- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.501
Cesitl8 sebeple hep dip olduğumuz zamanlar oluyor. Umarım geçicidır...Farklı şeylere yönelmeyi deneyebilrsinKendimi tükenmiş hissediyorum. Yorgun hissediyorum. Etrafım bana akıllı kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin diyor. Şu sıra ben kendime inanmıyorum. Tükenmiş hissediyorum.
Biraz izne ayrilamaz misin?İş yüzünden.
Ayrılınca kimse işimi yapmıyor. Gelince daha kötü sonuçlarla karşılaşıyorum.Biraz izne ayrilamaz misin?
2kişi ile konuşma yapacağım yarın. Hergün o kadar çok insanla uğraşıyorum ki anlatamam.Cesitl8 sebeple hep dip olduğumuz zamanlar oluyor. Umarım geçicidır...Farklı şeylere yönelmeyi deneyebilrsin
Uzun zamandır evdesin6 ay neredeyse birde üstüne pandemi,sıkıcı oluyor tâbi haklisin cnm.Turtiş tam 3,5 aydır evdeyim.
Ve muhtemelen 2 ay daha evde olacağım.
Yılın yarisi neredeyse
Belki normal şartlarda olsak bu kadar sikilmazdim
Arkadaşlarımla görüşürdum, anneme giderdim, farklı yerler gezerdim, tatil yapardık,hiç olmazsa rahat rahat dışarı çıkardım.
Arada şirkete gidiyorum,evden çalışmaya devam ediyorum ama sanırım yoğun tempolu hayatı özlüyorum
İlk zamanlar evet tatil gibiydi, evde yapılacakları yaptım, keyfimi yaptım, dinlendim.
Yıllardır çalışan biri için evde çok kaldım
Yurtdışında bebe doğurmaya teşvik var bildiğim kadarıyla ilk ikisine 2ser, üçüncüye 3 yil ücretli doğum izniSen doğum iznindesin ama
Sen nasıl bir hatunsun tatlu@babyloading87 ben de kredi kartımın ek kartını çıkardım eşine limiti düşük takip edeyim diye...bir de alışveriş yapıyor mesaj geliyor...Bu da kontrol etme de etkili oldu...Bu ara işleri sıkıntılı yiyecem de birikim e de atacağım da olmuyor
Senden daha zenginim 205 TL hala duruyorGelelim benim 250 tl ye.
100tl pazarda harcadim, 95 tl markette.
Kalan bakiye 55 tl.
Uçmuş benim limit
Benden zenginsin cnmSenden daha zenginim 205 TL hala duruyor
Stok mu yaptınGelelim benim 250 tl ye.
100tl pazarda harcadim, 95 tl markette.
Kalan bakiye 55 tl.
Uçmuş benim limit
Kişileri çözdüm. Şefi yetiştireceğim yeni geldi. Her işi biliyor diye bana paslıyor. Ona anlatayım da düşsün yakamdan.
Stok yok cnm,Stok mu yaptın
yok canım bozmadım banka raporu beklıyoruz dedi nolur nolmaz dıye cesaret edemedım bozmadımkronikuykucu bugun bozdun mi altin i 393 e kadar cikti
Gayet iyi gidiyorsun kelebekk.Valla ben hedefim tutsun diye markete girmiyorum. Eskiden pastaneden kurabiye falan alırdım. Şimdi evde yaparım diyorum. Kilo almayayım diye yapmıyorum. Yemeği evden götürüyorum. Dışarda yememeye çalışıyorum. Bugün sadece 1 ekmek aldım. Yarın kuru soğan almam lazım. Yemeğim var.
Evdeki kişi sayısı fazla ise fazla gider alışverişte para. Kahvaltılık ben tek peynir alıyorum. Kaymak yemiyoruz. Zeytini de annem gönderiyor. Sebzeyi balkona ektimn soğanım falan herşeyim var.Stok yok cnm,
Genel alisveris haftalik meyve, sebze birkaç da kahvaltilik.
Pazar fiyati geçen haftaya göre bir tık aşağıdaydı.
Kendi yazdığımı senin yazdığın diye okumuşum aynı beb diyorumGayet iyi gidiyorsun kelebekk.
Bende bu ara tatli özellikle en sevdiklerimi yapmiyorum
Yoksa çoğunu ben yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?