Merhaba kızlar,herkesin keyfi yerindedir inşallah ..o gün bugün ancak bugün para geçti elime sınav+ek ders

İki büyük ödememi yaptım,biraz market alışverişi,biraz da doğalgaz yükledim.Elde kalan 50 TL onunla da ekmek su alacagim.Bekledigim iki sınav daha var ,gelince maaşla birleştirip yine 2-3 ödeme yapıp kalaniyla altın alacağım ins..Bu ay için hedefim 5 gr inşallah.

ev basvurusu, kres ve kindergarten basvurusu, ev basvurusu, esime issizlik maasi basvurusu. Anneme bir diktorrandevusu aldim o bile 3 evrak istiyor. Kafayi yedigim nokta oydu herhalde
Almanlar o kadar cevreci geciniyorlar ama inanilmaz kagit israfi yapiliyor aklim almiyor

git git sirket paklar seni
ben de evde duramiyorum bu sene yogun calisacagim bir senelik kontrat yapacaklar bekliyorum bakalim.

insan uzun süre evde kalinca anliyor dimi

git git sirket paklar seni
ben de evde duramiyorum bu sene yogun calisacagim bir senelik kontrat yapacaklar bekliyorum bakalim.
Gerçekten şirket paklar beni
Kalabalık da değil zaten, biraz böyle gideyim ben
Çalışmaya alisan insan evde kalamiyor net bu

K kahvemsi mutluluk teşekkür ederim canım her yönden tedbirliyim ben 2. Çocuk olduktan snra 6 aylık kadar olduğunda korkumdan aldım önlemimi isteyene versin rabbim ama ben kesinlikle düşünmüyorum yaa2 çocuk gerçekten çalışan bir bayan için yeterli bir oğlum bir de kızım oldu çok şükür rabbim ikisinide nasip etti tadına vardımonlara sağlık versin artık amaç geleceklerini sağlama almak olmalı diye düşünüyorumhele benm gibi bebeklikten bakıcıya vermek zorunda kalanlar için daha zor yani paracısı, manyağı 1 haftada pes edenibir çocuk sadece doğurmakla yormuyor anne babayı hyat boyu çeşit çeşit derdi varevlat çok başka birşey gerçkten sevgisi çok farklı ama yetiştirmek büyük sorumluluk

Çünkü bünye koşturmaya alışık
Bakalim benim izin 10 ağustosa kadar da erken çağırılır miyim bilmiyorum.
bugün 10 eve bas vurdum. Mail atdim, geri dönerlerse belgeleride yollarim
Asmin hadi cevap gelsin bu başvurulardan artik.

Bu arada yazamadım geçen ama aklımda hala su için arıtıcı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum hepinizeKesinlikle tasarrufu bir yana 5 yılı geçti her filtre değiştirdğimizde evde hazır su bulundurup değerleri karşılaştırırız arıtıcıdan gelen suylaTekrardan arıtıcı diyorum

Önemli olan niyet
Elti düsman değil o da bi ailenin evladı.
Anlasamayan insna kendi kardesiyle de anlasamıyor

Heh tamam normalleşme sürecin hayırlı olsun.tatilede gidersin sen,sen gidersen bende kesin giderim seni kendime hedef koydum

Heh tamam normalleşme sürecin hayırlı olsun.tatilede gidersin sen,sen gidersen bende kesin giderim seni kendime hedef koydum
Ay yapma bunu, kendine daha ulaşılabilir bir hedef koy bence
Şirkette odada yalnızım, katta iki kişi var
Yemekhaneye yalnız gidiyorum
Servis değil özel araç aliyor.
Pekte normallesmiş sayılmam ama bir adım attım, bakalım nasıl olacak
Gerçi yarından sonra şirkete de girmeyebilirim
Kısa calisma desteği alıyoruz, birileri şirkete gelince patron panik oluyor

Hayirli olsun
Gramlari aldiktan sonra beni etiketlerseniz ilk sayfaya eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…