- 28 Mart 2020
- 6.401
- 24.824
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.961
Evet meyveler aşırı pahaliHerşey pahalı herşey, maydanoz bile 1 TL değil artık. Meyveler 10 TL zaten
Dengeli beslenelim diyince hepten bütçe uçuyor.
Bugun eşim de diyete başladı, bu haftalık programi belirledim.
Öğlen yemeği yaz türlüsü+ yoğurt
Akşam nohutlu salata+ cacık
Hayırlısı olsun cnmHayırlısı ins..
2 tane netten begendim baktirdim ailelere video da çekip gönderdiler...Hafta sonu başka yerlere de bakacağız...Genel fikir sahibi olup yatırımlık olursa hesap yapacağız gelişmişlik düzeyi kar etme kira vs..
kimseyi dinlemedi hatun, üstünede hepimize uzun uzun yazip saydirmis bugün. Bloke ettim, cevab vermekle vakit kaybetmek istemedimBiriniz de demediniz mi hadi canım siz gidip evinizde yapın kavganizi
Buraya kafa dinlemeye mi geldik sizi dinlemeye mi
kimseyi dinlemedi hatun, üstünede hepimize uzun uzun yazip saydirmis bugün. Bloke ettim, cevab vermekle vakit kaybetmek istemedimBiriniz de demediniz mi hadi canım siz gidip evinizde yapın kavganizi
Buraya kafa dinlemeye mi geldik sizi dinlemeye mi
canim bide hepimize saydirmis üstüne sabah mesajlaDertleri neymis
Madem aran bozuk gelme dimi
Milleti de husursuz ediyolar
Özür dilemeleri lazım sizden.
Size niye saydiriyor ilginçcanim bide hepimize saydirmis üstüne sabah mesajla
esim ona bu kadar insani rahatsiz etmege hakkin yok demis diye saydirdi. Obir arkadasin eside birdaha senle bir yere gitmeyiz demis diye. Bilmem ne. Cidden cevab vermege bile gerek duymadim.Size niye saydiriyor ilginç
Sorunlu bir arkadaş sanırım
Aa hastacanim bide hepimize saydirmis üstüne sabah mesajla
Dogru demis insanalr.esim ona bu kadar insani rahatsiz etmege hakkin yok demis diye saydirdi. Obir arkadasin eside birdaha senle bir yere gitmeyiz demis diye. Bilmem ne. Cidden cevab vermege bile gerek duymadim.
sorma canim cok gereksiz seyler hem bize hemde kendine yasatti.Dogru demis insanalr.
Canim sizle ne alakası varki tartışmanın..Saydiriyor anlayamadimcanim bide hepimize saydirmis üstüne sabah mesajla
ayy cok sevındım canımmBu hafta 2 haber bekliyoruz ins guzel sonuçlanır...Hafta sonu ev baktık biri olabilir belki...Hafta sonu da istanbul da bakacağız onlar daha yüksek ihtimal sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?