- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.461
Sarı kızlarım ❤
Ay yok. 44 ten gün aldım ben. Gençler doğursun ben seveyim artık.Geçmiş olsun kötü bir ağrı gerçekten...Ama sen niyeti bozup deneme 1 kız daha olur diye...
Allah gönlüne göre versin inşallah.K kahvemsi mutluluk hayırlısı olsun iş görüşmen.
Benim esim de dün gitti görüşmeye cok memnun degil yerinden...Işi beğenmiş ama gelir düşecek diye kabul etmemis
Amin daha güzelleri senin olsunMaşallah. Allah sayısını arttırsın kizlarin.
Bereketli olsunSarı kızlarım ❤
Bana normal sınav görevi gelmiyor e sınavda görev olabiliyorum sadece. Şu an alan yok herhalde üst üste her hafta çıkıyor. Çok iyi oldu gerçekten ama. Cocuklarin masrafları bende yapcam,biseyler zaten temmuz ve ağustos birikimimi birlestiripSınav görevleri ilaç gibi geliyor bu yıl hic görev almadim...
Bak fırsat bu fırsat diyerek sınav görevleriyle kendine bir seyler al olmadi gram al tak yakana...
Ortak masrafları eşin odesin
Bereketli olsun cnmSarı kızlarım
Benden de kıymalı nohut, garnitürlü pirinç pilavı, salataAkşama nohut yemeği,bulgur pilavı,börülce salatası var.
Kim ne pişirdiyse dökülsün.
Yarınki piknik için açma , kısır,kek ve Şam tatlısı planladim. Onlara girisecegim şimdi.
Maşallah Allah bereket versin insan nasıl mutlu oluyor değil mi ben de açıp açıp bakıyorumSarı kızlarım ❤
Evet sınavlar çok iyi oldu.Pandemi döneminde elini attığın sınavda görev geliyo.E-yds bile çıkmıştıBana normal sınav görevi gelmiyor e sınavda görev olabiliyorum sadece. Şu an alan yok herhalde üst üste her hafta çıkıyor. Çok iyi oldu gerçekten ama. Cocuklarin masrafları bende yapcam,biseyler zaten temmuz ve ağustos birikimimi birlestirip
Bende sadece bamya varAkşama nohut yemeği,bulgur pilavı,börülce salatası var.
Kim ne pişirdiyse dökülsün.
Yarınki piknik için açma , kısır,kek ve Şam tatlısı planladim. Onlara girisecegim şimdi.
Çok severim,daha ne olsun.Bende sadece bamya var
Allah bereket versin. Darısı bizlerin başına.biz burda aylik bir miktar ceyran, su ve kaliför icin ödüyoruz. Sene sonu sayarlari ölcüp, fazla ödediysek geri veriyorlar, az ödesiydek üstüne ödüyoruz. Dün hesaplama geldi 309€ geri alcakmisizbide pandemi yardimi icin eylül ve ekimde 150€ extradan cocuk parasi alcaz.
Esimin ehliyet masrafinin bir kismini karsilar toplami.
hic beklemedim cünkü felaket bir sekilde kaliför yaktim kisinAllah bereket versin. Darısı bizlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?