- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.421
Hayret ediyorum kapida bekleyenler oluyormuş böyle, hiç o kadar aylak kalmadimBugün çok ürün gelmis,
Lsabah gittim açılmadan önce kuyruk vardı, hiç bulaşma kahvemsi dedim, diğer alisverislerimi yaptım.
Döndüm geldim yine aynı
Öğlenden sonra tenha olur da halı kalmaz
Hoşbuldum turta iyiyim sizleri sormalı
Iyiyiz canım aynen devam :)Hoşbuldum turta iyiyim sizleri sormalı
Arada bakıyorum buralara ☺
Sicak iyi gelir diye biliyorum cnm geçmiş olsunSabah bir kalktım boynum tutulmuş. Dönemiyorum sağa sola. Ne iyi gelir kızlar.
Kalıp sabun ile duşta iyice ovarak masaj yapın.Sabah bir kalktım boynum tutulmuş. Dönemiyorum sağa sola. Ne iyi gelir kızlar.
Bebişten sonra papucumuz dama atildiHoşbuldum turta iyiyim sizleri sormalı
Arada bakıyorum buralara ☺
gecmis olsun canim. Sicak su torbasi iyi gelirSabah bir kalktım boynum tutulmuş. Dönemiyorum sağa sola. Ne iyi gelir kızlar.
Dualarımız seninleYarın görüşmeye gideceğim, arkadaşım götürüp getirecek.
Hayırlısı bakalım ne olacak
Öyle demeyelim amaHayret ediyorum kapida bekleyenler oluyormuş böyle, hiç o kadar aylak kalmadim
Sağol canım.Dualarımız seninle
Hayırlı haberlerle gel
Bebiş iyi 2 ay bitti ele avuca geliyor tosbiğim artıkIyiyiz canım aynen devam :)
Bebisin nasil, göremiyorum seni buralarda
Hayir olsun asminkaramelli_turta
parca parca uyudum ve seni rüyamda gördüm kizsenin kücük esmer bir kizin vardi. Bana misafirlige gelmistin, odamin yerlerini siliyordun bana yardim etmek icin. Odamin bir kösesindede dua asiliydi almanca yazilmis, onu okuyup bana soruyordun.
Hayirdir artik
Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcezde, internetden ulasima baktim. Tren garina yarim saat yürüme mesafesi. Otobisde kalkiyorda, ama pazar günleri saat 5 den sonra yok. Aksamlarida saat 23 de son. Ulasim icin senelik biletimizde kisi basi 1077€.
Esimle konusduk, yinede bi bakalim dedik, ama ikimizde merkezden aramakdan anayiz bu sartlar altinda. Kirayla ulasim cünkü yine 1200€ buluyor, o kirayada merkezdede evler var.
Bak o zamanlar boş zamanında çokmuş hem birde ihtiyac hemde acilÖyle demeyelim ama
Benim işyerine yakın iki tane var, evlenmeden önce çeyiz hazırlığında benim de sık ziyaretlerim oldu.
Aktüel de bazen çok iyi ürünler oluyor.
Onların maas +mesaisormuyormu ne kadar kazandigini? Sen oninkini biliyormusun?
canim daha gencsin kim bilir, bakarsin bir prenses eklenir ailenize?Hayir olsun asmin
Bende kiz yok evin tek dişisi ben, olsa olsa senin kizindir obirde benim oğlanlar da sari ben esmerce.
Bak birde misafire iş yaptiriyor
Meraklıyımdır sorarim ben
Umarim artik gönlünüze göre bir ev çıkar canim, canı gönülden istiyorum sizin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?