- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.441
Tesekkür ederizellerinize sağlık çok güzel biriktirmişsiniz
Evet döndük canım pazar günü ama emmiyor ondan pompa bekliyorum 4 gündür daha da gelmedi sağolasın canım çok teşekkür ederimBebisle eve dondunuz mu
Gözün aydın canım
Sağolasın canım daha bir haftalığızUyku bizimkindede yok cingöz bu veletler.gözünüz aydın ne kadarlık bebiş
Turtam yazdirsinCovid gelmeden önce bileğine de 'turta' yazdiracakti da araya virüs girdi
Ok desem gider de risk almaya gerek yok.
Evet döndük canım pazar günü ama emmiyor ondan pompa bekliyorum 4 gündür daha da gelmedi sağolasın canım çok teşekkür ederim
Hoşgeldiniz, eskiden daha iyi biriktiriyorduk virüs vurdu hepimiziellerinize sağlık çok güzel biriktirmişsiniz
Hoşgeldiniz, eskiden daha iyi biriktiriyorduk virüs vurdu hepimiziellerinize sağlık çok güzel biriktirmişsiniz
Daha bitiremedim cnm azcik mutfak serinlesin devam edeceğim..Bunlar kısmetse kış dönemi kurtarıcı olacak....Gelin yiyelimBütün topige yetecek kadar sardin, azıcık parmakların dinlensin
Çok şükür kötü birşey çıkmamış.Kızlar dr dan geldik...Nasıl bir sıcak var oyle..Dönüşte mesire alanında 1 saat durduk dinlendik mini piknik yaptik...Markette 45 tl stokluk harcadım geldim....
D vitamin eksikliği cıktı ikimizde de once güneş dedi dr...
Yag kas olcumleri de yapıldı...Benim yağ da dusus var ama daha da azalmalı dedi..Yüzdelik fazla...
Kuzucuk kilo yağ fazla cıktı diyetisyen görüşmesi yaptik uygulayıp 1 ay sonra kontrole gidecek...Hep evde kalmanın acısı çıkıyor...Spor yapacak ne kadar yaparsa bakalim
Ayyy yaa ben de çok sinirlenince bunu der tost ister misin...Zor kuzum valla senin iş...Kendine dikkat et kendini dusun cok paralama eksik yap az yapVarmak istemiyolar karamelli
Geçen evlilik yıldönümü mesaj atmış hatirladigina binayen
Bende yazdım ne evliliği ne yıldönümü parçadan akiyor mutsuzluk diye
Yazdigi cevap su sen şükretmeyi bilmiyon
Bana şükredeceğim ne verdigini söylersen önünde saygıyla eğileceğim dedim.
Cevap aynen şu. Tost yapiyim getiriyimmi yermisin.
Ölürmüsün öldürürmüsün
Gecekten güzelmiş ve alabilir miyim deme almaya çalış kendini mutlu et hakediyorsun
Şu an tek sıkıntı kilosunun ve yaglanma olması...Bakalım dışarı çıksa koştursa iyi olacak...Çok şükür kötü birşey çıkmamış.
Bazen ben de de oluyor...Syrekli aynı seyler don dolaş...Bir de alışkın olunca insan çalışma temposunu arıyor...S9nycta sevdiklerimizle de gorusmuyoruz bu da etkili...Sanırım evde sıkıldım
Boş boş da oturmuyorum ama ev hanimligi hiç bana göre degil
Hergun birbirinin aynısı.
Kahvaltı yap,ortalığı topla, yemek yap.
Balkonda kitap oku, kahve ic,yürüyüş yap.
Eşimle sohbet muhabbet, gülüyoruz eğleniyoruz ama gün bitmiyor resmen.
Tv normalde de izlemem arada açıyorum garip garip diziler, programlar. Her zaman evde olanlar nasıl vakit geçiriyor diye düşünüyorum
Hadi o zaman sonuçlar iyi cnm sevindimKızlar dr dan geldik...Nasıl bir sıcak var oyle..Dönüşte mesire alanında 1 saat durduk dinlendik mini piknik yaptik...Markette 45 tl stokluk harcadım geldim....
D vitamin eksikliği cıktı ikimizde de once güneş dedi dr...
Yag kas olcumleri de yapıldı...Benim yağ da dusus var ama daha da azalmalı dedi..Yüzdelik fazla...
Kuzucuk kilo yağ fazla cıktı diyetisyen görüşmesi yaptik uygulayıp 1 ay sonra kontrole gidecek...Hep evde kalmanın acısı çıkıyor...Spor yapacak ne kadar yaparsa bakalim
Youtube dan ona uygun spor videoları acip oyun gibi birlikte yapsaniz olur muŞu an tek sıkıntı kilosunun ve yaglanma olması...Bakalım dışarı çıksa koştursa iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?