- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.681
Elekrikli alet pek almıyordum marketlerden öncedenBen de bu eve taşıninca bimden fakirin tost makinasını aldım
Çok memnunum, diyet surecinde özellikle kurtarıcı oldu
Güle güle kullan canim ama fişini kaybetmeElekrikli alet pek almıyordum marketlerden önceden
2 yil önce bime fakirin 3lu robotu geldi 120tlidi aldım gayet memnunum.
Tost makinesini de deneyimleyeyim
Acil şifalar diliyorum kahvemsiKizlar kuzenim pozitif çıkmış.
Eşine ve çocuğuna da test yapmışlar yarın çıkacak sonucu.
Köydeydi o da, izin alıp İstanbul'dan gitti.
Belki de o bulatirdi, bankada çalışıyordu.
Üç kuzenim daha onlarlaydi onlarda şimdilik belirti yok ama evde kalacaklarmis
Kuzenimin çocuğu diyabet hastası bir de,ona koruyucu tedavi yapılıyormuş korona başladığından beridir ama hep biraradalar nasıl olacak bilmiyorumAcil şifalar diliyorum kahvemsi
Çok üzüldüm..
e ne aldın öyleseSelam kızlar
Kahvaltıdan sonra markete gittim aylık alışverişe.
Deterjan tuvalet kağıdı kağıt havlu tereyağı et
pirinç bulgur toz şeker un evde vardı. Bunlardan almadığım halde 400tl tuttu ben şokingen
çok geçmiş olsun canımKizlar kuzenim pozitif çıkmış.
çok geçmiş olsun canimKizlar kuzenim pozitif çıkmış.
Kahvaltılık ,tavuk bir kaç ivir zivir istee ne aldın öylese
2.evi bahçeli istiyorum. Onu da ödeyip çocukların eğitimine harcayacağım sonra parayı. Kendi hayatlarını kurtaracak eğitimi aldırmalıyım mutlaka.kızlar siz bu gidişle evleri 2 yılda ödemiş olcaksınız zatenardından hedefleriniz ne?
Kafa para ile meşgul hepimizin. :)Asmincim harika haber, bu kız burayı sevecek demiştim yemin ederim içimden
Direkt açınca euro hesabı sandım yaaaaa ben
sagolasin canim henüz bir muhasebecimiz yokonu tam olarak kimse anlamiyor zaten
Gelire göre çiftler vergi yükünü arakarında eşit 4/4 yasa 3/5 ayıra biliyor. Az kazanan misal 5 olur, iyi kazanan 3, 3 de olan daha az vergi öder aylık. Ama sene sonu vergiyi hesaplayınca zaten az ödedigini oAnan ödüyorsun. Muhasebeci sana daha iyi açıklar bunu.
Bazen düşünüyorum da keşke para ile bu kadar meşgul olmasam daha stressiz bir hayat geçiririm.2.evi bahçeli istiyorum. Onu da ödeyip çocukların eğitimine harcayacağım sonra parayı. Kendi hayatlarını kurtaracak eğitimi aldırmalıyım mutlaka.
Kafa para ile meşgul hepimizin. :)
Asmin ben de Almanyaya tasininca mutfaksiz evleri gördükce sok olmustumvallahi ne diyeyim cidden kıskandım
Bende sürekli para ile iç içeyim. İşte öyle evdd öyle. Harcamayıp zengin olursam erken emekli olup rahat ederim. ölmezsek.Bazen düşünüyorum da keşke para ile bu kadar meşgul olmasam daha stressiz bir hayat geçiririm.
İşte para hesabı, evde para hesabı bazen fazla yorucu oluyor
Erken emekliye dair benim de çok planım varBende sürekli para ile iç içeyim. İşte öyle evdd öyle. Harcamayıp zengin olursam erken emekli olup rahat ederim. ölmezsek.
acil sifalar diliyorumKuzenimin çocuğu diyabet hastası bir de,ona koruyucu tedavi yapılıyormuş korona başladığından beridir ama hep biraradalar nasıl olacak bilmiyorum
Aklın yolu bir. Biraz da rahat etmeliyiz.Erken emekliye dair benim de çok planım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?