- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.701
İşte ben de böyle düşünüyorum. Pasif geliri arttırıp ilerde dinlenmek. Küçük bi yerde günü kurtaracak iş olabilir. Yoğunluk ve koşturmacanın az olduğu bir hayat istiyorumDün asminin bundan sonraki hedef ne sorusunu eşime sordum bugün.
Ben size yazdığım gibi düşündüğümü söyledim.
Eşim omurboyu calisamayacagimiz için pasif gelirimiz olmalı, emeklilik birikimine daha çok önem verip yüksek meblaga ulasmaliyiz ki İstanbul'dan da bira an evvel gidebilelim diyor.
Aldı eline kağıdı kalemi planlar yaptı, hesap yapti.
Hayal kurduk.
Şu virus bir an evvel bitseydi keşke daha net gorebilseydik önümüzü.
Ama hayal kurmak bile mutlu etti beni
Havuz da olmalıBahçeli villa bakıyorum şu an
Hayaller hayaller
Hayallerimiz gerçek olsunSatılık ev fiyatlarına baktık, gitmek istediğimiz yer kanatsız uçuşa geçmiş, bizim evin değeri de epey artmış.
Sonra yalı, villa baktık.
Evrene tüm pozitifligimle mesaj yolladım.
Tanıdık emlakçı var bu bölgede, yarın arayıp benim ev ne kadara gider diye soracağım.
Giriş katlara bile 300 bin yazan ilanlar var
Amin canım, hepimizin gonlune göre olsunHayallerimiz gerçek olsun
Cok gecmis olsnBizimkiler evdeler canım, bir yere gitmiyorlar.
Bizim zaten köyde evimiz de yok
Valla canım kim nerden kapmış, kim kime bulastirmis orası muallak,
Şu an herkes barut gibi ama.
Yengeler annemi sık ararlar, annem diyorki her konuştuğumuzda biri diğerinde.
Beraber mangal yapmalar, çay saatleri, yürüyüşler.
Bir yenge gelinde çıkarsa bizde kesin vardır, buradayken hepimize de geldi demiş.
Kuruyorum zaten. Ben havuzun temizliği ile uğraşamam sebastian veya katya lazımHavuz da olmalı
Hayal kuracaksın ki gerçek olsun
benim annemi dolandirdilar öyle bir maasi gittiEn az 5 6 yil önce idi,
Tc Kimlik nomu söyledi bankadan cebime şifre gelecekmiş, onlara söyleyecekmişim fln
Beğenmedim çünkü villa olacaksa sebo ve Katya zaten olmalıKuruyorum zaten. Ben havuzun temizliği ile uğraşamam sebastian veya katya lazım
Sağol canım, bilmiyorum ki 2.dalgami insanların rahatlığı miCok gecmis olsn
Bugun kacıncı pozitif duyusum
Köydeydik karsı komsunun Bursa daki evinde apartmanda cıkmıs
Tabi birden panik oldu herkes.
Beklenen 2.dalga geldi galiba
Evde yabancı kişi sevmiyoruz. Sıkıntı orada.Beğenmedim çünkü villa olacaksa sebo ve Katya zaten olmalı
Onları da ekle hayale, eksik kuruyorsun
Keşke korona hiç olmasaydıSağol canım, bilmiyorum ki 2.dalgami insanların rahatlığı mi
Bu kadar yakın çevreden olunca benim panik tavan yapti
O zaman sana Süleyman efendi ve şaheste hanım olsun.Evde yabancı kişi sevmiyoruz. Sıkıntı orada.
Sağol canimGeçmiş olsun kuzenine kahvemsi...
Ben de evrene pozitif mesaj gönderiyorum bakalim bana ne zaman olumlu mesaj verecek
Oturduğum bloğun giriş katı 2 arti 1 85 m2 300 Tl imiş..
Bugün 2 yer baktık...1 tanesi kuzey ve bari cephe ama kullanissizdi
Diğeri 3 arti 1 ama fiyatı yüksekti 460 Tl ve arada bir yerdeydi yakında market vs yoktu..Içi fena değildi
Olumsuz diye belirleyip sildik kafamızdan...
canim Lohnsteuerhilfeverein diye kurumlar var. Onlar senle birlikte vergini hesapliyor ve belediyeye yolluyorlar. Kazancina göre bir fatura ödüyorsun. Misal 2018 de ben 180€ ödedim kazancimiz iyidi, 2019 icin daha az ödüyecegim cünkü benim gelirim pek yoktu, sadece esim calisdi.sagolasin canim henüz bir muhasebecimiz yokcalistigim kurum üniversite olunca soracak kimse de yok
bu aksam arkadaslar evlerine davet ettiler bizi. Ilk kez evlerini gördüm, cok güzeldi masallah. Özellikle mutfaklarini cok begendim. 30000 euroluk mutfagi 15000 € ya almislar arkadas o dönemde mobilyacida calisdigi icin. Yani öyle bir mutfagi bende birakmazdim götürürdümAsmin ben de Almanyaya tasininca mutfaksiz evleri gördükce sok olmustummillet tasinirken mutfagini da götürüyor böyle sacmalik olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?