Canım eşin ne kadar maaş alıyor biliyormusun?Bence sizin probleminiz maddi konuları konuşmamak.Sen ailenden farklı görmüşsün,eşin farklı görmüş.Bu şekilde kendini ve evliliğini çok yıpratıyorsun.Kendi şartlarınızı oluşturmanız lazım.Öncelikle oturup açık açık ne kadar gelir ne kadar gider var, kalem kalem yazıp, sonra birikim,çocuk için birikim,kişisel ihtiyaçlar için bütçe harçlık vs. Detaylı planlamalısınız.Lütfen ukalalık olarak algılama, senin yetiştirilme tarzından bu konuları konuşmaktan hoşlanmadığını düşündüğüm için nacizane fikrimi söyledim.

Bahsettiğim vine in markasini öğrendim A Asmin75
Bunun gibisini asla tatmamistim, muhteşem muhteşem
Beyazi, kırmızısı,pembesi her rengi
Gidebilsek eşim alacak da gidemiyoruz
Bende en güzel şarabı gürcistanda içmiştim ,çok iyiydi,fiyatlarda çok uygundu.

sagolun kızlar
bi arkadasım ön onay olmasa exper gtmezdi zaten dıyor bakaım ınsAllah altın cıkmısken bozsak dıyorum aklım orda
Şu an eksperler aşırı derecede yoğun, belediye ve tapularda eksperlere evrak veren birimlerde yoğun canım.Normal zaman gibi düşünme.Kaç gün oldu sen başvuralı?

bebis nasil

Hosbuldum canım çok zor geçiyor inan gunlerim şükür tabi doğum travmasını atlatmam ayrı bir zaman alacak bebegimin emmemesi uyumamasi biraz yıpranıyorum ama olsun şikayetim yok sen nasılsın canım
bunlar tatlı yorgunluklar bi kaç hafta içinde herşey rayına oturur merak etme. Tek sağlık olsun.
Iyiyim bende iş güç
Çok kibar witt, güle güle kullan canım.
Benim de böyle günlük kullandığım iki adet var.
Teşekkür ederim cnm sende güle güle kullan.
Bu kolyeyi buyukbasin alyansini sattimda aldım 2 yıl önce falan
Sorarsa kayboldu diycem

Fenanin sözlük anlamı

Helâl o tak sen.

Benim o kolyelerden biri de eşimin alyansi
Çalışırken bir yere takılmış görsen nasil ortasindan yırtılmış kağıt gibiydi Allah korusun.
Sonrasında alyans takmasini istemedim sıkıntı yani.
Dövmesi var zaten yuzuk parmağında baş harfim.

Bende çok beğeniyorum ama cesaretim hiç olmadi, olacağını da sanmiyorum

Ayyyyy çok romantik ama.
Ben de yüzük parmağında isim, harf, sonsuzluk dövmesi çok beğeniyorum.

Ayyyyy çok romantik ama.
Ben de yüzük parmağında isim, harf, sonsuzluk dövmesi çok beğeniyorum.
Geçen sene yaptirdi.
Bir de boynunda var pusula ama gösterilen yönler basharflerimiz

Bende çok çok özeniyorum ama korkuyorum, canim tatli
Çok heveslendim ama hep vazgeçtim.

Komşu amcanın testi negatif çıkmış,
14 gün izole olun ne olur ne olmaz demişler.
Amca diyorki ben hasta olmadığımı biliyordum kızın zoruyla gittim, zaten evdeydim ama çıkma diyince kötü hissettim.
Ay sevindim amcaya cnm.
Sabah ablam msj atti yakin arkadaşına test yapılmış, ateşi 38 imiş.
Sonucu bekliyorlarmış ama diğer test temizmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…