- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.481
Saol canım seninde ellerine saglikDaha ne olsun, ellerine sağlık.
Bizde de kıymalı patlıcan yemeği, pirinç pilavı ve yoğurt var.
Canim 15 dk koşu bandında yürüyüş'le başladık...çizgi film açtım onu izledi...Evet videolar da bakacagim...Ya çabuk sıkılan ve hareketi hic sevmeyen bir çocuk..Yemesine dikkat etmeliyizYoutube dan ona uygun spor videoları acip oyun gibi birlikte yapsaniz olur mu
Havalar çok sıcak ve har zaman dışarı çıkamıyoruz malum aklıma geldi
Ben de yiyemiyorumO dediklerini hiç yemedim yiyemem de herhlde
Eskiden ben de yemezdim, deniz mahsullerini genel olarak sevmem ama güzel yapan yerlerde bunlar mükemmel oluyor.O dediklerini hiç yemedim yiyemem de herhlde
İnternet bankacılıgından görüyorumPastanin ödemesini göstermeyeymiş iyiymiş cnm.
Ay witt çok şık bu
Cok zariff güle güle kullan cnm
Est.hic öyle algılamamCanım eşin ne kadar maaş alıyor biliyormusun?Bence sizin probleminiz maddi konuları konuşmamak.Sen ailenden farklı görmüşsün,eşin farklı görmüş.Bu şekilde kendini ve evliliğini çok yıpratıyorsun.Kendi şartlarınızı oluşturmanız lazım.Öncelikle oturup açık açık ne kadar gelir ne kadar gider var, kalem kalem yazıp, sonra birikim,çocuk için birikim,kişisel ihtiyaçlar için bütçe harçlık vs. Detaylı planlamalısınız.Lütfen ukalalık olarak algılama, senin yetiştirilme tarzından bu konuları konuşmaktan hoşlanmadığını düşündüğüm için nacizane fikrimi söyledim.
2 yıldır sormadı mıbunlar tatlı yorgunluklar bi kaç hafta içinde herşey rayına oturur merak etme. Tek sağlık olsun.
Iyiyim bende iş güç
Teşekkür ederim cnm sende güle güle kullan.
Bu kolyeyi buyukbasin alyansini sattimda aldım 2 yıl önce falan
Sorarsa kayboldu diycem
Allah analı babalı büyütsünIyiyiz şimdilik canım çok teşekkür ederim
he suKarides, kalamar, ıstakoz,ahtapot salatası pek severim yanına da bir bardak su
Pandemide herkes de bi gerileme var.babyloading87 ben de kredi kartımın ek kartını çıkardım eşine limiti düşük takip edeyim diye...bir de alışveriş yapıyor mesaj geliyor...Bu da kontrol etme de etkili oldu...Bu ara işleri sıkıntılı yiyecem de birikim e de atacağım da olmuyor
bilmiyorum midem hassas birazda onyargiliyim.Eskiden ben de yemezdim, deniz mahsullerini genel olarak sevmem ama güzel yapan yerlerde bunlar mükemmel oluyor.
teşekkür ederim cnmCok zariff güle güle kullan cnm
Yok sormadı valla2 yıldır sormadı mı
Allah sabır versinParası yetmiyor.
Yetmediğini kabul etmeyip kkdan karsılıyor.
O da yetmezse kücük krediler cekiyor.
Böyle böyle iceri giriyor.
Ben kzın ve evin masraflarını genel olrak üstlendim zaten.
Krediye de destek oluyrom.
Üzerine yaparsam benim calısma sevkim kalmıyor artık.
Elime hic bisey kalmayınca neden calısıyorma geliyor is.
Ama genel olrak benim maası da bizim paramız olarak görüyor zaten.
Belirli bir sebebi var mıKendimi tükenmiş hissediyorum. Yorgun hissediyorum. Etrafım bana akıllı kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin diyor. Şu sıra ben kendime inanmıyorum. Tükenmiş hissediyorum.
İş yüzünden.Belirli bir sebebi var mı
Kişiler yüzünden ise görmezden gelmek belki işe yarar.İş yüzünden.
Kişileri püskürttüm. 4 idareci ve 4personeli püskrttm. İşleri düzenleyemiyorum. 4te 3ünü düzenledim. Kalanına enerjim kalmadı. Çok yoruldum.Kişiler yüzünden ise görmezden gelmek belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?