaniyorsun onu. 2€ eder 1 puan. 1 puan esitdir 1 cent. Benim su an 32€ birikti payback kartinda. Paybackin appini indir. Ordada büsürü kupon var farkli dükkanlar icin. Misal bugün appde yeni bir penny kuponu vardi. Sebze aldiginda kazandigin puanlari 10a carpiyorlar. Zaten orda alisveris yapiyorsan kullan, ciddi birikiyor böyle kuponlar aktive etdiginde appde.
Sararken de yerken de muhabbetin dibini buluruzHazir burdayken diyorsun
vallahi ben cocugum icin sordumYaaa gece gece yemek muhabbetiii sizi ne yapmali...
ben de ekran fotosu cekeyim iyi fikircanim marketlerde payback karti dagitiliyor. Inu direk dükkanda aktive ediyorsun ve her penny de alisveris yaptiginda kullaniyorsun. Bir cok dükkanda ve internet alisverisindede kullaniyorsun onu. 2€ eder 1 puan. 1 puan esitdir 1 cent. Benim su an 32€ birikti payback kartinda. Paybackin appini indir. Ordada büsürü kupon var farkli dükkanlar icin. Misal bugün appde yeni bir penny kuponu vardi. Sebze aldiginda kazandigin puanlari 10a carpiyorlar. Zaten orda alisveris yapiyorsan kullan, ciddi birikiyor böyle kuponlar aktive etdiginde appde.
stoklarida mi 250 ye sayiyorsun?Bugün biraz market kasaptan bir seyler aldik 140 tl harcadım...Geriye 110 kaldı haftalık...
Aldikalrimin yarısi stokluk idi...Sadce süt zorunluydu aslinda
Valla verilen tariflerin tamamı can çeken seyler kaymak diyorlar yaaa ballı kaymak yiyesim geldi... Ya siz dost musunuz düşman mi bu saatteevallahi ben cocugum icin sordum
ay siz türklerde hic gayret göstermiyorsunuz bizi anlamak icinAsmin biz seni anlamıyoruz cent yok bizde kuruş var o da kumbara da
Evet cnm oyle basladimstoklarida mi 250 ye sayiyorsun?
annem hep diyor internetde arkadaslik kurma, kötü cevre diyeValla verilen tariflerin tamamı can çeken seyler kaymak diyorlar yaaa ballı kaymak yiyesim geldi... Ya siz dost musunuz düşman mi bu saattee
Tamam ilk gayretimi gösteriyorum Asmin beni de yanına al ne olurrrrr € cent görsün şu fakiray siz türklerde hic gayret göstermiyorsunuz bizi anlamak icin
Annen diğer sosyal medyalardan bahsediyorannem hep diyor internetde arkadaslik kurma, kötü cevre diye
3 günde sararım bugun 1 kilosunu sardım...Yanım da açan olsa daha çabuk biter.. ufaklığa açtırdım...Anne köy dudukluye üstüne de pirinci dok ben öyle de severim diyor
Tamam ilk gayretimi gösteriyorum Asmin beni de yanına al ne olurrrrr € cent görsün şu fakir
Maşallah paşaya mutfağın püf noktalarını öğrenmiş3 günde sararım bugun 1 kilosunu sardım...Yanım da açan olsa daha çabuk biter.. ufaklığa açtırdım...Anne köy dudukluye üstüne de pirinci dok ben öyle de severim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?