sagol canim

Kız herseyi gğzel de o kordon tarafı barlar sokagı cis kokuyo ya
Bi cözemediler o kokuyu
Ben de izmir de yasamk isterim kesinlikle yasanack sehir.
Bazen oluyor ağır bir koku o konuda haklısın.
Alkolün çıkışi bir şekilde olacak diye espirisini yapıyoruz biz eşimle
Ama guzel memleket çok güzel

Basınız saolsunn

Bayagi cekmissiniz canim ama hic sorun değil sağlıkla oturun zaman dediğim geçiyor ödenir...Bi de bu gidişle dediğim yerler olursa o kadar çekeceğiz bakalim kismet
evet canım tahmınımın çok üstünde ama ıste arabayı satmak ıstemedık yada düşürmek. 120bin cıvarı edıyordu ondan da yüksek oldu Allah hayırlısıyla odemeyi nasıp etsin ınsAllah senın de gonlune gore olur her sey sız de mi 300-350 cıvarı kredi dusunuyosunuz

Çok karlı bir alisveris bence.
Eline para geçtikçe ihtiyacı erken kapatmaya öncelik verebilirsin onun faizi daha yüksektir.
evet canım sızden ogrendım bıseyler elime para geçtik hesaplayıp hangısı karlıysa o sekılde ara ödeme yapmayı planlıyorum
ilk hedefım kredi taksıt meblasını dusurmek
ıstedıgıme gelınce vadeyı dusurmeye calıscam ınsAllah

Saymak zorundayiz beybi yine iki üç haftalık aticam ama ayrica bide işsizlik maasim yatiyo mecbur kalmadıkça dokunmuyorum
Sekerimm özlüyoruz cnm seni, ama sen gelmiyorken olmuşsun
Ne güzel olur degil mi
Çook güzel olur tatlucum
Bizim de gitti ama böyle aglamadik dimi karamelli_turta , biraz huzun oldu tabi
Ah ağlamadık da gözlerimiz dolu dolu oldu
ben sızınkılere de aglarım canım hıc sıkıntı degıl

Bende bu yönde ilerliyorum uykucu.
1 yilda 10 yillik borç 6 yil kaldı.
Baska ödeme yapmasak bile 7 yilda bitirmiş olacağız inş.
Ama hedefim max 3,5 4 yilda bitirmek.
Kismet diyelim.
Senin adina da çok mutlu oluyorum, güle güle oturun.

Son düzenleme:
ben geldimmmm

sekerim00
basiniz sagolsun, isiklar icinde yatsin

kronikuykucu
canim cok sevindim sizin icin, mutlu yillariniz olsun o evde! Gicik komsudanda kurtuluyorsun

3 cocukla oarka gitdik, ama park full felaket sesli. Bizim 3 cocukda öglen uyumadi, onlarda zorladi bizi.
Kafalar sisdikten sonra, daha kücük bi parka gitmege karar verdik, iraya giderken de, arkadasin lokantasinda mola verdik, arkadas ve iscileri cocuklarla ilgilendiler, bizde bi cocktail icip yine kendimize geldik

ikinci parkdan sonra artik kendimi eve attim, kizi doyurdum. Sütünü icerkende kucagimda bayildi resmen uykusuzluktan.
Bende simdi biraz ortaligi topluyacagim.
Aksam yemegi yemedim, biraz acim. Yemeden uyuya bilirsem süper olur.

Yarinda gidip bi kot alcam kendime, esimle banada ufak tefek seyler gerekiyor. Kesin disarda yeriz. Bakalim be kadar gitcek.
Ama kot pantolun sart, iki tane kaldi, obirileri yirtildi hep.

Asmin oldun sen kız
Öğlen yazmışsın, tebrik ediyorum

Hosgeldiin
Bak bak yazmıyorken gıcık komşulardan bile haberi varmış
Kisce enerjiyi bol bol atmış, iyi olmuş.
Arkadaş lokantasina bizi de gotursene

Ellerine sağlık baby

sagol canım Allah razı olsun ıçtenlıkle soyledıgınızı bılıyorum aminn
cok tesekkur ederim canım ya ınsAllah cumlemize huzurlu evler nasıp olsun
üst komsunun da kapısına kına bırakasım var buyursun yaksın gidiyoruz
daha ev sahıbımıze soylemedik ama sorun edıcek bırı degıl zaten cıktıgımız gunun ertesı tutulur ev merkezi
belkide satar bılmıyorum

Ben daha kıta degistirip anama gitmedim
Yok yok biz anormaliz artık böyle düşünüyorum
Sen normal olansin,
Bende olduğum yerden kipirdayali 2 gün oldu,
O da kıl tüy işi olmasa olmazdi
Nasil cesaret var,kitayi birak ülkeyi değiştiriyor
Kitayi ilk degistireli bilmem kaç gün oldu oohhooo

Sen normal olansin,
Bende olduğum yerden kipirdayali 2 gün oldu,
O da kıl tüy işi olmasa olmazdi
Nasil cesaret var,kitayi birak ülkeyi değiştiriyor
Kitayi ilk degistireli bilmem kaç gün oldu oohhooo
Bugün iki arkadasimla konuştuk.
Biri gece Antalya'ya yola çıkacağız dedi, erken değil mi dedim.
Herkese gidiyor evde sıkıldı çocuklar da annemde hep beraber gidiyoruz dedi. Otele gidiyor.
Diğeri Çanakkale'deyim dedi. Arkadaşına gitmiş kalmaya, eşi de çocukla köye gitmiş.
Kız KV ile görüşmediği için evde yalnız kalmak istememis.
Eşime diyorum ki ben hala market siparişlerini online veriyorum diyemedim ikisine de

Burda vska sayizi düsük olunca herkes berdese nirmal hayata döndü uzun süredir. Parklar dolu, cocuklar birbiriyle oynuyor, kresler acildi, lokantalar folu (sadece masa sayisi azaltildi), cogu kiside izin planliyor, yanliz otel degilde kirslik evlerde cogu.
Türkyedeki vaka sayisini bilmiyorum, ama herkes cok yüksek diyor, o durumda bende daha dikatli olurdum kesin. Umarim sizde daha normal bir hayata döne bilirsiniz yakinda.
Yanliz bence artik su maske olayina alisalim, cok uzun süre kalacak gibi bu virus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…