- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #65.521
Senin o yazdığın msj da benimkiKendi yazdığımı senin yazdığın diye okumuşum aynı beb diyorumakşama kadar hesap yapmaktan kafa göz kalmadı bende.
Erkekler ev sorumlulugunu almamışlar ondanda oluyor birazEve iki maaş gelirinin rahatlığı vardi bence bizimkilerde.
Kendimizi çekince iyi oldu biraz da.
Evet şu an 5 tl yakın indi...Hayırlısı canim ama çıkar kredi içini ferah tutyok canım bozmadım banka raporu beklıyoruz dedi nolur nolmaz dıye cesaret edemedım bozmadım
sansımıza 388 e ındı
Bu da bir sebep bence de.Erkekler ev sorumlulugunu almamışlar ondanda oluyor biraz
Canim malum biliyorsun...bu yol bayağı etkili olduUzun zamandır evdesin6 ay neredeyse birde üstüne pandemi,sıkıcı oluyor tâbi haklisin cnm.
Yurtdışında bebe doğurmaya teşvik var bildiğim kadarıyla ilk ikisine 2ser, üçüncüye 3 yil ücretli doğum izni
Sen nasıl bir hatunsun tatlu
Gelelim benim 250 tl ye.
100tl pazarda harcadim, 95 tl markette.
Kalan bakiye 55 tl.
Uçmuş benim limit
Çook, takdir ediyorum peşinden geliyorumCanim malum biliyorsun...bu yol bayağı etkili oldu
Stres yapma
Gelir bugün yarın
Canım bizde persembe basvurmuştuk sözde tapuyu gönderdim sisteme düşmemiş dedi pazartesi basladı sürec akşama ilk onay oldu dedi sürekli iletişim halindeyiz bugün eksper gitmiş bakalım rapora ne yazdı sürekli arıyorum cocuk 1 hafta sürer eksper gelişi dedi kamu kurumunda sürekli ararsan ilk o yapılıyor eşim ön sözleşme yapmış 15 gün diye kapora yanar diye ödüm patlıyorcuma basvurduk canım
Gel canim gel burdan çıkan bir fikir bazen cok etkili olabiliyor...Çook, takdir ediyorum peşinden geliyorum
Ya cok güzel allah bagışlasın hiç mi emmiyorSağolasın canım daha bir haftalığız
Büyük yazdir kiz hep görsünGel canim gel burdan çıkan bir fikir bazen cok etkili olabiliyor...
Bak bu hafta 250 bitecek ama biraz stok falan da aldim...Aksilik olmazsa gelecek hafta daha az harcanır...
Bir de parmağına ben de isim baş harfi yazdirayim bir şey yapacağıma harfi görsün korksun
İlk çocugada bakmıyodu seviyom demekle olur mu iki pış pış gidip yatıyodu şimdi banyo yaptırıyor kayınvalidem bu kadar mükemmel baba görmedim diyo kim egitti diycem boşver diyorumBu ara
Bu da bir sebep bence de.
O sorumluluğu bizimle aldılar
Gün içinde de birhayli sicakti pazar market yaptik sıcaktan bayilacaktim.Bu akşam aşırı bir sıcak var, normalde balkon tarafından güzel eser, bugün o da yok.
Çay harareti alacak diyenlere inanıp çay koydum
Hemen tuyolari alalım cnmİlk çocugada bakmıyodu seviyom demekle olur mu iki pış pış gidip yatıyodu şimdi banyo yaptırıyor kayınvalidem bu kadar mükemmel baba görmedim diyo kim egitti diycem boşver diyorum
Bugun gercekten temmuz ayi kendini hissettirdi...Gün içinde de birhayli sicakti pazar market yaptik sıcaktan bayilacaktim.
Öyle diye diye bizi zaten kadınlıktan soguttularKendimi tükenmiş hissediyorum. Yorgun hissediyorum. Etrafım bana akıllı kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin diyor. Şu sıra ben kendime inanmıyorum. Tükenmiş hissediyorum.
Ben de koydum almadıBu akşam aşırı bir sıcak var, normalde balkon tarafından güzel eser, bugün o da yok.
Çay harareti alacak diyenlere inanıp çay koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?