- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.781
Aylik birikimini ayirdiginda yazıp beni etiketlersen ilk sayfaya eklerimNereye yazıyoruz. Ben bozuklukları koydum kenara. İki ayda 65 lira anca oldu
Aman Allah'im kimler taşıyıcı kimler değil belli değil şu durumdaİş arkadasalrimizdan biri süper tasiyici çıkmış
Annesi check up randevusu alıyor, teyze bu olaylar olunca hastaneye gitmeye korkuyor, para iadesi olmayınca arkadaş gidiyor.
Ciğer filmine bir bakıyorlar covid.
Test yapıyorlar negatif, ama ciğerler fena.
Hiçbir belirti, kirginlik dahi yok.
Süper tasiyicisin diyor doktarlar.
Filyasyon ekibi aileyi teste sokuyor. Anne baba negatif ama kardeş pozitif. Şimdi onların tahlilleri yapılıyor.
Bu arkadaş patron beyin akrabası.
Şirket yarı zamanlı başlayınca ben ailemle kalıyorum diye gelmek istemedi
Şirkete geldiğini düşünmek bile istemiyorum, en basiti patron beye ondan bize bulasabilirdi.
Mutfak, wc, yemekhane oralar hep ortak kullanım.
Başta patron bey olmak üzere hepimiz bir gerildik
Bayram sonrası ise başlamadan herkese test yaptıralım diyor yönetim.
Mermer ic mekanda tehlikeli değil mi?Cocuk falan varsa korkıyorm ben mermerden.Kızlar annemler yeni ev yapıyor dubleks şimdilik catı katıda yapılacak iç merdivenleri mermer istiyor sizce mermermi iyi olur ahşap mı?Yerler gri mermeride gri tarzında istiyor bugün bakacağız.
Ben gibi değil resmn yedimHer yerim agriyarak uyandım, dayak yemiş gibi hissediyorum. Sıcaklar bütün duzenimi altüst etti
Evde eksikler var seyyar manavi bekliyorum.
Marketi salı günü yapacağım.
Biraz ortalığı toplarim, akşama köfte salata, yoğurtlu kabak yapacağım.
Hoşgeldiniz aramıza...benim yaşamayı hayal ettigim şehir belki yakında gelirizTok maalesef görmedim. Müthiş bir yer ama sıcaaaaakkkkk
Yanına bisy daha mı yapıyorsnuz
Ben mantıyı tek cıkarıyorm belki önden bi corba veriyorım
Mantı+kola bizde bir ogundur
Daha ne yapican ki
Benimkiler Manyak herşeyi yemiyolarCennetmeyvesii bende mantıyı yapınca genelde yanına salata yaparım. Çorbada olabilir ama çok fazla bişeyde gitmez yani sanki
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz tanışalım
Ayy Allah korumusİş arkadasalrimizdan biri süper tasiyici çıkmış
Annesi check up randevusu alıyor, teyze bu olaylar olunca hastaneye gitmeye korkuyor, para iadesi olmayınca arkadaş gidiyor.
Ciğer filmine bir bakıyorlar covid.
Test yapıyorlar negatif, ama ciğerler fena.
Hiçbir belirti, kirginlik dahi yok.
Süper tasiyicisin diyor doktarlar.
Filyasyon ekibi aileyi teste sokuyor. Anne baba negatif ama kardeş pozitif. Şimdi onların tahlilleri yapılıyor.
Bu arkadaş patron beyin akrabası.
Şirket yarı zamanlı başlayınca ben ailemle kalıyorum diye gelmek istemedi
Şirkete geldiğini düşünmek bile istemiyorum, en basiti patron beye ondan bize bulasabilirdi.
Mutfak, wc, yemekhane oralar hep ortak kullanım.
Başta patron bey olmak üzere hepimiz bir gerildik
Bayram sonrası ise başlamadan herkese test yaptıralım diyor yönetim.
Sıcak ve böcek haricinde gerçekten güzel yerHoşgeldiniz aramıza...benim yaşamayı hayal ettigim şehir belki yakında geliriz
Sağol canım, bayramda da herkes biryerlere gider diye bayramdan sonraki hafta yapalım dedi patron bey.Ayy Allah korumus
Gecmis olsn cnm.
Bence bayrama beklemeden yapılsa daha iyi ya
Bu tasıyıcılık en tehlikelisi
Enişte afferin sanaİyi hafta sonları
Telefonda mı kk da mı kayıp gidiyor hızla ekran,birinde sıkıntı var ama cözemedim
Sabah beyimgil kahvaltıya götürdü as bayrakları as as
Ben ödemedim ayrıca
Bugun kız babannede,heykele cıkacagım.
Dün bebem emekledi ,gözyasım pıt
Ona emekleme hediyesi alacagım
Kociye diyorm emekleme hediyesi alcm kızıma,yürüyüdüğünde ayrı hediye,kosunca ayrı hediye mi alacagız?Bunlar zaten donanımda yok mu paket olarak diyo
Realistlikte kocam gibi olmayın
Okulların açılacak olması hepimizi tedirgin eden bir durum.Su an hastalık tabiki bazı kişilerde var...Amam hafif seyredip geçiyor...Esimin iş yeri işlek bir yer mesela...Ben ona belki de geçirdin diyorum...Mağazaları fırınları marketleri düşünün kac kişi dokunup geçiyor...
En azindan önceki kaygı ve korkumu attim..Şimdi tedbirle yaşıyorum...Asıl durum okul açılınca oluşacak büyük bir kesim cunku eğitim öğretimi oluşturuyor
Ay ne güldüm coğ hossunİyi hafta sonları
Telefonda mı kk da mı kayıp gidiyor hızla ekran,birinde sıkıntı var ama cözemedim
Ben ödemedim ayrıca
Kociye diyorm emekleme hediyesi alcm kızıma,yürüyüdüğünde ayrı hediye,kosunca ayrı hediye mi alacagız?Bunlar zaten donanımda yok mu paket olarak diyo
Maşallah minigineİyi hafta sonları
Ben ödemedim ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?