kiymali pideyi hep buzluga atiyorum zaten, köfteyi hic stmadim hep taze yaptim hepimize. sebzeli köfteyi nasil yapiyorsun? sebze yedirmede zorlaniyoruz artik
Sebzeyi haşlıyorum. Çatalla ezilebilen sebze ise karnabahar gibi çatalla eziyorum. Ezilemeyense blendardan geçiriyorum. soğan Baharatlar, Galeta veya un, yumurta.. Yani klasik köfte malzemelerini katıyorum. Yalnız maydanoz katmıyorum,çocuk yemiyor diye. Yuvarlak yapıp hafif kızartıyorum. Çocuklar bayılıyorlar. Patlıcanlı yaparsam közleyip yapıyorum. Uyduruyorum ama güzel oluyor.

Kuru baklagil ve zeytinyağlı yemekler de verebilirsin asmin.
Yemek seçen çocuğa yemek hazırlamak çook zor, evirip çevirip sevdikleri şeyleri yapıyorum.
kuru fasülye, nohut yemez. pilav ve bulgur yiyor. Sebzede zorlaniyoruz artik. Sevdiyi seylerdende bikti gibi artikda, sofraya gelen yemekleri bizimle yemiyor henüz cogunu.

deniyecem canim cok sagol

Çok iyiymiş .
Burada öyle imkân varsa da ben denk gelmedim.
Indirim kovaliyoruz marketlerde
Ben denk geldim ama kandırılmaktan korkup bulaşmadım o işe. Makale yazma işi de var. Ev alınca herşeyi öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…