- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.461
kiz adamin her yerinde ya basharfin yada isminCovid gelmeden önce bileğine de 'turta' yazdiracakti da araya virüs girdi
Ok desem gider de risk almaya gerek yok.
Benimbüyük oğlum da yaşının üstünde gelişimi.Şu an tek sıkıntı kilosunun ve yaglanma olması...Bakalım dışarı çıksa koştursa iyi olacak...
sevibdim ciddi birsey cikmamasinaKızlar dr dan geldik...Nasıl bir sıcak var oyle..Dönüşte mesire alanında 1 saat durduk dinlendik mini piknik yaptik...Markette 45 tl stokluk harcadım geldim....
D vitamin eksikliği cıktı ikimizde de once güneş dedi dr...
Yag kas olcumleri de yapıldı...Benim yağ da dusus var ama daha da azalmalı dedi..Yüzdelik fazla...
Kuzucuk kilo yağ fazla cıktı diyetisyen görüşmesi yaptik uygulayıp 1 ay sonra kontrole gidecek...Hep evde kalmanın acısı çıkıyor...Spor yapacak ne kadar yaparsa bakalim
Fenanin sözlük anlamı
alyansini 1 ay bile takmadı zaten. Bir yılıniçinde 20 kilo aldı zaten olmaz artık parmağına.Ne duracak boş boş evde bana kolye oldu işte ise yaradi
Helâl o tak sen.
Benim o kolyelerden biri de eşimin alyansi
Çalışırken bir yere takılmış görsen nasil ortasindan yırtılmış kağıt gibiydi Allah korusun.
Sonrasında alyans takmasini istemedim sıkıntı yani.
Dövmesi var zaten yuzuk parmağında baş harfim.
Bende çok beğeniyorum ama cesaretim hiç olmadi, olacağını da sanmiyorum
Çok teşekkür ederim beybi inşallah alacagim. Eylül ekim gibi para bekliyorum bakalım belki cebimden hiç para bilem cikmazGecekten güzelmiş ve alabilir miyim deme almaya çalış kendini mutlu et hakediyorsun
Sevdiklerimizle gorusememe kısmı zaten başlıca bir sıkıntı.Bazen ben de de oluyor...Syrekli aynı seyler don dolaş...Bir de alışkın olunca insan çalışma temposunu arıyor...S9nycta sevdiklerimizle de gorusmuyoruz bu da etkili...
Çok şükür bisey cikmamis cnm. Benimd ehep düşük olur d vitaminim ampul aldım evde icecegimKızlar dr dan geldik...Nasıl bir sıcak var oyle..Dönüşte mesire alanında 1 saat durduk dinlendik mini piknik yaptik...Markette 45 tl stokluk harcadım geldim....
D vitamin eksikliği cıktı ikimizde de once güneş dedi dr...
Yag kas olcumleri de yapıldı...Benim yağ da dusus var ama daha da azalmalı dedi..Yüzdelik fazla...
Kuzucuk kilo yağ fazla cıktı diyetisyen görüşmesi yaptik uygulayıp 1 ay sonra kontrole gidecek...Hep evde kalmanın acısı çıkıyor...Spor yapacak ne kadar yaparsa bakalim
Haklisin çok haklisin cnm.Sanırım evde sıkıldım
Boş boş da oturmuyorum ama ev hanimligi hiç bana göre degil
Hergun birbirinin aynısı.
Kahvaltı yap,ortalığı topla, yemek yap.
Balkonda kitap oku, kahve ic,yürüyüş yap.
Eşimle sohbet muhabbet, gülüyoruz eğleniyoruz ama gün bitmiyor resmen.
Tv normalde de izlemem arada açıyorum garip garip diziler, programlar. Her zaman evde olanlar nasıl vakit geçiriyor diye düşünüyorum
kiz adamin her yerinde ya basharfin yada isminenistemiz cok romantik
Turtiş tam 3,5 aydır evdeyim.Haklisin çok haklisin cnm.
Bulunduğun şehir kalabalık,
Hadi desen olmuyor.
Gelip geçici ama çalışmaya alışık kadin için zor gerçekten.
Ben evde şu an hâlâ tatildeyim gibi hissediyorum
1 ay oldu tam bugün .
ben 24 aydir evdeyim, dahada 3 ayim varTurtiş tam 3,5 aydır evdeyim.
Ve muhtemelen 2 ay daha evde olacağım.
Yılın yarisi neredeyse
Belki normal şartlarda olsak bu kadar sikilmazdim
Arkadaşlarımla görüşürdum, anneme giderdim, farklı yerler gezerdim, tatil yapardık,hiç olmazsa rahat rahat dışarı çıkardım.
Arada şirkete gidiyorum,evden çalışmaya devam ediyorum ama sanırım yoğun tempolu hayatı özlüyorum
İlk zamanlar evet tatil gibiydi, evde yapılacakları yaptım, keyfimi yaptım, dinlendim.
Yıllardır çalışan biri için evde çok kaldım
Sen doğum iznindesin amaben 24 aydir evdeyim, dahada 3 ayim var
11yil birlikte calistigimin is arkadaslarimin ve müsterilerimin ismini hatirlamiyorum artik, o dereceye geldimSen doğum iznindesin ama
İnşallah canım11yil birlikte calistigimin is arkadaslarimin ve müsterilerimin ismini hatirlamiyorum artik, o dereceye geldim
demin sirketi aradim, dedim ekimde geliyorum. Nerde calisacam bi konusalim. Kiz dedi gelecek ay ararim seni. Insallah para teklif ederlerde cikarim
Daha ne olsun, ellerine sağlık.Yemek olarak nohut var yanına pilav cacık ve kavun
Yeter de artar
ben onlari sevmiyordum ondandirİnşallah canım
Ben kimsenin adını unutmadım daha o kadar değilim
Karides, kalamar, ıstakoz,ahtapot salatası pek severim yanına da bir bardak subizdede karides salata ve biraz makarna esime
Benimki de yoğun sevgiden değil unutmama fırsat vermiyorlarben onlari sevmiyordum ondandir
O dediklerini hiç yemedim yiyemem de herhldeKarides, kalamar, ıstakoz,ahtapot salatası pek severim yanına da bir bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?