Ben de bu eve taşıninca bimden fakirin tost makinasını aldım
Çok memnunum, diyet surecinde özellikle kurtarıcı oldu
Elekrikli alet pek almıyordum marketlerden önceden
2 yil önce bime fakirin 3lu robotu geldi 120tlidi aldım gayet memnunum.
Tost makinesini de deneyimleyeyim

Elekrikli alet pek almıyordum marketlerden önceden
2 yil önce bime fakirin 3lu robotu geldi 120tlidi aldım gayet memnunum.
Tost makinesini de deneyimleyeyim
Güle güle kullan canim ama fişini kaybetme
Ben fakirin mikser setini aldım, ikinci kullanımda düştü motoru bozulmuş.
Fiş olmadığı için garanti kapsamina girmedi

Acil şifalar diliyorum kahvemsi
Çok üzüldüm..

Zar sor sütlaç yaptımçorba yaptım miniklere yarasın diye ama midede durmadı yarına inşallahAkşam için kuru dolma yapma fikrim vardı iç hazırlamak için pirinci yıkadım gerisi gelmedi yapabilirsem 2 gün götürür bizi birgün salatayla birgün cacıkla1 gün yeşil fasülye bulgur pilavı düşünüyorum, bir günde mantı yaparım haftaiçi geçer bunlarlaTavuk ve et türü yok dolapta bunlara takviye yapabilirim kurbana kadar yetecek şekilde birde yoğurt ve yumurta eksik başka harcama olmaz inşallah

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canim
e ne aldın öylese
Kahvaltılık ,tavuk bir kaç ivir zivir iste

kızlar siz bu gidişle evleri 2 yılda ödemiş olcaksınız zaten ardından hedefleriniz ne?
2.evi bahçeli istiyorum. Onu da ödeyip çocukların eğitimine harcayacağım sonra parayı. Kendi hayatlarını kurtaracak eğitimi aldırmalıyım mutlaka.
Asmincim harika haber, bu kız burayı sevecek demiştim yemin ederim içimden

Direkt açınca euro hesabı sandım yaaaaa ben
Kafa para ile meşgul hepimizin. :)

sagolasin canim henüz bir muhasebecimiz yok calistigim kurum üniversite olunca soracak kimse de yok

2.evi bahçeli istiyorum. Onu da ödeyip çocukların eğitimine harcayacağım sonra parayı. Kendi hayatlarını kurtaracak eğitimi aldırmalıyım mutlaka.

Kafa para ile meşgul hepimizin. :)
Bazen düşünüyorum da keşke para ile bu kadar meşgul olmasam daha stressiz bir hayat geçiririm.
İşte para hesabı, evde para hesabı bazen fazla yorucu oluyor

Bazen düşünüyorum da keşke para ile bu kadar meşgul olmasam daha stressiz bir hayat geçiririm.
İşte para hesabı, evde para hesabı bazen fazla yorucu oluyor
Bende sürekli para ile iç içeyim. İşte öyle evdd öyle. Harcamayıp zengin olursam erken emekli olup rahat ederim. ölmezsek.

Dün asminin bundan sonraki hedef ne sorusunu eşime sordum bugün.
Ben size yazdığım gibi düşündüğümü söyledim.
Eşim omurboyu calisamayacagimiz için pasif gelirimiz olmalı, emeklilik birikimine daha çok önem verip yüksek meblaga ulasmaliyiz ki İstanbul'dan da bira an evvel gidebilelim diyor.

Aldı eline kağıdı kalemi planlar yaptı, hesap yapti.
Hayal kurduk.
Şu virus bir an evvel bitseydi keşke daha net gorebilseydik önümüzü.
Ama hayal kurmak bile mutlu etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…