- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #66.941
Tatluuu çok sevindimBu hafta 2 haber bekliyoruz ins guzel sonuçlanır...Hafta sonu ev baktık biri olabilir belki...Hafta sonu da istanbul da bakacağız onlar daha yüksek ihtimal sanki
Asmin hadi geçmiş olsun.Günaydin kizlar,
dün dönüste terefelikle tam daha ciktik, yüzüm kipkirmizi yanmisim.
Dedigim gibi oldu tatilde kilo veripde geldim600g vermisim
Izin güzel bitmedi malesef. Bizimle gelen ciftlerden biri cok kötü kavga etti hepimizin önünde ve bu kavga cumartesi aksamindan eve dönüsümüze kadar devam etti. Hep bizim önümüzde. Kimsede keyif kalmadi.
Okadar para ödeyip bunlari yasamak cok üzücü oldu.
Dinlenmis his etmiyorum kendimi.
Asmin tatile gittiğinden beri çok boş kaldı buralarGünaydin kizlar,
Izin güzel bitmedi malesef. Bizimle gelen ciftlerden biri cok kötü kavga etti hepimizin önünde ve bu kavga cumartesi aksamindan eve dönüsümüze kadar devam etti. Hep bizim önümüzde. Kimsede keyif kalmadi.
Ya ben diyecektim de ayip geldiAsmin tatile gittiğinden beri çok boş kaldı buralar
Kilo vermene çok sevindim.
Ama çiftin kavga olayı kötü olmuş.
Hiç sevmem topluluk içinde tartışmayı, gerginlik yaratılmasını.
Zaten iki günlüğüne gitmişsin eve kadar sabret, evde yap kavgani, insanları niye huzursuz ediyorsun.
Ya da bakışlarınizla yapın kavgayı insanları germek nedir, çok ayıp
Ben sevmem kalabalıkla tatili, ne kadar kafa dengi de olsa arıza çıkaran birşey oluyor maalesef
Canim kiz kucagimdan inmedi resmen. Cocuklarin hepsi ondan büyüktü. Yasiti olsndan erkek cocugu bunu sürekli iteleyinci, hep bana yapisdi. Kalabaliga, sesede aliskin degil.A Asmin75 canım tatile gidip - 600le dönmen çok iyikız eğlendi mi?
Benim de en sevmediğim şey, başkalarını neden huzursuz ediyorsunuz değil mibizim de kuzenlerle ortamımızda var böyle bir çift hepimiz kaygılı kaygılı bekleriz bir yere gittiğimizde, şimdi kavga mı çıkacak, birbirleriyle küsler mi bütün özel gün ve haftalarda bir gündemleri oluyor.
Biriniz de demediniz mi hadi canım siz gidip evinizde yapın kavganiziCanim kiz kucagimdan inmedi resmen. Cocuklarin hepsi ondan büyüktü. Yasiti olsndan erkek cocugu bunu sürekli iteleyinci, hep bana yapisdi. Kalabaliga, sesede aliskin degil.
Ya ciftler tartisir, insanlik halide, bizimkiler cok kötüydü inanki. Yani öyle tartisip küseyim degildi. Bildigin 1,5 gün her firsatda bagira cagira.
Bütçenin dibini ilk iki günde siyirdikMarketten döndüm. Şokta 60 TL kart puanimi harcadım.
A101 ve manava da gittim.
Yoğurt, süt,peynir çeşitleri, bitki çayı,tambugday unu, sağlıklı atistirmalik, kuruyemiş, yeşillik, azar azar meyve aldım.
180 TL ödedim. İki damacana su söyledim, 30 TL de ona gitti.
40 TL kaldı bu haftadan, onu da yarın pazardan biraz daha meyve ve salata malzemesi için kullanacağım.
Umarım çok aşmam bütçeyi.
Herşey pahalı herşey, maydanoz bile 1 TL değil artık. Meyveler 10 TL zatenBütçenin dibini ilk iki günde siyirdik
Ama cidden herşey pahali.
5 tl den aşağı hiçbirşey yok.
Hayırlısı ins..Hadi hayırlısı
İstanbul'a gelirsen komsu oluruz
Yani bakinca aldiklarin temel ihtiyaç ve 1 hafta bile zor yetecek...Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum...Ben de aksam üzeri indirim var mi die bakıp bikac şey alacagimMarketten döndüm. Şokta 60 TL kart puanimi harcadım.
A101 ve manava da gittim.
Yoğurt, süt,peynir çeşitleri, bitki çayı,tambugday unu, sağlıklı atistirmalik, kuruyemiş, yeşillik, azar azar meyve aldım.
180 TL ödedim. İki damacana su söyledim, 30 TL de ona gitti.
40 TL kaldı bu haftadan, onu da yarın pazardan biraz daha meyve ve salata malzemesi için kullanacağım.
Umarım çok aşmam bütçeyi.
Evde stok olmasa 250 TL yi benim yettirmem mümkün değil.Yani bakinca aldiklarin temel ihtiyaç ve 1 hafta bile zor yetecek...Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum...Ben de aksam üzeri indirim var mi die bakıp bikac şey alacagim
Benim pazar gideri daha düşüktü bu hafta çünkü menüye göre alışveriş yaptimEvde stok olmasa 250 TL yi benim yettirmem mümkün değil.
Bu üçüncü hafta hiç temizlik malzemesi ya da büyük kalem almadigim halde ucu ucuna yetiyor.
Dertleri neymisGünaydin kizlar,
ben de aynisindan yapiyorum biz cocuklarla milkshake seklinde iciyoruz, muzlu, cilekli, mangolu, frambuazli versiyonlarini cok seviyorlar.Ben evde yapıyorum dondurma. Tarifim şöyle az miktarda dene begenirsen yaparsın. Makinaya boşuna para verme.
Meyve, az süt, vanilya, bazen bal veya keçiboynuzu özü ekliyorum. Blenderda bizzzt sonra buzluğa atiyorum.
Birebir aynı değil tabi ama biz sevdik
hadi bakalim hayirlisi.Bu hafta 2 haber bekliyoruz ins guzel sonuçlanır...Hafta sonu ev baktık biri olabilir belki...Hafta sonu da istanbul da bakacağız onlar daha yüksek ihtimal sanki
cok ayip etmisler, saygisizlik resmen.Günaydin kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?