- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.401
Kaç yillik evli olduğunu hesaplama yöntemi iyiymişGüzellikten anlamayana
Ay bende öyle kibar öyle narin hanim hanimciktim
Bir adet white vine da ben isterim, sevgiler opucuklerr
Erkekler ayrintici değil.
Örnek bayramlarda harçlıklari,doğum günü hedileri veriyoruz yeğenlere vs.
Eşim diyor sen ver,verdin mi
Yenge olarak ben verdim çoğu zaman,
O öyle istiyor
Hesap bendeymis ya ben takip ediyormuşum herşeyi.
Ince düşünmez şunu aldim derim,aa doğum günü müydü der.
Kv min doğum gününü unuttu
Kadinin hediyesini de ben aldim verdim.
Yilda birgün asla unutmadığı tarih sevgililer günü, illâ çiçek alir
Kaç yillik evli olduğumuzu da büyük oğlanın yaşından hesap eder,
Oğlumun yaşına +1 ekleyerek
Biraz da olduğu gibi kabul etmek lâzım ama olmazsa olmazlardan vazgeçmeden.
Yaparım valla gözü kara deliyim
Temmuz birimim listemizi açtım,ne zaman yazarsan ekleyeyimSlm Kızlar nasılsınız kac gundur yazamiyorum yazdıklarınızı okumak icin baya caba sarfetmem lazimara ara ugrarim kendinize iyi bakın bol birikimleriniz olsun inşallah
karamelli_turta canım birikim planlarınız olduğunda benide etiketlermisin rica etsem
Hoşgeldin taze anne nasılsi ve bebis nasilSlm Kızlar nasılsınız kac gundur yazamiyorum yazdıklarınızı okumak icin baya caba sarfetmem lazimara ara ugrarim kendinize iyi bakın bol birikimleriniz olsun inşallah
karamelli_turta canım birikim planlarınız olduğunda benide etiketlermisin rica etsem
Benimki kurban fiyatımız belki olsun öyle yazicam cnm. Büyükbaşa giriyoruz hep oda henüz belli olmadiTemmuz birimim listemizi açtım,ne zaman yazarsan ekleyeyim
Peki witt cimBenimki kurban fiyatımız belki olsun öyle yazicam cnm. Büyükbaşa giriyoruz hep oda henüz belli olmadi
En komik olani da oKaç yillik evli olduğunu hesaplama yöntemi iyiymiş
Hosbuldum canım çok zor geçiyor inan gunlerim şükür tabi doğum travmasını atlatmam ayrı bir zaman alacak bebegimin emmemesi uyumamasi biraz yıpranıyorum ama olsun şikayetim yok sen nasılsın canımHoşgeldin taze anne nasılsi ve bebis nasil
Bebisle eve dondunuz muHosbuldum canım çok zor geçiyor inan gunlerim şükür tabi doğum travmasını atlatmam ayrı bir zaman alacak bebegimin emmemesi uyumamasi biraz yıpranıyorum ama olsun şikayetim yok sen nasılsın canım
Herkesin hayatında oluyor demekki böyle bir dönem.iyiki gene yola giren bir eşimiz var.Benim eşimi anlatmıştım kendinden cok gereksiz aile harcamaları yapıyor gecen yıl o verdi bende verdim ama biriktiriyodum.Altın takmayan ben bileziğe,yok kolyeye merak saldım çünkü çok kızıyodum.Hamile kalınca söz verdim bebişime herseyi yapmaya calışıcam taviz vermiycem doktoruda ona göre sectim birikimde yaptım param yok dedim şimdi iyiki yapmışın diyor tabi arada cok kızdı küstü falan yıllandıkça birbirimizi anlıyoruz işteBiz evlendik neyse,
Ikimizde çalışıyoruz bakiyorum o harciyor bitmiyor bitmiyor.
Ee dedim ben mi dikkat edeceğim başladık beraber hol bol harcamalara
Sonu yokki bacim.
Harca da nereye kadar.
Bir doyum noktasi mi oldu,
Dedim dur bakalım biz biryerde hata yapiyoruz.
Bozdurdugum altinlari tekrar yaptım,
Ekstra birikim falan.
Başta eşim diyordu o kadarla ne olacak.
Sonra meblağ yükseldi ev peşinatı oldu hatta evin yari parasi.
Şimdi de öyle devam,
Borca soktum iyi oldu
Gönder bekliyorum hesabima diyorum alıştık böylesi en güzeli.
Uyku bizimkindede yok cingöz bu veletler.gözünüz aydın ne kadarlık bebişHosbuldum canım çok zor geçiyor inan gunlerim şükür tabi doğum travmasını atlatmam ayrı bir zaman alacak bebegimin emmemesi uyumamasi biraz yıpranıyorum ama olsun şikayetim yok sen nasılsın canım
Eve iki maaş gelirinin rahatlığı vardi bence bizimkilerde.Herkesin hayatında oluyor demekki böyle bir dönem.iyiki gene yola giren bir eşimiz var.Benim eşimi anlatmıştım kendinden cok gereksiz aile harcamaları yapıyor gecen yıl o verdi bende verdim ama biriktiriyodum.Altın takmayan ben bileziğe,yok kolyeye merak saldım çünkü çok kızıyodum.Hamile kalınca söz verdim bebişime herseyi yapmaya calışıcam taviz vermiycem doktoruda ona göre sectim birikimde yaptım param yok dedim şimdi iyiki yapmışın diyor tabi arada cok kızdı küstü falan yıllandıkça birbirimizi anlıyoruz işte
Çok kibar witt, güle güle kullan canım.
Onu merak ediyorum izlerim akşama
Benim 205 TL param var, bugün çıkmam dışarı.250 tl bakiyem hâlâ ayni
Akşamüzeri alışverişe gideriz eşim geldikten sonra, listemi hazirladim.
Harikasin bu hafta, plân her zaman işe yariyor ✌Benim 205 TL param var, bugün çıkmam dışarı.
Bu haftalık yemekleri planladık, kahvaltilik da var.
Mevye, ve salata malzemesi alacağım.
Sanırım 100 TL kalır bu haftadan.
Ama haftaya kasap var
Stres yapmahala exper raporu beklıyolarmısaltın 394 oldu dusmese bari ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?