- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.041
Ağustos domatesi daha lezzetli olr derler cnm...Ama fiyat olarak 2 nin altina dusmez sanki..Kış hazirliklarina ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz kızlar.
Çanakkale domates 2 TL'ye düşmüş, bugün kasa ile alan çok oldu mahallenin hanımlarından.
Daha erken değil mi, bayramdan sonra başlarım diye düşündüm ben
Bizim de gitti ama böyle aglamadik dimionun için yaptım tabi canım düğün altınlarımdı büyük kısmı şaka takılıyorum caanım bilezıkler gitti
Canim hayirli uğurlu olsunninsallah guzel guzel keyifle evinde yaşarken yine altınlar yaparsın sen...Gayet fiyat olarak iyi bozmuşsun bence...Ne kadar kredi çektin kac yilcok tesekkurler canım benım
bugun bozduk canım
kuyumcuda calısıyo arkadasım 1er tl ekledi
642den çeyreği, 391den 24ayar gram altını bozdu.
bilerek ogleden sonra gıttım cuma gunleri genelde artıyor ogleden sonra.
ah altınlarımda gıttıııı caanım altınlarım
setim duruyo olabilir aramızda kalsın
Eylül geç olur, geçen sene Eylül'de yaptıklarım çok ekşi çıktı.Ağustos domatesi daha lezzetli olr derler cnm...Ama fiyat olarak 2 nin altina dusmez sanki..
Ben de ağustos sonu eylül başı yaparim heralde
ben sızınkılere de aglarım canım hıc sıkıntı degıl
Ben burda sahil köyünden alıyorum cnm...Duruma gore bakacagim bakalim...Kapya biber falan da cok seviyorumEylül geç olur, geçen sene Eylül'de yaptıklarım çok ekşi çıktı.
Bursa domatesini takip edeyim, aysonuna doğru denk gelince alırım evdeyiz zaten aradan çıksın
ıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusundukCanim hayirli uğurlu olsunninsallah guzel guzel keyifle evinde yaşarken yine altınlar yaparsın sen...Gayet fiyat olarak iyi bozmuşsun bence...Ne kadar kredi çektin kac yil
Ben domatesi kapya biberle birlikte yapıyorum, sos şeklinde çok lezzetli oluyor.Ben burda sahil köyünden alıyorum cnm...Duruma gore bakacagim bakalim...Kapya biber falan da cok seviyorum
Bayagi cekmissiniz canim ama hic sorun değil sağlıkla oturun zaman dediğim geçiyor ödenir...Bi de bu gidişle dediğim yerler olursa o kadar çekeceğiz bakalim kismetıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusunduk
Bikac haftaya daha da düşer..Biber daha erken oluyor çünkü domatese gore...Ufaktan başlarım belki bakalim...Ama bezelyenec kaldim 3 kilo koyduydum 1 kilosunu yedik bileBen domatesi kapya biberle birlikte yapıyorum, sos şeklinde çok lezzetli oluyor.
Kapya markette geçen hafta 3 TL idi, tadı da iyiydi.
Çok karlı bir alisveris bence.ıhtıyac+konut cektik canım 350bin tl toplam. ıhtıyac 5yıl konut 10 yıl. geri ödemesi 490bine gelıyor. masraflar ıcın 25bin fazla cektik,kalırsa geri yatırırz dıye dusunduk
Bezelye iki poşet koydum sadece, geçen yildan da 3 poşet var yeter bize. Yemeğini pek sevmiyoruz daha çok garnitür yapıyorum.Bikac haftaya daha da düşer..Biber daha erken oluyor çünkü domatese gore...Ufaktan başlarım belki bakalim...Ama bezelyenec kaldim 3 kilo koyduydum 1 kilosunu yedik bile
sürekli evdesin, daha fazla cik bence. Yasakli günler madem rahat cika biliyorsun, firsatlari degerlendir.Bu aralar hicbirsey yapasim yok ve genelde de yapmıyorum zaten.
Günü kurtaracak şekilde yaşıyorum resmen.
Kitap okuyorum, keyfime bakıyorum sadece
Sıcaklar mahfetti beni.
Acilen toparlansam iyi olacak ama hiç halim yok, niye böyle oldum anlamadım.
Çok sıcak gündüzsürekli evdesin, daha fazla cik bence. Yasakli günler madem rahat cika biliyorsun, firsatlari degerlendir.
Eğer bir yerden denk gelirse oku ama para verip alma derim.konuyu biliyordum canim, ama sence okunmaya deger mi? Yoksa biraz utopik örnekler mi veriliyor?
Kız herseyi gğzel de o kordon tarafı barlar sokagı cis kokuyo yaİzmir'de seferihisar, urla çok guzel. Karaburun tam benlik, sessiz sakin.
Bir de İzmir'in ayrı bir havası var, kordon boyu ışıl ışıl, insanlari daha aydın.
Enezin suyu cooook soğuk, halamın yazlığı var orada. Temiz, sahili güzel ama çok çok soğuk.
Ben basladımKış hazirliklarina ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz kızlar.
Çanakkale domates 2 TL'ye düşmüş, bugün kasa ile alan çok oldu mahallenin hanımlarından.
Daha erken değil mi, bayramdan sonra başlarım diye düşündüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?