Giderken mutfağını komple götüreni de ilk senden duyuyorum
Bu ev olursa rahat edeceksiniz bence asmin, umarım olur ısrarcı ol peşini birakma evin :))
Günaydın kızlar
Bu hafta izinliyim
Anneme kahvaltıya gidecegim birazdan
Hava çok sıcak uyuyamadim 5 buçuktan beri ayaktayim
Iznin hayirli olsun witt
Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün esimden kumbara istedim ve altın birikimine başlayacağım. 2020 sonu hedefim 50 gram altın. Umarım başarabilirim:)
Hoşgeldiniz, başarılar ✌

benim annemi dolandirdilar öyle bir maasi gitti
Çok üzüldüm canım
Daha yeni başlıyorsun tatlu
Pes etmek yok:)
Oh mis, işler bitmiş gece gece.
Neler düşünüyorsun cnm.
Kizceye çok güldüm

Çok arada bı durummus kahvemsim gerçekten
Nasıl geçti görüşme geçmişten gelemedim şimdi gelicem
Günler nasıl geçiyor anlamıyorum ben ya

Gunaydin kizlar

karamelli_turta yok cnm kafamdan silmem dediğim gibi beğenmezsem acaba diye dusunmem bu ben de huydur bakalim yeni yerlere
Günaydın Tatlum ev mi bakiyorsun
Oturduğum bloğun giriş katı demişsin ya bahçe katı gibimi önü nasıl merak ettim hem fiyati iyiymiş hem alistigin yer hemde giriş katlar benim artık çok hoşuma gidiyor ya hele önünde bide bahçesi varsa değme keyfine burda yeri müsait olanlar çiçek ekiyolar çit yapmışlar bı kısmına sanarsinki villa önü duzenlemisler ama o kadar hoş olmuski

Sağol canim
Dur bakalım öyle moral bozmak yok, araştırmaya devam.
Oturduğun yerden memnunsan oraya baksan mi acaba
Oturduğum site orta halli ama eşime cok uzak..Ikimizde yol parası veriyoruz ise giderken 1000 Tl yi geçiyor aylık.. farkli çalışma saatleri vs...Zor oluyor...Bir de cocuk okula başlayınca bir nebze iyi muhit istiyorum...Benim bu yıl ki tayin daha fa netleştirecek çoğu şeyi

Cnm çevre düzenlemesi guzel ama cok ses var...yani dinlenmek uyumak mümkün değil giriş katta yerden 1 m yüksektir pencere...Aidat 300 e yakin..Burayı düşünmüyorum mutfak da yemek yiyecek yer yok

Bende yufka aldim dün cnm,sigara boreklerinisarıp atacağım dondurucuya.

Bu arada kuzenimin eşi ve çocuğu negatif çıkmış çok şükür, birkaç gün sonra tekrar bakilacakmis.
Ne enteresan birşey bu ama anlamadım,
Dışarıdan kapabilirsin ama aynı evin içindekiler negatif olabilir. Kapalı ortamdalar, hep bir aradalar sonucta
Tabi ki negatif olsunlar da çözemedim durumu onu demek istiyorum
İş yerindeki arkadasda evdekilere bulastirmamisti.

özelikle cocuk icin cok sevindim canim

Ailesi için sevindim bu habere.
Bir an önce bitseydi artik şu virüs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…