Ağustos domatesi daha lezzetli olr derler cnm...Ama fiyat olarak 2 nin altina dusmez sanki..
Ben de ağustos sonu eylül başı yaparim heralde

Canim hayirli uğurlu olsunninsallah guzel guzel keyifle evinde yaşarken yine altınlar yaparsın sen...Gayet fiyat olarak iyi bozmuşsun bence...Ne kadar kredi çektin kac yil

Ağustos domatesi daha lezzetli olr derler cnm...Ama fiyat olarak 2 nin altina dusmez sanki..
Ben de ağustos sonu eylül başı yaparim heralde
Eylül geç olur, geçen sene Eylül'de yaptıklarım çok ekşi çıktı.
Bursa domatesini takip edeyim, aysonuna doğru denk gelince alırım evdeyiz zaten aradan çıksın

Eylül geç olur, geçen sene Eylül'de yaptıklarım çok ekşi çıktı.
Bursa domatesini takip edeyim, aysonuna doğru denk gelince alırım evdeyiz zaten aradan çıksın
Ben burda sahil köyünden alıyorum cnm...Duruma gore bakacagim bakalim...Kapya biber falan da cok seviyorum

Canim hayirli uğurlu olsunninsallah guzel guzel keyifle evinde yaşarken yine altınlar yaparsın sen...Gayet fiyat olarak iyi bozmuşsun bence...Ne kadar kredi çektin kac yil
ıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusunduk

ıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusunduk
Bayagi cekmissiniz canim ama hic sorun değil sağlıkla oturun zaman dediğim geçiyor ödenir...Bi de bu gidişle dediğim yerler olursa o kadar çekeceğiz bakalim kismet

Ben domatesi kapya biberle birlikte yapıyorum, sos şeklinde çok lezzetli oluyor.
Kapya markette geçen hafta 3 TL idi, tadı da iyiydi.
Bikac haftaya daha da düşer..Biber daha erken oluyor çünkü domatese gore...Ufaktan başlarım belki bakalim...Ama bezelyenec kaldim 3 kilo koyduydum 1 kilosunu yedik bile

Çok karlı bir alisveris bence.
Eline para geçtikçe ihtiyacı erken kapatmaya öncelik verebilirsin onun faizi daha yüksektir.

Bikac haftaya daha da düşer..Biber daha erken oluyor çünkü domatese gore...Ufaktan başlarım belki bakalim...Ama bezelyenec kaldim 3 kilo koyduydum 1 kilosunu yedik bile
Bezelye iki poşet koydum sadece, geçen yildan da 3 poşet var yeter bize. Yemeğini pek sevmiyoruz daha çok garnitür yapıyorum.
Ufaktan başlamak lazım herşeye
Karınca gibi

sürekli evdesin, daha fazla cik bence. Yasakli günler madem rahat cika biliyorsun, firsatlari degerlendir.

konuyu biliyordum canim, ama sence okunmaya deger mi? Yoksa biraz utopik örnekler mi veriliyor?
Eğer bir yerden denk gelirse oku ama para verip alma derim.
Benim hayatıma uyarlayabilecegim bir kitap değil en azından.
Zaten kitapta bir bolumde yazar da diyor en iyi yazan değil en çok satan kitap diye.
Babilin En Zengin Adamı kitabını tavsiye ederim bunun yerine.

Kız herseyi gğzel de o kordon tarafı barlar sokagı cis kokuyo ya
Bi cözemediler o kokuyu
Ben de izmir de yasamk isterim kesinlikle yasanack sehir.

Ben basladım
10 kilo bezelye aldırdm bugun.
4 kilo kadarını ayıkladm
Haftasonu biter ins.
Domates olayını migros sanaldan bardak domates söylemeyi düsünüyorm
Takipteyim 5 er kilo 5 er kilo söylerim haftalık
Blendrda bızlatıp difrize atıyorum
Hicc sos du mosdu ugrasmam
Anam veriyor zaten salca vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…