- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.721
Aslında böyle forumlarda dil ilerletmek iyi fikir.türkyede en fazla zorlandigim irtam hep istanbul olmustur dil konusunda. Birtürlü anlamiyorum ordakileri
Degisik bir türkce konusuyorlar sanki
Tavayakaymakli yumurta nasil oluyorki?
Kaymaklı pilav yedim çok güzeldi. Aslında kaymağı yemeklere katabiliriz. Lezzetli oluyor. Bi yerde bi dolma yedim. İçinde kansere karşı ne baharat varsa vardı. O da çok güzeldi.kaymakli yumurta nasil oluyorki?
Haftasonu deneyeyimTavaya yağ dök,
4te1 cay br su koy,yumurtaya kir pişir.
Altınıkapamaya yakin 2 yemek kaşığı iyisinden kaymak at karıştır oh miss.
ben türkceyi tamamen unutmusdum. Üniverste döneminde 4 yil dönercide calisdim, ordaki dükkan sahibi yengeden ögrendim yineAslında böyle forumlarda dil ilerletmek iyi fikir.
Nedir kupon alışveriş.Ben burda panel sayesinde cidden vakit ayirsam 300€ yaparim senede yani sira herhalde. Su an belki bi 150€ civari olur senelik. Asil birikim bende kuponla alisveris. Kupon sayesinde gida ve temizlik, cocuk bezi, sampuan ivir zivir senelik kesin bi 600€ az ödüyorum.
benimkiler patates cok seviyor, firinda patates ve balik, mücver ve cacik, etli sebzeli pilav, yayla corbasi, benimkilerin favorileri.haftalik yemek listemi birtürlü bitiremiyorum. esiminki ok, kizda tüm günleri bitiremedim...aklima ne pisircegim gelmiyor artik. Fikir verin kizlar, 2 yasindaki cocuga ne pisirilir? balik, köfte, brokkoli, pilav, makarna, kiymali pide...yeni fikirler verin bacilar.
Artik onlara ayri ayri yemek yapmaktan biktigim icin, kendime bide rejim yemegi yapamam dedim bugün, konserve balik yedimyarina kadar liste bitmeliki carsamba alisverise gideyim
Kkendime bi forum bulayım bendeben türkceyi tamamen unutmusdum. Üniverste döneminde 4 yil dönercide calisdim, irdaki dükkan sahibi yengeden ögrendim yineama asil ilerleme gercekten bu forumlari okurken oldu.
deniyecem canim sagolTavaya yağ dök,
4te1 cay br su koy,yumurtaya kir pişir.
Altınıkapamaya yakin 2 yemek kaşığı iyisinden kaymak at karıştır oh miss.
Guru yu silsen sende popülersin.
Biz göçmenler yemeklerde hamurislerinde kaymağı severiz bol bolKaymaklı pilav yedim çok güzeldi. Aslında kaymağı yemeklere katabiliriz. Lezzetli oluyor. Bi yerde bi dolma yedim. İçinde kansere karşı ne baharat varsa vardı. O da çok güzeldi.
Damak tadina uymazsa karışmamdeniyecem canim sagol
Ben yemeğin içinde kiyma sevmiyorumBizde kıymalı yumurta diye yerdik
misal türkyedede rossman vardir. O dükkanin appi var bende. O app de her iki ayda bir yüzde 10% indirim kuponu var. Kassada gösteriyorsun, indirimini aliyorsun. Ben bu 19% bide indirime girmis ürünlerle kombine ediyorum. Missl cocuk bezi normal fiyat 14,75€. Indirim ve kupon kullanarak genelde 9€ ödüyorum ben. Bir cok üründe kupon kombine oluyor. Hatda facebookda kupon gruplari var, ordan tüyo aliyorum bazen bazi ürünler bedavaya geliyor.Nedir kupon alışveriş.
Umut bisiklet aldik cnm gecen yil.Ama salcano gibi kaliteli degil tabiki..Uzun yıllar binecekse salcano bakın derimBüyük oğlumun bisikletini değiştireceğiz kizlar.
Yakin zamanda bisiklen alan oldu mu marka/model tavsiyeleriniz var mı?
kupon verip duruyorlar bugün Pennyden verdiler de hic anlamiyorum o isten hele bir anlat.Ben burda panel sayesinde cidden vakit ayirsam 300€ yaparim senede yani sira herhalde. Su an belki bi 150€ civari olur senelik. Asil birikim bende kuponla alisveris. Kupon sayesinde gida ve temizlik, cocuk bezi, sampuan ivir zivir senelik kesin bi 600€ az ödüyorum.
Hoşbulduk amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahHoşgeldin. Umarım gönlüne göre bir ev bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?