- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #64.701
indirimi bende kovaliyorum canimÇok iyiymiş .
Burada öyle imkân varsa da ben denk gelmedim.
Indirim kovaliyoruz marketlerde
Sebzeyi haşlıyorum. Çatalla ezilebilen sebze ise karnabahar gibi çatalla eziyorum. Ezilemeyense blendardan geçiriyorum. soğan Baharatlar, Galeta veya un, yumurta.. Yani klasik köfte malzemelerini katıyorum. Yalnız maydanoz katmıyorum,çocuk yemiyor diye. Yuvarlak yapıp hafif kızartıyorum. Çocuklar bayılıyorlar. Patlıcanlı yaparsam közleyip yapıyorum. Uyduruyorum ama güzel oluyor.kiymali pideyi hep buzluga atiyorum zaten, köfteyi hic stmadim hep taze yaptim hepimize. sebzeli köfteyi nasil yapiyorsun? sebze yedirmede zorlaniyoruz artik
Benim eşim de asla fiyat bakmaz,indirimi bende kovaliyorum canimben ise baslayinca esim alisverise gitcek o hayatda kiyaslamaz marketleri. Batirir bizi kesin
kuru fasülye, nohut yemez. pilav ve bulgur yiyor. Sebzede zorlaniyoruz artik. Sevdiyi seylerdende bikti gibi artikda, sofraya gelen yemekleri bizimle yemiyor henüz cogunu.Kuru baklagil ve zeytinyağlı yemekler de verebilirsin asmin.
Yemek seçen çocuğa yemek hazırlamak çook zor, evirip çevirip sevdikleri şeyleri yapıyorum.
deniyecem canim cok sagolSebzeyi haşlıyorum. Çatalla ezilebilen sebze ise karnabahar gibi çatalla eziyorum. Ezilemeyense blendardan geçiriyorum. soğan Baharatlar, Galeta veya un, yumurta.. Yani klasik köfte malzemelerini katıyorum. Yalnız maydanoz katmıyorum,çocuk yemiyor diye. Yuvarlak yapıp hafif kızartıyorum. Çocuklar bayılıyorlar. Patlıcanlı yaparsam közleyip yapıyorum. Uyduruyorum ama güzel oluyor.
biz popüler üyeyiz ve ödül almis insanlariz.Hic yanliz birakirmiyim seni ❤❤❤
yanliz komsu topiklerde tembel bugün
Ahandayı da öğrenmişsinahanda geliyorlar
onu biliyordum coktan beaAhandayı da öğrenmişsin
En güzel olanı karnabaharlı olanı. Soğanı bol olacak ama.deniyecem canim cok sagol
tek sebze kullaniyorsun di mi? karistirmiyorsun?En güzel olanı karnabaharlı olanı. Soğanı bol olacak ama.
Ben denk geldim ama kandırılmaktan korkup bulaşmadım o işe. Makale yazma işi de var. Ev alınca herşeyi öğrendimÇok iyiymiş .
Burada öyle imkân varsa da ben denk gelmedim.
Indirim kovaliyoruz marketlerde
Evet. Biz çok karışık yiyemiyoruz. Ben sebze ve et yemeklerini de ayrı yapıyorum. Sebze yemeğine et koymam. Sebzenin güzelliği gidiyor gibi geliyor.tek sebze kullaniyorsun di mi? karistirmiyorsun?
Kaymakli yumurtaya bayiliyor birde benim küçükdur kiz, kiymali yumurtada iyi fikir
Eh kandirilma kısmına inanirim.Ben denk geldim ama kandırılmaktan korkup bulaşmadım o işe. Makale yazma işi de var. Ev alınca herşeyi öğrendim
kaymakli yumurta nasil oluyorki?Kaymakli yumurtaya bayiliyor birde benim küçük ☺
Eh kandirilma kısmına inanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?