2 yıl peşinat biriktirseniz yeter size sonrada alirsiniz cnm.
Ne güzel plân plân en sevdiğim şeyler plânlarrr

benim de A plani B plani o da olmazsa C plani tipik oglak burcuyum.
Hah işte tam da o noktada eksiklik var bende.
Benim tek planim olur,olurda planim bozulduğunda bende çok bozuluyorum
B ve c üzerinde desteklâzım bana :)
Arkadasim 1+1 aldi Kreuzbergde 5 yil önce. 180 ödedi su an evin degeri 280 mis
Ev fiyatlari hiç durmadan yukseliyor.
Alim gücü düşüyor.
Bizim evin değeri de 350yi buldu.
1 yilda.

Kiza kres bulursak ikimizde calisa bilcez. Ozaman iyi birikim yapa biliriz. Ev güzel olur ya

neler dediğini bilmiyorum canım. 2 gelinimiz var 2sinede ayni davraniyoruz ama geri dönüşleri farklı. Diğeri kardeşimiz gibi yakin bize diğeri olabildiğine soguk. Ayrıca sürekli herkesin içinde sorun çıkarıyor durduk yere ve herkes o kadar bunaldiki kimse umursamıyor artık ve bu onu daha çok hircinlastiriyor. Kısır döngü. Bi büyüğümüz şöyle dedi. Kendini sizin yanınızda ezik hissediyor bence. Elti çalışıyor görümceler çalışıyor. Böylece herkesin dikkatini çekmeye çalışıyor. Ama biz hiç bi şekilde yok biz çalışıyoruz sen çalışmıyorsun diye üstün görmedik tam aksine. Calismadigi halde çocuğu borçtan borca sokarak en iyi şekilde giyinmek gezmek için uğraşıyor. Allah akıl fikir versin.
benim de A plani B plani o da olmazsa C plani tipik oglak burcuyum.
Bende hiç plan yok.. Çok mu rahatım ne. Kafama göre yaşıyorum atabildigim kadar kenara atıyorum. Çocuklar büyüyor ilerde lazım olacaktır Nasil olsa

Ben 0 plan bildigin geldigi gibi karsiliyorum

ne güzel iste kafan rahattir

ne güzel iste kafan rahattir
Valla rahat
Evi arabayı aldım. 2. Ev icin tek başına mücadele vermek istemiyorum ilerde bakarım olursa olur olmazsa da dünya malı için üzülmem.
Cocuklar için ersey. artık bundan sonra eğitimlerine harcarım.
Ara da kendimi simartirim

destek atalim sana elbirligi ile
bakma benim koca kisisi de benim planlardan kafayi yiyor o hep son ancidir

ben de aslinda kendim icin istiyorum yatirimlik. az rahat yasamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…