Canim öyle ama iki çocuk bu hayat şartlarında kâfi, rabbim isteyenlere versin,benimkilere de sağlıkla uzun ömürler versin inş.
Ikinciyi eşim kiz bekledi ama kuzum o da erkek geldi,iyiki
Kardeşlerin ayni cins olmasi daha iyi.
Abisi hep dua etmişti ben hamileyken,
Erkek olsun diye :)
Evlât işte çook çok seviliyor.

bende öyle düsünüyorum canim. Yinede bi bakalim dedik, bide tanidik araci okdu ya, ayip olmasin. Adam mahcup olmasin, bak gelmediler bile demesinler.
Az kaldi benim maas almama, ozaman daha kolay olur. Bende merkezde yasamaya aliskinim, zorlanirim herhalde sehir disinda.
Canim sende heycan yapma. Yillardir okuyorum sizleri. Ne kadar basarili, zeki bir kadin oldugunu ben okuyarak bile anladim. Inlar seni görünce zaten havada kaparlar

saglikli olsunlarda, gerisi önemli degil zaten. Hem benim kizi aliyorsun zaten, yeter

Ben otomotv sektöründeyim.
Sigorta teknik personeliyim
Bizde sattıgın police üzerinden prim alırsın maasın yanında.
Aynı zmanda otomotivde var bizde.
Sat arabayı al 300-500 tl komisyon.
1 maas daha ek gelir olur. Ama ben yapmıyorm
Hamilelikle relax calısmaya gectim
1 trafik policesi satarsun adam mtvsinde sunu intertenn ödeyin verin diye sana gelir.
Muayene randevusu alıncak sana gelir
Haberlerde bisey duyar sana gelir
Sigorta iisinde yap policeyi 1 sene sonra görüselim yok,bisürü angarya isle geliyor müsteri.
Ben yetisemiyorm artk.
14,00 de eve gidiyorm inanın evde cocugun altını alırken bile müsteriyıle konusuyorm
Cünkü 30 tl komisyon almısm,zeynep hn sizin danısmanınız onu arayıverin diyorlar hemen
Yaslandım ben artk ugrasamıyorm

Olabilir mi asmin, sen taniyorsun eşini

Benimki bakmaz, ihtimal bile vermiyorum

Olabilir mi asmin, sen taniyorsun eşini

Benimki bakmaz, ihtimal bile vermiyorum
üsenir diye düsünüyorum
gecen baya iclendim özel günlerin birisinden bile güzel bir animiz yok diye, ondandir herhalde. Telefonuna hatirlatma kaydetmis
Sevindim ama gercekten

üsenir diye düsünüyorum
gecen baya iclendim özel günlerin birisinden bile güzel bir animiz yok diye, ondandir herhalde. Telefonuna hatirlatma kaydetmis
Sevindim ama gercekten
Hatırlatmakaydettiği için yapmıştır
Olsun o şekilde yapacaksa hatirlatma kalsin orada

Ayyy bu ayki 3. Sınav görevim geldi nasil mesudum anlatamam. Ağustosta alicam parayı ama olsun. Okul masraflarını kumbarayla beraber maaşa dokunmadan halletmeyi düşünüyorum bakalım insallah
Sınav görevleri ilaç gibi geliyor bu yıl hic görev almadim...
Bak fırsat bu fırsat diyerek sınav görevleriyle kendine bir seyler al olmadi gram al tak yakana...
Ortak masrafları eşin odesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…