- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.381
Benim kendi aracım olması lazım.Kamp tatiline göndereceğiz onu,
3 vakte kadar
Herkesciklerden uzak, bol sosyal mesafeli ✌
Çok âmin çokBenim kendi aracım olması lazım.
Hatta yeniyildaki hedefim ikinci el orta seviye bir araba alacağım kendime.
O zaman basar Ege sahillerine kadar giderim.
Ortada bir yerde seninle de görüşürüz turtiş
Ben bu sene tatili sildim, belki adalara giderim fazlası benim bunyeme de fazla gelecek
Amin teşekkür ederimHayirli olsun
Gramlari aldiktan sonra beni etiketlerseniz ilk sayfaya eklerim.
Antalya hayallerimin şehri tayin tayinim çıksa 1 dk durmam burda...Antalyadan selamlarev taşımaydı ilişik kesme sorunsalıydı eşya alması eve girip çıkanın belli olmadığı mecburi bir sürecin sonunda bir bundan mı eksik kalalım dedik ve yaptık yapacağımızı ve biz tatile geldik Perşembe günü biz işe çocuklar kreşe başlayacak ve bu sene başkacada izne çıkamayacağız 5 yıllık bir doğu sürecininde verdiği bunalımla kendimize bu kıyağı yaptık☺Tabiki riskleri var ve bizde bu zamana kadar elimizden geldiği kadar dikkat ettik güvenceli otellerden birini tercih ettik 2 ufak çocuk olunca bizim için en ideali bu oldu kamp tarzı bildiğimz bungalowlarada baktık mersin taraflarında ama işletmeler bu sene açılmamş tek seçeneğimz bu oldu bakalım hayırlısıyla sağ salim atlatırız inşallah☺tedbirler iyi otel bomboş potansiyeline göre.İçler acısı olan turizmin durumuymş gerçekten asıl kriz yaz sezonu sonunda yaşanacak sanırım Otellerin birçoğu kapalı açık olanlar tek blok çalışıyor ve tüm dükkanlar kapalı esnaf kepenk bile açmamş hiç turist yok diyebilirim sokaklar bile bomboş
Ben de yıllardır arıtıcı kullanıyorum hatta bu ay filtre değişeceğiz gerçekten super bir şey...15 dk da 5 litre içme suyum hazırBu arada yazamadım geçen ama aklımda hala su için arıtıcı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum hepinizeKesinlikle tasarrufu bir yana 5 yılı geçti her filtre değiştirdğimizde evde hazır su bulundurup değerleri karşılaştırırız arıtıcıdan gelen suyla☺Tekrardan arıtıcı diyorum
Olsun ben ışığı gördüm sende sen yaparsan tam yaparsınAy yapma bunu, kendine daha ulaşılabilir bir hedef koy bence
Şirkette odada yalnızım, katta iki kişi var
Yemekhaneye yalnız gidiyorum
Servis değil özel araç aliyor.
Pekte normallesmiş sayılmam ama bir adım attım, bakalım nasıl olacak
Gerçi yarından sonra şirkete de girmeyebilirim
Kısa calisma desteği alıyoruz, birileri şirkete gelince patron panik oluyor
Oh oh çok güzel bir hedefBenim kendi aracım olması lazım.
Hatta yeniyildaki hedefim ikinci el orta seviye bir araba alacağım kendime.
O zaman basar Ege sahillerine kadar giderim.
Ortada bir yerde seninle de görüşürüz turtiş
Ben bu sene tatili sildim, belki adalara giderim fazlası benim bunyeme de fazla gelecek
bu ay bulduk bukduk yoksa anca ekimin sonunda yine basvuru yapcam. Esim isten cikacagi icin hic sansimiz yok cünküÇünkü bünye koşturmaya alışık
Bakalim benim izin 10 ağustosa kadar da erken çağırılır miyim bilmiyorum.
Asmin hadi cevap gelsin bu başvurulardan artik.
aynen öyle canim. Sükür biz cok eglendik cokda birbirimize yardimci olduk. Ben hastalandim köyde, benim kiz 1 yasinda. Benden iyi bakti cocuguma, hic unutmam o iyiligini.Önemli olan niyet
Elti düsman değil o da bi ailenin evladı.
Anlasamayan insna kendi kardesiyle de anlasamıyor
Bu ay arayışları sıklaştır asmin,umarim bulursunuz..bu ay bulduk bukduk yoksa anca ekimin sonunda yine basvuru yapcam. Esim isten cikacagi icin hic sansimiz yok cünkü
Koala hayirli olsun tez zamanda bitirirsiniz borcu umarım.
Risk almadan olmuyor şu zamanda maalesef.
Ne kadar çekTin krediyi?
Amin cnm.. Uzun zamandır bekliyorum sıkılmaya da başladım durumdan acikcasi
Kv sıkıntılı oglu ile bile sorunlu..Kız yok..Bakalım elti nasil denk gelmiyoruz herkes farkli yerde..umarım sizde iyi anlaşıyorsunuzdur. Ben baya şanslı çıktım hem elti, hem görümce ve kaynana konusunda.
Kâğıt deme asmincimbu ay bulduk bukduk yoksa anca ekimin sonunda yine basvuru yapcam. Esim isten cikacagi icin hic sansimiz yok cünkü
üniversitede akayemisyenimsen ne isde calisiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?