- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.241
Şekersiz icebiliyormusun devamlı ben bir yıl içtim artık midem bisey almazdı yapamadımSagol ama şeker normalde de tuketmiyoruz çayla
Detoksa baslamisken hiç olmaz
Ben 20 yıldan fazladır içeceklerde şeker kullanmam.Şekersiz icebiliyormusun devamlı ben bir yıl içtim artık midem bisey almazdı yapamadım
Geçmiş olsun canım bu arada
Hadi hayırlısıİyi akşamlar.
Burda yazdığımdan beri ev arıyoruz.
Bir tane bulduk bizim baktıklarımız hep giriş kat yani bu paraya öyle.
Bu otopark üstü mutfak salon bir 85 metrekare 2+1 225 bin bize krediyle 365 e geliyor yok başka zaten para çıkartamıyoruz.
Sıfır daire birazı mezarlığa bakıyor ama benlik sıkıntı yok her odası güneş alıyor temiz güzel.
Zaten bu kadar gezmeye hep düz girişler var. Birde çok kişiye sorduk herkes 3 sene sonra faizi bile çıkartır diyorlar.
Nasio kısmet hayırlısı diye dua ediyorum hep..
Öğlen biraz uzandım, uyumuşum.
Rüyamda bakan bey ve bankacimi gördüm.
Bayram müjdesi oldu bu diyorum
Konut kredisinde yapılandirma ile kafayı bozdum bu aralar
Pandemi süresinde doğru düzgün Altin almadım, yapılandırmayı bekliyorum nasıl bir yol izleyecegime ona göre karar vereceğim
Yapılandırma olmasını çok istiyorum diyorum, son söz büyüklerimizinYa kahvemsim yapılandırma olacak mı diyorsunben de öyle hevesle bekliyorum
Bu arada kızlar ben de günlükte üstüste takanlardanım takılarıbir defasında yenigelin bir akrabamızın evine hırsız girdi diye ne kadar üzüldüğümü söylemiştim de eşime sen korkma zaten üzerinde taşıyorsun hepsini demişti
Genelde minimal takılar alıyorum ben ama tek takamıyorum. Hep öyleydi ama, annemin ziyneti yoktu ama o da gümüş takardı. Ben içanadolunun altın seven bir ilinden olduğum için sanırım, içimde bir yerlerde bir çingene var
Benim hediye çözümüm de böyle, eşim özen göstermez ama beğendiğim günlük takılara ses etmez ben de artıkkaramelli_turta gibi adres gösteriyorum. İlk zamanlar üzülürdüm artık "bunu mu demek istediniz?" diye cümlelerini tamamlıyorum
Ay hadi inşallahYapılandırma olmasını çok istiyorum diyorum, son söz büyüklerimizin
Bizim gibi bekleyen çok büyük bir kitle var, umut benimki. Ama neden olmasın
BEnde dolap bakiyelerimi ptt karta aktarcam artk.En iyisini yapmışsın yok ben artık gidip karta yatircam ki çekemesin
Ahahaa acık sözlü en azındanBenim atm kartım yok eşimin kullanmadığı var bir tane onu ver paramı koycam içine dedim gider içerden çekerim demesinmi
Biz fakirik55 bin ucuz mu
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.Yapılandırma olmasını çok istiyorum diyorum, son söz büyüklerimizin
Bizim gibi bekleyen çok büyük bir kitle var, umut benimki. Ama neden olmasın
Tatlu 4 kilo sebze 22 lira çok iyi fiyat. Bezelye en fazla 6 ya,börülce 10 a düştü burada.Ve tatlu sonunda börülce buldu 2 kilo aldim haşlayıp birazı dondurucuya birazını da yaparim...2 kiloda bezelye aldim o nunda birazı poşet birazı dondurucuya...22 tl harcadim
İnşallah canım sağol amin
Araba yikatma kumbarasi sanmış seninki
Bedenini tutturamamışay allahim bu kocalar.
Onun aldıklarını hiç degistirmemeye devam et görümce kahvemsi
Oo bacim ellerine sağlık
Katlansin inş, ekliyorum ☺
Rüyaların gerçek olsun kahvemsim, tez zamanda
Ağız tadıyla tüketin tatlucum
kiz bizim oralarda fakir ondandirAsmincim genelde almancılar alıyorlar gelinlerine benim ve senin niye yoksa artikbide urfa genelde hep toprak sahibi olduğu için zenginler baya biz ilçesiyiz fakir kesimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?