Eline sağlık canım afiyetle yiyin

Tarhana bikac şekilde yapılır. Biz her yıl memlekette yaparız...Ciddi anlamda zahmetli oluyor...Istanbul neminde bizim yaptığımız tarhana asla olmuyor mesela...Bana gore en zor kışlık tarhana yapmak derim...Pekmez kaynatırız sos falan da yaparız biz ama tarhana denilince o el emeği el acıması demek...Sen aklıma yatan tarifle deneyebilirsin...
Her yöre de hatta ayni yore de farkli ev de yapılan tarhana lezzeti farkli oluyor...

Yaa degil mi bir de ekşi ekşi kokar ama ben severim o kokuyu.. Bu yıl yapacağız galiba

Günaydin kizlar,

dün dönüste terefelikle tam daha ciktik, yüzüm kipkirmizi yanmisim.
Dedigim gibi oldu tatilde kilo veripde geldim 600g vermisim
Izin güzel bitmedi malesef. Bizimle gelen ciftlerden biri cok kötü kavga etti hepimizin önünde ve bu kavga cumartesi aksamindan eve dönüsümüze kadar devam etti. Hep bizim önümüzde. Kimsede keyif kalmadi.
Okadar para ödeyip bunlari yasamak cok üzücü oldu.
Dinlenmis his etmiyorum kendimi.

A Asmin75 canım tatile gidip - 600le dönmen çok iyi kız eğlendi mi?

Benim de en sevmediğim şey, başkalarını neden huzursuz ediyorsunuz değil mi bizim de kuzenlerle ortamımızda var böyle bir çift hepimiz kaygılı kaygılı bekleriz bir yere gittiğimizde, şimdi kavga mı çıkacak, birbirleriyle küsler mi bütün özel gün ve haftalarda bir gündemleri oluyor.

Kötü olmuş yaSizin içinde o çift içinde çok üzüldüm kötü bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…