- 28 Mart 2020
- 6.398
- 24.817
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.261
Teşekkür ederimUfff
Eline saglıkkk
En iyisini yapıyorsun canım bilmiyorum ne kadar biriktirsem bir bakiyrium elimde bisey yokBEnde dolap bakiyelerimi ptt karta aktarcam artk.
Orda biriksin
Hesaba aktarınca markette falan cekiyorz
Çok şükür dokunmaz biseye ama paramı tirtikliyor hepAhahaa acık sözlü en azından
Bana bisey takmadı da ailesi hep söylenirim bisey takmadınız diye ben bisey yapmadimda eşim hepsini yaptıkiz bizim oralarda fakir ondandir
kiz ben birsey istemedim, herseyi kendimiz yaptik zaten. Bu yasa kadar getirmisler bide dügünmü yaptircaz yasli insanlara dedik
ben de öyle. bir de keki, turtayi kessem az verecem amaBen 20 yıldan fazladır içeceklerde şeker kullanmam.
Şekerli çay, kahve boş kalori çünkü, hiç sağlıklı da değil
hangi özel günlerEn sevdiğim sari sari
Güzel günlerde kullan cnm
Asla alma,yapma dememek lâzım..
Bazilari başında başka, sonrasinda başka olabiliyor.
Ben çiçekleri severim meselâ ama altin da severim
Bütçe o an neye uygunsa ona yönelmek de uygun olabilir.
Ama özel günlerin diğerlerinden bir farki olmasi gerek tâbi.
ben evlilik yüzügümü bile takmam o kadar süssüzümGünaydın milleeeeet
Yaşasın tatillll
Asmin75 süs herşeydir
Tak takistir sur surustur
Hayat tarzim
aferin valla ben verdigim kilolari bu hafta aldimburdada haftasonuna kadar yagmur gösteriyor.
Kizlar sabah tartildim 200 daha gitmis. 78,5 olmusum
Dün yemek menüm bin kez degisti
Esimle anneme buzluktan icli köfte, kizima mercimek corbasi bol sebzeli, kendime kurufasülye
bugün kizima kabak corbasi yapcam, bakalim sevecek mi, aksamda kiza kiymali pide, esime manti, annemle banada kabak yemegi yogurtlu.
Dün esimin issizlik maasi icin evraklari doldurdum. Bugün annemin doktor randevularini ayarlarim, yarin kizin kres ve anna okul islemleriyle ilgilenirim, vergicimde randevu alcam. Hal etceklerimin yarisi degil bile
Anca kiz uyurken birseyler yapa biliyorum ama yemekte yapilmali o uyurken. Bir kac gündür kucagimdan inmiyor, nenesiylede fazla yanliz kalmiyor. Son disler zorluyor herhalde.
ben 20 sene önce yaptirdim lazeri, o zaman tüm maasimi birakiyordumLazer bundan 8 yıl once de cok pahalıydı ben o dönem başladım sonra bırakmak zorunda kaldım...yani bir bak ihtiyacim gercekten varsa eklet ya da bir süre bekle cnm
Canim üstelik yani buranın iyi bir sahil pazarı...Bezelye 5 Tl börülce 6 Tl idi...Salatalık 1.5 Tl idi var diye almadimTatlu 4 kilo sebze 22 lira çok iyi fiyat. Bezelye en fazla 6 ya,börülce 10 a düştü burada.
Ben de çoğu zaman takmıyorum...Ama kıyafete uygun zaman zaman farkli renkli takılar takarım...Okula giderken altin yüzükler bilezikler falan yapamiyorum...ben evlilik yüzügümü bile takmam o kadar süssüzüm
Kesinlikle oyle onceden iskenceydi bu isler benim icin simdi ohh temiz temiz her gunben 20 sene önce yaptirdim lazeri, o zaman tüm maasimi birakiyordumama su hayatta yaptigim en iyi seylerden biridir.
Vergi dairesinde bir tane hanımefendi var,Ben de çoğu zaman takmıyorum...Ama kıyafete uygun zaman zaman farkli renkli takılar takarım...Okula giderken altin yüzükler bilezikler falan yapamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?