- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.381
afiyet olsun ben de bir biraben bugün sarap ictim
yeme yeme ben de aksam yemiyorumaksam birsey yemedim simdide aciktim
kiz ben ictikce kilo veriyorum sankiafiyet olsun ben de bir birayalniz kaloriye dikkat edelim kilo vermeye calisiyoruz ona göre
Niye biberler asırı büyük
Üseniuyor mu usulu mü oyle o pidenin
YupppiiiiSana uyan saatlerde de yayın ayarlarız hep buralardayiz
Yorumuna sonuna kadar katılıyorumGöster enişte beye kızgınlığını baby,
Iyice farkina varsin
aksam yemezsen olabilir tabi cok icmemek sartiylakiz ben ictikce kilo veriyorum sanki
Bizde evdeki lüx tüketim bendebabyloading87 Maşallah çok uyumlusun ya o yüzden kırılıyorsun bence... En basitinden ben olsam kırk kez söylerdim benim ödediğim karttan bana pasta almasını
Azcık eli maşalı olmaya çalış bence sana akıl vermek haddime değil tabiiErkek kısmı kırıldım alındım vs bunlardan anlamıyor bence. Aksiyon istiyor kavga istiyor
hatirlatayim, sen beni ise aldirtmiyordun
Zaten sen dusundugun için detaylara önem vermiyor olabilir miBizde evdeki lüx tüketim bende
Misal hediyeler
Anneler günü babalar günü dogumgünleri
Benim ailem onun dogumgğnünde alır ona hediye bi güzel kullanır,onların dogumgünleri vs hediyelerini ben alırım
Kendi anasına babasına dogumgünü flan hediye almıyo adam.
Görünmeyen tüm lüx gibi görünen giderler bende
Hangi birini söyleyeyim ki
Misal annemlere gittik,giderken eli bos gitmeyelim deyip,
İner ben alırım.
Onun yigenleri dogumgğnü kutlar onu da ben alırım
Benim yigenlere de ben alırım
Benden her eve lazım valla
Sen yeri uzak buldun yoksa yarın git başlahatirlatayim, sen beni ise aldirtmiyordun
Pastanin ödemesini göstermeyeymiş iyiymiş cnm.Mayısda dogumgünümdü
Beklemiyorm bisey artk gecistiriyor cünkü
Esimin 2 kk var birini ben ödüyorm
Ordan lüx tüketimler karsılanıyır genelde
Araba kasko trf
Kızın saglık sigortası orda
Elektrik ve benim telefon orda
Ortalama 800 flan ödüyırm her ay.
Taksitlerden kalanla benzin alıyır
Araba onda ben düz vites kullanamıyorm zaten is eve 5 dk benim.
Neyse o karttan bari bisey alır diye bekledim acıkcası.
Almıs
Pasta almıs bana benim ödediğim karttan.
Ay sonunda 90 tl pasta parası ödedim
Dilimin ycuna geldi bari bimden bi cheescake alaydın 20 tl ye diye
Anneler gününde saksı da cicek aldı ama bana onu nakit odemsi
Ay witt çok şık bu
Daha Samanyolu olanin resimleri sayfada dönüyor bir de buna baktım sayfam sarı sari
Samanyolu da var gözümdeDaha Samanyolu olanin resimleri sayfada dönüyor bir de buna baktım sayfam sarı sari
Çok beğendim canım, yakışır narin bileklerinde mükemmel durur al gitsin.
Piyasa değeri ne kadar ayıptır sorması
Güzellikten anlamayanababyloading87 Maşallah çok uyumlusun ya o yüzden kırılıyorsun bence... En basitinden ben olsam kırk kez söylerdim benim ödediğim karttan bana pasta almasını
Azcık eli maşalı olmaya çalış bence sana akıl vermek haddime değil tabiiErkek kısmı kırıldım alındım vs bunlardan anlamıyor bence. Aksiyon istiyor kavga istiyor
Ay bende öyle kibar öyle narin hanim hanimciktimBacım zaten sadece biber koyuyor onu da 4 e bölüyor işteya zaten hiç para tutamaz elinde, tek tasarruf yaptığı yer pide içi
Yupppiiii
Yorumuna sonuna kadar katılıyorumkaramelli_turta , ben öyle minnoş bir kızdım ki kibarcacık şu an sulukuleden halliceyim
Cennetmeyvesii dorikaları çok beğeniyorum ben de ve bu çok güzel gerçekten
Bir adet white vine da ben isterim, sevgiler opucuklerr
Erkekler ayrintici değil.Zaten sen dusundugun için detaylara önem vermiyor olabilir mi
Lux tüketim dediklerin de lüks değil yani, bir yerde gerekli olan şeyler, görgü meselesi
Yetistirilis tarzında gormediyse ondandır belki.
Mesela benim eşim eli açıktır ama bir yere giderken birşey almayı düşünmezdi, zamanla alıştı. Ailede yok bu aliskanlik
Önce bilekliği alırsın sonra kolye ince uymadı bununla diyip kolyenin de kalinini alırsın
Yaparım valla gözü kara deliyimÖnce bilekliği alırsın sonra kolye ince uymadı bununla diyip kolyenin de kalinini alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?