Kaç yillik evli olduğunu hesaplama yöntemi iyiymiş

Hoşgeldin taze anne nasılsi ve bebis nasil

Hoşgeldin taze anne nasılsi ve bebis nasil
Hosbuldum canım çok zor geçiyor inan gunlerim şükür tabi doğum travmasını atlatmam ayrı bir zaman alacak bebegimin emmemesi uyumamasi biraz yıpranıyorum ama olsun şikayetim yok sen nasılsın canım

Hosbuldum canım çok zor geçiyor inan gunlerim şükür tabi doğum travmasını atlatmam ayrı bir zaman alacak bebegimin emmemesi uyumamasi biraz yıpranıyorum ama olsun şikayetim yok sen nasılsın canım
Bebisle eve dondunuz mu
Gözün aydın canım

Herkesin hayatında oluyor demekki böyle bir dönem.iyiki gene yola giren bir eşimiz var.Benim eşimi anlatmıştım kendinden cok gereksiz aile harcamaları yapıyor gecen yıl o verdi bende verdim ama biriktiriyodum.Altın takmayan ben bileziğe,yok kolyeye merak saldım çünkü çok kızıyodum.Hamile kalınca söz verdim bebişime herseyi yapmaya calışıcam taviz vermiycem doktoruda ona göre sectim birikimde yaptım param yok dedim şimdi iyiki yapmışın diyor tabi arada cok kızdı küstü falan yıllandıkça birbirimizi anlıyoruz işte

Uyku bizimkindede yok cingöz bu veletler.gözünüz aydın ne kadarlık bebiş

Eve iki maaş gelirinin rahatlığı vardi bence bizimkilerde.
Kendimizi çekince iyi oldu biraz da.

250 tl bakiyem hâlâ ayni
Akşamüzeri alışverişe gideriz eşim geldikten sonra, listemi hazirladim.
Benim 205 TL param var, bugün çıkmam dışarı.
Bu haftalık yemekleri planladık, kahvaltilik da var.
Mevye, ve salata malzemesi alacağım.
Sanırım 100 TL kalır bu haftadan.
Ama haftaya kasap var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…