çok teşekkür ederim eline sağlık :)

Dediğim bölgelerden birisi şehir merkezine uzak biride daha yakın.
Eşimin işinede daha yakın şehir merkezine uzak olan.
Umarım teşekkür ederim hayırlısı inşallah...

2018/19 yazlarinda 2ser gece çadır kamp yaptik
Internet bile vardi, kamp alani sahibi onubile düşünmüş
Benim eşim çok seviyor istiyor.
Macera oluyor bir nevi ama çocukla zor, onlarla hotel tatili
Bende denemek istiyorum.
Güzel olabilir evet çocuk biraz zorlar ama olsun ona da iyi gelir..

A Avatarabdhk Bizim de ev almamız imkansız gibiydi neredeyse, biraz ev sahibimiz biraz komşumuz biraz da kv-kp voltran oluşturdular ve sonra kısmet oldu. Henüz bankanın evi tabi ki, Allah hepimize ağzı tadıyla ödeme kolaylığı versin dilerim

Bizim eve o kadar çok bahane buldular ki eşimin ailesi, asansör yok, eski bina, yapısız vs. Şeklinde. Bizim için hem lokasyon olarak uygun hem de alabileceğimiz tek ev burasıydı. Gerçekten ev o kadar yapısızdı ki. Şimdi bakınca ne cesaret diyorum ben de ama iyi ki iyi ki girmişiz Allah utandırmasın. Eşimi maddi olarak silkeleyen ilk şey ev olayı oldu benim, nispeten eskiye göre daha dikkatli.

Benim de nacizane bir önerim olacak sana; birikiminin en az 4 aylık tutarını köşeye ayırarak gerisini peşinat yapmalısın bence. Taksiti düşürürsen zaten kiran düşecek ve yine tek maaşla bu kadar birikim yapabilmişsin az az, olduğu kadar da devam edersin birikime. Ben olsam hiç beklemez alırdım.

Korkuyomus yılan cıkar diye
Gölü karsıdan görüyor yılan cıksa sanane yani
Kvdem kendi evi ama eltisinin durumu iyi bikac evi var böyle.
Konusuyorlar her hafta beraberler
Bizimki sırf fesatlıktan gitmiyot

Antalyadan selamlarev taşımaydı ilişik kesme sorunsalıydı eşya alması eve girip çıkanın belli olmadığı mecburi bir sürecin sonunda bir bundan mı eksik kalalım dedik ve yaptık yapacağımızı ve biz tatile geldikPerşembe günü biz işe çocuklar kreşe başlayacak ve bu sene başkacada izne çıkamayacağız 5 yıllık bir doğu sürecininde verdiği bunalımla kendimize bu kıyağı yaptıkTabiki riskleri var ve bizde bu zamana kadar elimizden geldiği kadar dikkat ettik güvenceli otellerden birini tercih ettik 2 ufak çocuk olunca bizim için en ideali bu oldu kamp tarzı bildiğimz bungalowlarada baktık mersin taraflarında ama işletmeler bu sene açılmamştek seçeneğimz bu oldu bakalım hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşallahtedbirler iyi otel bomboş potansiyeline göre.İçler acısı olan turizmin durumuymş gerçekten asıl kriz yaz sezonu sonunda yaşanacak sanırım Otellerin birçoğu kapalı açık olanlar tek blok çalışıyor ve tüm dükkanlar kapalı esnaf kepenk bile açmamş hiç turist yok diyebilirim sokaklar bile bomboş

Ben ilk köye gitdigmde, eltimde gelcekdi. Herkes birbirimize girecegimizi düsünmüs. Köydeki diger haneler kaynanami arayip eltimle benim nasil gecindindigimizi soruyormus
vallahi süper anlastik o olmasaydi ben tek basima yapamazdim köyde. Ben varin diye oda köy tatilini uzatdi hatda yanliz kalmiyayim diye

Son düzenleme:
karamelli_turta geldik hemen duş ardından biraz uyuduk evde...Nasıl mutlu oldu cocuk inanamadı...Bizlere de güzel bir anı olarak kaldi bugün.....Şimdi ev işlerine dönme vakti
Sinderellalar külkedisi oldu bugün
Çocuklara çok iyi geldi gerçekten, iyiki gittik diyorum.
S Sahandayumurta a aa
Aleykumselam :)
Bizden dee özleşmiş özlemiş selâmlar antalyaya
Turizm sektörü çok etkilendi gerçekten,
Virüsten dolayi plân yapanlar da iptal etti çoğunluk
Iyiki gidip gezmişiz diyorum hiç olmazsa şimdiye kadar.

Asmiin seninle elti olup da geçinemeyen de ne bileyim
Kimseyle anlaşamaz.

karamelli_turta yalnız ben ilk kez alanya bölgesinde otelde kalıyorum günü birlk kaldık ama denize girmemiştik antalyada genelde kemer göynük buraları terch ederdk daha yakın diye ve daha sakin diye bu taafta kaldık suyunu bukadar temiz bukadar berrak beklemiyordumbalıklarla yüzmekten huylandığım için kıyıda durdum anca kıyıda dahi binlerce ufak balık var işletme sahibi kıyıda balıkların üreyebilmesi için yumurtlama zamannda birkaç işlem yaptırmışgerçekten doğanın insanoğlu el ayak çekince nasıl güzelleştiğine şahit oldum çok mutluyum aylardır eve kapanmanın ve yıllardır avm ye dahi izne çıkınca gidebildiğimiz zamanların acısını çıkardım, çocuklar çok güzel motive oldular, bizde azcık aşk tazelemiş olabiliriz

Koala hayirli olsun tez zamanda bitirirsiniz borcu umarım.
Risk almadan olmuyor şu zamanda maalesef.
Ne kadar çekTin krediyi?

Alanyaya hiç gitmedim, genelde sideyi tercih ettik:)
Antalya asigiyim, sabaha kadar dinlerim anlat
Kemer göynük çabuk derinleşiyor ve taşlı gibiydi oraya da bir kez gittik.
Iyi tatiller cnm

Antalyaya giderken hep alanyanın içinden geçtiğimiz için biliyorum bende çok canlıdır sokaklar mekanlar sahil şeridindeki ufak oteller hep doludur birkere mola verelim dedik zar zor yer bulduk arka sokaklarda oda sahil kalabalık olurdu kimsecikler yok.O ufak otel sahipleri ve dükkan sahipleri için üzüldüm gerçekten çünkü hiçbiri açmamışbüyük oteller aqua parklar falan kapalı bir bakışta çok şey ifade etmeyebilir ama otel sahipleri hariç o otellerde çalışan kaç tane insan şuan işsiz sezonlukta olsa geçim kaynağı bazıları içinaçık otellerdede çalışan sayısı az zaten tedbir amaçlı kan ter içinde klimalar kapalı çoğu bölümde maskelerle eldivenlerle zor şartlarda çalışıyorlar çalışanada çalışamayana da Allah yardım etsinUmarım ülkece bu durumu atlatabilirz

kız yeminle eltimde herkese öyle diyormuş Asminle gecinemiyen varsa, kndi sorunludur diye

Suraya mutlu bir kahvemsi bırakmak istiyorum.
Çok gergin bir gün geçirdim ama mutluyum, ben ev insanı değilim çünkü bir kez daha anladım.
Birşeylerle ugrasmak, sorun çözmek iyi geliyor bana.
Evde yemek yap, TV izle kesinlikle bana göre değil.
Yorgun bile hissetmiyorum.
Yarında gideceğim şirkete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…