Şu an tek sıkıntı kilosunun ve yaglanma olması...Bakalım dışarı çıksa koştursa iyi olacak...
Benimbüyük oğlum da yaşının üstünde gelişimi.
Diyetisyene fln istemiyorum da gelişme çağı.
Enine de boya da uzuyor kuzum.
Ben biraz yonlendiriyorum.
Kiyamiyorum da.

Eşim iri büyümüş,
Ben olabildigine minyondum.

sevibdim ciddi birsey cikmamasina

Fenanin sözlük anlamı

alyansini 1 ay bile takmadı zaten. Bir yılıniçinde 20 kilo aldı zaten olmaz artık parmağına.Ne duracak boş boş evde bana kolye oldu işte ise yaradi
Vucudun bir kaç yerinde abartilmamis dövmeyi severim hint kinasindan bi kaç kere yaptırdım geçici.
Gecekten güzelmiş ve alabilir miyim deme almaya çalış kendini mutlu et hakediyorsun
Çok teşekkür ederim beybi inşallah alacagim. Eylül ekim gibi para bekliyorum bakalım belki cebimden hiç para bilem cikmaz

Bazen ben de de oluyor...Syrekli aynı seyler don dolaş...Bir de alışkın olunca insan çalışma temposunu arıyor...S9nycta sevdiklerimizle de gorusmuyoruz bu da etkili...
Sevdiklerimizle gorusememe kısmı zaten başlıca bir sıkıntı.
Yoğunluğa o kadar alıştık ki yıllarca şimdi çok boş geçiyor zaman.
Daha verimli olmak istiyorum.
Uykuyu seven ben yorulmadigim için geç bile yatsam erkenden ayaktayım.
Bir an evvel eski normale dönmek istiyorum

Çok şükür bisey cikmamis cnm. Benimd ehep düşük olur d vitaminim ampul aldım evde icecegim

Haklisin çok haklisin cnm.
Bulunduğun şehir kalabalık,
Hadi desen olmuyor.
Gelip geçici ama çalışmaya alışık kadin için zor gerçekten.
Ben evde şu an hâlâ tatildeyim gibi hissediyorum
1 ay oldu tam bugün .

Turtiş tam 3,5 aydır evdeyim.
Ve muhtemelen 2 ay daha evde olacağım.
Yılın yarisi neredeyse
Belki normal şartlarda olsak bu kadar sikilmazdim
Arkadaşlarımla görüşürdum, anneme giderdim, farklı yerler gezerdim, tatil yapardık,hiç olmazsa rahat rahat dışarı çıkardım.
Arada şirkete gidiyorum,evden çalışmaya devam ediyorum ama sanırım yoğun tempolu hayatı özlüyorum
İlk zamanlar evet tatil gibiydi, evde yapılacakları yaptım, keyfimi yaptım, dinlendim.
Yıllardır çalışan biri için evde çok kaldım

ben 24 aydir evdeyim, dahada 3 ayim var

Sen doğum iznindesin ama
11yil birlikte calistigimin is arkadaslarimin ve müsterilerimin ismini hatirlamiyorum artik, o dereceye geldim
demin sirketi aradim, dedim ekimde geliyorum. Nerde calisacam bi konusalim. Kiz dedi gelecek ay ararim seni. Insallah para teklif ederlerde cikarim

İnşallah canım
Ben kimsenin adını unutmadım daha o kadar değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…