- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.441
Canim öyle ama iki çocuk bu hayat şartlarında kâfi, rabbim isteyenlere versin,benimkilere de sağlıkla uzun ömürler versin inş.canim daha gencsin kim bilir, bakarsin bir prenses eklenir ailenize?benim kizda acik tenli, sarisinla acik kahverengi arasi birsey
Insallah canim ya, ama icimize sinsin istiyorum ki uzun süre kalalim.
Vergi ayarlarimizi degistircez esimle ben ise baslayinca, böylece benim maasim daha yüksek görünecek, onun issizlik maasi azalcak. O sartlar altinda daha kolay ev buluruz, cünkü benim maasima güvenir ev sahipleri.
bende öyle düsünüyorum canim. Yinede bi bakalim dedik, bide tanidik araci okdu ya, ayip olmasin. Adam mahcup olmasin, bak gelmediler bile demesinler.
saglikli olsunlarda, gerisi önemli degil zaten. Hem benim kizi aliyorsun zaten, yeterCanim öyle ama iki çocuk bu hayat şartlarında kâfi, rabbim isteyenlere versin,benimkilere de sağlıkla uzun ömürler versin inş.
Ikinciyi eşim kiz bekledi ama kuzum o da erkek geldi,iyiki
Kardeşlerin ayni cins olmasi daha iyi.
Abisi hep dua etmişti ben hamileyken,
Erkek olsun diye :)
Evlât işte çook çok seviliyor.
Olabilir mi asmin, sen taniyorsun eşinibenim adamda artik buralari okuyormu diye süphelendimgecen dedim ya, benimkide özel günleri önemsemiyor diye...dün evlilik yildönümüzdü. Gül almis, yemege cikalim basbasa dedi. Gudemedik cünkü kizim bana yapisik yasiyor, neneyle kalmiyor.
Ama düsünmesi bile yetti bea
üsenir diye düsünüyorumOlabilir mi asmin, sen taniyorsun eşini
Benimki bakmaz, ihtimal bile vermiyorum
Hatırlatmakaydettiği için yapmıştırüsenir diye düsünüyorum
gecen baya iclendim özel günlerin birisinden bile güzel bir animiz yok diye, ondandir herhalde. Telefonuna hatirlatma kaydetmis
Sevindim ama gercekten
Gecmis olsunnSabah bir kalktım boynum tutulmuş. Dönemiyorum sağa sola. Ne iyi gelir kızlar.
Bana da geliyor ama görmezden geliyorumbana diyet gruplarina davetiye geliyor sürekli. Bana siskosun diyorlar di mi?
Sınav görevleri ilaç gibi geliyor bu yıl hic görev almadim...Ayyy bu ayki 3. Sınav görevim geldi nasil mesudum anlatamam.Ağustosta alicam parayı ama olsun. Okul masraflarını kumbarayla beraber maaşa dokunmadan halletmeyi düşünüyorum bakalım insallah
Krem sürdü şimdi kızım. Aslında bengay eskiden hep olurdu evlerde. Almak lazım.Gecmis olsunn
Bengay sürsen?Tutulmalara o iyi geliyor diye biliyorm ama
benimki 2 yasinda, sofra hazirlamada, toplamada yardim ediyor. Bi güzel mutlu oluyorum, sonra gidiyor oyuncaklarini saga sola atiyorBen uzanıyorum,kızlar evi topluyor.
Keşke 1 kızım daha olsaydı diyorum. Yaş geçmeyeydi iyiydi.
Bana da geliyor o kadar disipline alışkın degilim ya denedim bikac kez olmadi...Hatta biri kaçamak yapıyor canim çekiyor yiyorumbana diyet gruplarina davetiye geliyor sürekli. Bana siskosun diyorlar di mi?
Geçmiş olsun kötü bir ağrı gerçekten...Ama sen niyeti bozup deneme 1 kız daha olur diye...Krem sürdü şimdi kızım. Aslında bengay eskiden hep olurdu evlerde. Almak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?