Kendimi tükenmiş hissediyorum. Yorgun hissediyorum. Etrafım bana akıllı kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin diyor. Şu sıra ben kendime inanmıyorum. Tükenmiş hissediyorum.
Cesitl8 sebeple hep dip olduğumuz zamanlar oluyor. Umarım geçicidır...Farklı şeylere yönelmeyi deneyebilrsin

Uzun zamandır evdesin6 ay neredeyse birde üstüne pandemi,sıkıcı oluyor tâbi haklisin cnm.

Sen doğum iznindesin ama
Yurtdışında bebe doğurmaya teşvik var bildiğim kadarıyla ilk ikisine 2ser, üçüncüye 3 yil ücretli doğum izni

Sen nasıl bir hatunsun tatlu

K klbk33 kişileri cozduysen
Bir plan yap işlerini ona göre hallet
Yardıma ihtiyacın olursa evdeyim
Kişileri çözdüm. Şefi yetiştireceğim yeni geldi. Her işi biliyor diye bana paslıyor. Ona anlatayım da düşsün yakamdan.
İş o kadar yoğun ki anlatacak zaman yok

Valla ben hedefim tutsun diye markete girmiyorum. Eskiden pastaneden kurabiye falan alırdım. Şimdi evde yaparım diyorum. Kilo almayayım diye yapmıyorum. Yemeği evden götürüyorum. Dışarda yememeye çalışıyorum. Bugün sadece 1 ekmek aldım. Yarın kuru soğan almam lazım. Yemeğim var.

Gayet iyi gidiyorsun kelebekk.
Bende bu ara tatli özellikle en sevdiklerimi yapmiyorum
Yoksa çoğunu ben yiyiyorum

.
Stok yok cnm,
Genel alisveris haftalik meyve, sebze birkaç da kahvaltilik.
Pazar fiyati geçen haftaya göre bir tık aşağıdaydı.
Evdeki kişi sayısı fazla ise fazla gider alışverişte para. Kahvaltılık ben tek peynir alıyorum. Kaymak yemiyoruz. Zeytini de annem gönderiyor. Sebzeyi balkona ektimn soğanım falan herşeyim var. tek yemeklik sebze alıyorum. Meyvede köyden gönderiyorlar. Eti az yiyıruz. Biz abur cubura para veriyoruz. Keşke onu kısabilsek.

Gayet iyi gidiyorsun kelebekk.
Bende bu ara tatli özellikle en sevdiklerimi yapmiyorum
Yoksa çoğunu ben yiyiyorum
Kendi yazdığımı senin yazdığın diye okumuşum aynı beb diyorum akşama kadar hesap yapmaktan kafa göz kalmadı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…