- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.021
Kompostodan başladım kuzu ben,Kış hazirliklarina ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz kızlar.
Çanakkale domates 2 TL'ye düşmüş, bugün kasa ile alan çok oldu mahallenin hanımlarından.
Daha erken değil mi, bayramdan sonra başlarım diye düşündüm ben
ben sevmiyorum sıcak. Oldum olası sevmem. Çok terleyen biriyim. Şıpır şıpır su akior örtümün altindaBizde günübirlik gideceğizama ay yinede tedirginlik var
Küçüğüm nasil dans ediyor gideceğiz diye çocuk işte.
Kardeşimin dediğinde çok tenha imiş, göreceğiz bakalım.
Ben bayramdan sonra baslarım cnm yavaş yavaşKış hazirliklarina ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz kızlar.
Çanakkale domates 2 TL'ye düşmüş, bugün kasa ile alan çok oldu mahallenin hanımlarından.
Dondurucu daha bitmedi benim, bayrama kadar bitireyim o zaman.Kompostodan başladım kuzu ben,
Menemen fln bayramdan sonra yapariz bizde.
cok tesekkurler canım benımGünaydın kızlar
Dün sabah denize gittik. Giderken yolda su almak için a101de durduk tam 9muş saat. Eşim geri döndü baya kalabalık içeri bakacağın bir şey varsa gel diye.3lü minik tencere istiyordum yazmıştım. 109 liraymış görmüşrüm geçen denk gelirsem alıyım demiştim. Benden önce biri aldı yanındaki vazgeçirdi. Bende hemen kaptım
Telefon almam lazım. Ekranı çok kırıldı. İphone istiyorum ama çok pahalıBıgün bakacağım bakalım..
kronikuykucu hayırlı olsun
bugun bozduk canımŞimdi baktim 391...senin icin bir yükselse sonra düşse de olur
Hoşgeldin canım.Selam kizlarr ya hiçmi bişeye vakit olmaz hele şu sıra oğluma kendi yataginda desteksiz uyutmayi öğretiyorum inşallah basarabiliriz
Bazen kötü biseymi yapıyorum diyorum üzülüyorum kıyamam ben ona
Memlekete gidip geldik eşimin babanesi vefat etti size soyledimmi bilmiyorum bende kaldım iki hafta annemlerdede net yok giremedim kumbara hesabımıza ne kadar atmamiz gerekiyor kızlar ben bayadir girmeyince atladım hiç bişey koymadım
Aa evi aldinizmi hayırlı olsun canım benimcok tesekkurler canım benım
bugun bozduk canım
kuyumcuda calısıyo arkadasım 1er tl ekledi
642den çeyreği, 391den 24ayar gram altını bozdu.
bilerek ogleden sonra gıttım cuma gunleri genelde artıyor ogleden sonraah altınlarımda gıttıııı caanım altınlarım
setim duruyo olabilir aramızda kalsın
İyi bir amaç için bozdun ama onlar sayesinde evin olacak, öyle düşüncok tesekkurler canım benım
bugun bozduk canım
bilerek ogleden sonra gıttım cuma gunleri genelde artıyor ogleden sonra.
ah altınlarımda gıttıııı caanım altınlarım
Sağol kahvemsim ay iyi o zaman sevindim ben peşin peşin atmıştım biraz daha atayım o zamanHoşgeldin canım.
Evet bahsetmistin tekrar başınız sağolsun.
Kumbaraya 1 Haziran'da başladık. Pazartesi 6.hafta olacak canim.
300 TL yi diyorsan onu saymiyoruzSağol kahvemsim ay iyi o zaman sevindim ben peşin peşin atmıştım biraz daha atayım o zaman
Yalnız ben hala elimizdeki parayı cevirmedim altına falanduruyo öyle
Kış hazirliklarina ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz kızlar.
cok tesekkurler canım benım
bugun bozduk canım
Benimde canim hiçbir şey istemiyor,
Hava soğukken yaz gelsin dedik yaz geldi iyice mayıştık.gelin kızlar masmavi deniz plajı ohhO zaman seni ziyarete geliriz biz de
Saymak zorundayiz beybi300 TL yi diyorsan onu saymiyoruz
Ne güzel olur degil miBaktıkça can bu,çekiyor
Gözünü sevdiğimin sehrisi.
Neyse ikinizin de oraya yerleşme plânı olduğuna göre ,
Kankalarda pişer bana da düşer
Ev aldın yahu onun için yapmadin mi birikimicok tesekkurler canım benım
bugun bozduk canım
Canim ben tüm egeyi 3 kez gezdim bir süre orada da yaşadım...Muğla tarafları çeşme falan daha güzel...Kuşadası pek sevmem benEge'de gezerek gördüğüm tek ilçe, sahili Kuşadası.
Begenememistim kuşadası sahili tertemiz değildi 9 yil önce gittiğimizde.
Ama Altinkum'u fln çok methediyorlar.
Bana en yakin sahilin adini vermeyim de bakin ay nasil pis, girilecek gibi degil sahil.
Ama Erikli,Enez çok güzel tertemiz.
daha tapu ısı olmadı canım krediyi cektikteAa evi aldinizmi hayırlı olsun canım benim ❤ çok sevindim bahsettigin bı ev vardı omu
ınsAllah canım benımVallahi aynı soruyu soracaktımankarada en uyhun pazarlardan biri yenikent pazarı ama eşim koronadan sebep gitmemize izin vermiyor benim eve yakın olan pazar da fazla sosyetik pahalı o yüzden ama yarın bir bakacağım fiyatlara.
Çok güzel bir vesileyle bozdunkronikuykucu , inan yerine gelecek fazla fazla
amın cnm cok tesekkurlerİyi bir amaç için bozdun ama onlar sayesinde evin olacak, öyle düşün
onun için yaptım tabi canım düğün altınlarımdı büyük kısmı şaka takılıyorum caanım bilezıkler gittiEv aldın yahu onun için yapmadin mi birikimi
Ben aylardır pazara gitmiyorumVallahi aynı soruyu soracaktımankarada en uyhun pazarlardan biri yenikent pazarı ama eşim koronadan sebep gitmemize izin vermiyor benim eve yakın olan pazar da fazla sosyetik pahalı o yüzden ama yarın bir bakacağım fiyatlara.
Çok güzel bir vesileyle bozdunkronikuykucu , inan yerine gelecek fazla fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?