- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #67.721
halen uykun yoksa banada ugra canimBeni uyku tutmadi bu gece.
Kafamda binbir düşünce var, en iyi terapi yöntemime başvurdum ben de.
Mutfak dolaplarını düzenledim, kavanozları mi çıkardım.
Dolap yüzeylerini sildim, kiler dolabını temizledim.
Sonra her yeri sildim, toz aldım, wc yıkadım.
Duş aldım.
Şimdi de çay koydum
sanirim esimin sirketi otomatik yapiyor onun icin. benim de isim otomatik kesiyor olmasin Türkiyedeki gibicanim Lohnsteuerhilfeverein diye kurumlar var. Onlar senle birlikte vergini hesapliyor ve belediyeye yolluyorlar. Kazancina göre bir fatura ödüyorsun. Misal 2018 de ben 180€ ödedim kazancimiz iyidi, 2019 icin daha az ödüyecegim cünkü benim gelirim pek yoktu, sadece esim calisdi.
Vergi islerini kendi hal eden insanlar var, ama ben kendim ilgilenmek istemedigim icin uzmana para ödemegi tercih ediyorum.
Onlar sana 3/5 mi 4/4 mü daha iyi hesabinida yaparlar. Bu meslegi yapan cok türk de vardir Berlinde, en azindan dil konusunda daha rahat olursun.
ah ah ben biraktim geride hayal gibi bir mutfagim vardibu aksam arkadaslar evlerine davet ettiler bizi. Ilk kez evlerini gördüm, cok güzeldi masallah. Özellikle mutfaklarini cok begendim. 30000 euroluk mutfagi 15000 € ya almislar arkadas o dönemde mobilyacida calisdigi icin. Yani öyle bir mutfagi bende birakmazdim götürürdüm
Değişiklik olmuş canım ne güzel.Günaydınlarr
İyi haftalar olsun
Haftasonunu köyde hamakda yatarak gecirdim
Eve gelince farkettimki bu hafta anamda sıra,
Anam gelecek
Bilmeyenler icin söyleyeyim kendisi temizlik hastası,
Kapıdan iceri girip su evin haline bak der merhabadan önce
5 te kalktım wc banyo ovdum
Aksam cocuum bile yere düsen battaniyesini alıp gitti yürütecle
Koci diyor,anan gelecek cock bile panikte
Hamaklı haftasonu hep senden ötürü
Hadi hayırlısıDemin cumartesi gördügümüz ev icin enail attim kadina. Gereken tüm evraklarida ekledim. Yarinda ariyacagim.
Insallah olur.
Bugün misafirlekteydik. Biz insanlari davet edemiyoruz, mutfak yok düzgün, tabak mabak yok düzgün yerimiz yok diye, oturmak zor. Cidden artik misafire hasret kaldik. Ama bukez olacak insallah
Bende babamın genleri var relaxDeğişiklik olmuş canım ne güzel.
Bu hamakta haftasonu gecirip uykusuz kalıp bütün evi ovarim ben. Niye çünkü bende de anamın temizlik genleri var
Ohh miss. Afiyet olsun.5 günlük yoğun detokstan sonra mukellef kahvaltı yaptım. Sucuklu yumurtayi ozlemisim ya
Akşama kapuska ve çorba var.
Öğlen meyve+yoğurt ile gecistiririz.
Evde işim yok gece bitti hepsi.
Biraz çay keyfi yapıp bilgisayarı açarım.
İşler birikti onları toparlayayim
Akşam üzeri de haftalık yemek listesi yapacağım.
Bu hafta fazla harcama olmaz, evdekilerden giderim
Büyük miktarlar için mecburen banka, küçük için kuyumcu. Kuyumcudan alırken bayağı bir sormak lazım. Bana 10 TL fark diyen de oldu 2 diyen de.Kızlar merhaba. Banka uygulamalarına bakıyorum da şu geçen gelen %1 vergi olayı var altın alırken.
Makas zaten 4-5 liraydı. Bu gelince 9-10 lira oluyor.
Kuyumcularda nasıl fiyatlar?
Birikim yapmak için öneriniz neresidir, nedir?
iyilikde yaramiyor, ben sen hani uykusuz sun ya ondan dedim dermisimKatya miyim benyürü git
Ben de tamam inandım dermişimiyilikde yaramiyor, ben sen hani uykusuz sun ya ondan dedim dermisim
Güvenlik benim için ilk nokta.Kızlar merhaba. Banka uygulamalarına bakıyorum da şu geçen gelen %1 vergi olayı var altın alırken.
Makas zaten 4-5 liraydı. Bu gelince 9-10 lira oluyor.
Kuyumcularda nasıl fiyatlar?
Birikim yapmak için öneriniz neresidir, nedir?
Evet canım detayli, zorlayıcı bir detokstu.Ohh miss. Afiyet olsun.
Detaylı bir detoks yaptın sanırım. 5 gün az değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?