- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.981
Tebriklerrr beybisi.Bugün aktif kullandığım kk limitini düşürdüm. İnsanlık için küçük ama benim için büyük adım
Genelde nakit kullanmaya calisiyordum ama korona zamanı bütün harcama karttan oldu.
İptal etmeyeceğim çünkü çok puan veriyor.
Geçen ay 100 TL, bu ay daha bitmeden 90 TL puan kazandım.
Market bütçesini aşağı yukarı belli zaten, karta aktarip ordan kullanirim diye düşünüyorum.
Önümüzdeki ay taksitler bitiyor, ödeyince yine limit dusururum.
onun tarafini tutmamisiz. Inanki kimse karı koca meselerine girmedi, ama onun derdide oynus zaten.Canim sizle ne alakası varki tartışmanın..Saydiriyor anlayamadim
Inşallah olur canım banada dua et bende arıyorum ama bir yılı gözden çıkarmışım anca bulabilirimKizim biraz nezle olmus. Sogan dogradim basucuna koydum, daha rahat nefes aliyor.
Discide randevum vardi, ordayken dislerimide temizlettim 60€.
Tatil icin alis verisleride hesaplamislar bugün. Ev ve gida toplam 600€ tuttdu.
Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcez. Münihin disinda. Ulasim var merkeze 45 dakika sürüyormus. 2 + 1 oda, 70-80 metrekare büyüklügünde, balkonuda var. Tek sorun 4 ücüncü kat, asansör yok. Kirasi cok uygun 1032€ sicak kira. Begenirsek bize verecekler gibi. Tanidik sayesinde baglanti kurduk.
Duva edin bizim icin kizlar. Artik kücük evde cidden zorlaniyoruz onun icin münih disinada raziyim. Merdiven sayesindede fit olurum herhalde
Annem zorlancak bize geldigindede, ama yavas yavas cikarim diyor.
Asmincim hayırlısıysa olsun dilerim. Benim ev de asansörsüz 5. kat. İlk başta çok tedirgin olduk insan alışıyor çünkü rahata. Dediğin gibi büyükler biraz zorlanıyor ama bize iyi geldi merdivenler. Bir de ben 19 yaşıma gelene kadar asansörsüz bir binanın en üst katında oturuyorduk. Kv halen 5.katta oturuyor ve dizleri beli sıkıntılı. Samimi iki arkadaşımın da aynı şekilde.Kizim biraz nezle olmus. Sogan dogradim basucuna koydum, daha rahat nefes aliyor.
Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcez. Münihin disinda. Ulasim var merkeze 45 dakika sürüyormus. 2 + 1 oda, 70-80 metrekare büyüklügünde, balkonuda var. Tek sorun 4 ücüncü kat, asansör yok. Kirasi cok uygun 1032€ sicak kira. Begenirsek bize verecekler gibi. Tanidik sayesinde baglanti kurduk.
Duva edin bizim icin kizlar. Artik kücük evde cidden zorlaniyoruz onun icin münih disinada raziyim. Merdiven sayesindede fit olurum herhalde
İyi satmışsın. Bozuk blendarı bile para ettirmişsin.Kumbaraya 20 TL yi aktardım.
Dolap satışlarından gelen tutarları az çok demeden kumbaraya aktarıyorum. Şimdiye kadar fena gitmedi. İki perde, iki termos, tablo, kilim, bozuk blender setinin parcalarini sattım.
Ev eşyalarına ragbet çok. Uygun fiyat yazınca iki güne gidiyor.
Haftaya mutfak dolaplarını elden geçirince fazlalık olursa yine eklerim dolaba.
insallah sende güzel bir yer bulursun canimInşallah olur canım banada dua et bende arıyorum ama bir yılı gözden çıkarmışım anca bulabilirim
canim cok sagol mesajin icin, cok rahatlatin beni. Suaritmasi hic aklima gelmedi, süper fikir!Asmincim hayırlısıysa olsun dilerim. Benim ev de asansörsüz 5. kat. İlk başta çok tedirgin olduk insan alışıyor çünkü rahata. Dediğin gibi büyükler biraz zorlanıyor ama bize iyi geldi merdivenler. Bir de ben 19 yaşıma gelene kadar asansörsüz bir binanın en üst katında oturuyorduk. Kv halen 5.katta oturuyor ve dizleri beli sıkıntılı. Samimi iki arkadaşımın da aynı şekilde.
Şu an sadece şehir dışından dönüşler ve toplu alışverişlerde gözüm korkuyorbir de ani bir sağlık durumu olsa diye düşündüğümde, doğumu da evde yaparım napim
stok için depoyu kullanıyoruz, suyu da arıtma ile çözdüm
Canim insallah g9nlune gore olur. Şu an evinden dolayı sıkıntıdasın çünkü...4.kat olması guzel havadar olur..Annen yavaş yavaş çıkar dedigi gibi...Kizim biraz nezle olmus. Sogan dogradim basucuna koydum, daha rahat nefes aliyor.
Inşallah canım çok şükür iyiyiz canım Sağolasın siz nasılsınızinsallah sende güzel bir yer bulursun canim
bebisle sen nasilsiniz
Bu ev olur umarım asmin ne zamandır arıyorsunuz cnmKizim biraz nezle olmus. Sogan dogradim basucuna koydum, daha rahat nefes aliyor.
Ben çöpe atmak için ayirmistim, dolap sonra geldi aklıma.İyi satmışsın. Bozuk blendarı bile para ettirmişsin.
Sağol turtisim.Tebriklerrr beybisi.
Büyük bir adim bence de.
Benim şu an sadece eksi bakiyem var kk larini hep kapattirdim.
kizin biraz stesi vardi gece. Simdi daha iyi sükür. Dag havasi soguktu ordaki cocuklar hepsi nezle olunca, benimkide onlardan kapti herhaldeInşallah canım çok şükür iyiyiz canım Sağolasın siz nasılsınız
5 aydir ciddi bir sekilde ariyoruz canimBu ev olur umarım asmin ne zamandır arıyorsunuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?