GünaydınlarBende iki kusan ufaklıkla güne erken başladımhasta çocuk eksikti bi zaten hayatımdasadece kusuyorlar su içseler çıkıyordün yapamadığım temizliği yaparım inşallahdün sosyete pazarına gidip tül aldım 1 oda eksk kalmıştı 2 parça yaklaşık 6 metre falan 50 liraya aldım çok muhteşem bişey değil tabi ama kiradayken işimi görürPazarıda gördük cüzdan boşaldımeyve sebze almam gerekiyordu 2 hafta götürür beni diye umut ediyorumHerşey pahalı ama akdeniz bölgesi tabikide daha taze ve daha uygun en azındanTanesi 1,5 dan aldığım 3 5 sap maydonozu burda 1 liradan 2 misli ve taze bulabildimbamyanın kilosu ne kadar bilen yakın dönemde pazara giden varmı arkadaşlar buzluk için alsammı diyorum ama 15 dedi dün bir kadın bahçeden topla al tazecikKayınvalidelerin komşusu sayılır bildik yer

hayirliysa olsun canim
Kızlar 2 ev bakacağız bugün...Bakalım nasıl gececek...
Inşallah istediğin gibi olur canim

Geçmiş olsun canim çocuklara.
Bamya markette 25 TL

kızlar siz bu gidişle evleri 2 yılda ödemiş olcaksınız zaten ardından hedefleriniz ne?
2.evi bahçeli istiyorum. Onu da ödeyip çocukların eğitimine harcayacağım sonra parayı. Kendi hayatlarını kurtaracak eğitimi aldırmalıyım mutlaka.
Asmincim harika haber, bu kız burayı sevecek demiştim yemin ederim içimden

Direkt açınca euro hesabı sandım yaaaaa ben

oy çok geçmiş olsun kuzulara

Kızlar 2 ev bakacağız bugün...Bakalım nasıl gececek...
Hayirli haberlerle gel cnm
Bu topiği takibe aldım.
Hoşgeldiniz ✌
karamelli_turta bu arada ben hiç bildirim yapmadım birikimle ilgili bu ay gün parasıyla beraber 12.000 tl olarak kenara ayırdık altın biraz düşüşe geçerse altın olarak hesaba atacağız takipteyiz
Listeye ekliyorum cnm bereketli olsun ✌

Selâm kızlar
Yoğun bir pazar yine.
Market/pazar alışverişlerini yaptık.
Marketlerde haftalik ihtiyaçlar için 170,
Pazarda 80 tl harcadım.
Bitti 250 tl
Böyle toplu alışveriş yapiyorum ki haftaiçi üç beş taşımak da zahmetli oluyor.
Meselâ sade soda koli ile aliyoruz 6×4 şeklinde.
Eşim meyveli seviyor,çocuklar niğde gazoz etti 3 koli

Tost makinemi hâlâ degistiriyordum ya bugün fakirin bime gelen modelini aldik.
Fakir iyidir.
Aldiklarimin birkısmı balkonda bir kısmı yikandi yerleştireceğim.

Haftalik yemek listesi hazırlayacağım.
Bu akşam için etli bezelye yemeği yaptim pilav yaparim birde salata karpuz.

Herşey ateş pahasi 4 kişiyiz bak bizde haftalik meyve sebze kahvaltilik 300tl.
Içinde et tavuk yok.

Ben de bu eve taşıninca bimden fakirin tost makinasını aldım
Çok memnunum, diyet surecinde özellikle kurtarıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…