- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.061
sagol canimEğer bir yerden denk gelirse oku ama para verip alma derim.
Benim hayatıma uyarlayabilecegim bir kitap değil en azından.
Zaten kitapta bir bolumde yazar da diyor en iyi yazan değil en çok satan kitap diye.
Babilin En Zengin Adamı kitabını tavsiye ederim bunun yerine.
Bazen oluyor ağır bir koku o konuda haklısın.Kız herseyi gğzel de o kordon tarafı barlar sokagı cis kokuyo ya
Bi cözemediler o kokuyu
Ben de izmir de yasamk isterim kesinlikle yasanack sehir.
Basınız saolsunnSelam kizlarr ya hiçmi bişeye vakit olmaz hele şu sıra oğluma kendi yataginda desteksiz uyutmayi öğretiyorum inşallah basarabiliriz
Bazen kötü biseymi yapıyorum diyorum üzülüyorum kıyamam ben ona
Memlekete gidip geldik eşimin babanesi vefat etti size soyledimmi bilmiyorum bende kaldım iki hafta annemlerdede net yok giremedim kumbara hesabımıza ne kadar atmamiz gerekiyor kızlar ben bayadir girmeyince atladım hiç bişey koymadım
evet canım tahmınımın çok üstünde ama ıste arabayı satmak ıstemedık yada düşürmek. 120bin cıvarı edıyordu ondan da yüksek oldu Allah hayırlısıyla odemeyi nasıp etsin ınsAllah senın de gonlune gore olur her sey sız de mi 300-350 cıvarı kredi dusunuyosunuzBayagi cekmissiniz canim ama hic sorun değil sağlıkla oturun zaman dediğim geçiyor ödenir...Bi de bu gidişle dediğim yerler olursa o kadar çekeceğiz bakalim kismet
evet canım sızden ogrendım bıseyler elime para geçtik hesaplayıp hangısı karlıysa o sekılde ara ödeme yapmayı planlıyorumÇok karlı bir alisveris bence.
Eline para geçtikçe ihtiyacı erken kapatmaya öncelik verebilirsin onun faizi daha yüksektir.
Sekerimm özlüyoruz cnm seni, ama sen gelmiyorken olmuşsunSaymak zorundayiz beybiyine iki üç haftalık aticam ama ayrica bide işsizlik maasim yatiyo mecbur kalmadıkça dokunmuyorum
Çook güzel olur tatlucumNe güzel olur degil mi
Ah ağlamadık da gözlerimiz dolu dolu oldu
ben sızınkılere de aglarım canım hıc sıkıntı degıl
Bende bu yönde ilerliyorum uykucu.evet canım tahmınımın çok üstünde ama ıste arabayı satmak ıstemedık yada düşürmek. 120bin cıvarı edıyordu ondan da yüksek oldu Allah hayırlısıyla odemeyi nasıp etsin ınsAllah senın de gonlune gore olur her sey sız de mi 300-350 cıvarı kredi dusunuyosunuz
evet canım sızden ogrendım bıseyler elime para geçtik hesaplayıp hangısı karlıysa o sekılde ara ödeme yapmayı planlıyorum
ilk hedefım kredi taksıt meblasını dusurmek
ıstedıgıme gelınce vadeyı dusurmeye calıscam ınsAllah
Asmin oldun sen kızben geldimmmm
sekerim00
basiniz sagolsun, isiklar icinde yatsin
kronikuykucu
canim cok sevindim sizin icin, mutlu yillariniz olsun o evde! Gicik komsudanda kurtuluyorsun
3 cocukla oarka gitdik, ama park full felaket sesli. Bizim 3 cocukda öglen uyumadi, onlarda zorladi bizi.
Kafalar sisdikten sonra, daha kücük bi parka gitmege karar verdik, iraya giderken de, arkadasin lokantasinda mola verdik, arkadas ve iscileri cocuklarla ilgilendiler, bizde bi cocktail icip yine kendimize geldik
ikinci parkdan sonra artik kendimi eve attim, kizi doyurdum. Sütünü icerkende kucagimda bayildi resmen uykusuzluktan.
Bende simdi biraz ortaligi topluyacagim.
Aksam yemegi yemedim, biraz acim. Yemeden uyuya bilirsem süper olur.
Yarinda gidip bi kot alcam kendime, esimle banada ufak tefek seyler gerekiyor. Kesin disarda yeriz. Bakalim be kadar gitcek.
Ama kot pantolun sart, iki tane kaldi, obirileri yirtildi hep.
Hosgeldiinben geldimmmm
sekerim00
kronikuykucu
canim cok sevindim sizin icin, mutlu yillariniz olsun o evde! Gicik komsudanda kurtuluyorsun
3 cocukla oarka gitdik, ama park full felaket sesli. Bizim 3 cocukda öglen uyumadi, onlarda zorladi bizi.
Kafalar sisdikten sonra, daha kücük bi parka gitmege karar verdik, iraya giderken de, arkadasin lokantasinda mola verdik, arkadas ve iscileri cocuklarla ilgilendiler, bizde bi cocktail icip yine kendimize geldik
ikinci parkdan sonra artik kendimi eve attim, kizi doyurdum. Sütünü icerkende kucagimda bayildi resmen uykusuzluktan.
Yarinda gidip bi kot alcam kendime, esimle banada ufak tefek seyler gerekiyor. Kesin disarda yeriz. Bakalim be kadar gitcek.
Ellerine sağlık babyBen basladım
10 kilo bezelye aldırdm bugun.
4 kilo kadarını ayıkladm
Haftasonu biter ins.
Domates olayını migros sanaldan bardak domates söylemeyi düsünüyorm
Takipteyim 5 er kilo 5 er kilo söylerim haftalık
Blendrda bızlatıp difrize atıyorum
Hicc sos du mosdu ugrasmam
Anam veriyor zaten salca vs.
sagol canım Allah razı olsun ıçtenlıkle soyledıgınızı bılıyorum aminnSekerimm özlüyoruz cnm seni, ama sen gelmiyorken olmuşsun
Çook güzel olur tatlucum
Ah ağlamadık da gözlerimiz dolu dolu oldu
Bende bu yönde ilerliyorum uykucu.
1 yilda 10 yillik borç 6 yil kaldı.
Baska ödeme yapmasak bile 7 yilda bitirmiş olacağız inş.
Ama hedefim max 3,5 4 yilda bitirmek.
Kismet diyelim.
Senin adina da çok mutlu oluyorum, güle güle oturun.
cok tesekkur ederim canım ya ınsAllah cumlemize huzurlu evler nasıp olsunben geldimmmm
sekerim00
kronikuykucu
Bg ye mi gidiyorlarHaberler bende,
En sevgili görümcem geldi kv ,oglu ve kendi memlekete gidiyor.
Belki yarin belki yarindan da yakin.
Kp orada da ,köyde ev de var.
Evet canımBg ye mi gidiyorlar
Ben daha kıta degistirip anama gitmedimEvet canım
Sen normal olansin,Ben daha kıta degistirip anama gitmedim
Yok yok biz anormaliz artık böyle düşünüyorum
Bugün iki arkadasimla konuştuk.Sen normal olansin,
Bende olduğum yerden kipirdayali 2 gün oldu,
O da kıl tüy işi olmasa olmazdi
Nasil cesaret var,kitayi birak ülkeyi değiştiriyor
Kitayi ilk degistireli bilmem kaç gün oldu oohhooo
zekiyimdir, cabuk ögreniyorumAsmin oldun sen kız
Öğlen yazmışsın, tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?