- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.161
Ev evlenecek çifte aliniyor, borç evlenenlere birakiliyorsa tapu da onlarin olmalı.Bdvdeki konuyu okudum da
Ev kp ustuneymis
Sakin ödeme diye bagirasim geldi kızın suratina
Merak ettim ben de bakiyimEv evlenecek çifte aliniyor, borç evlenenlere birakiliyorsa tapu da onlarin olmalı.
Kp ne alâka.
Ama işte.
bende göndereceğim canım. Kendimde okuldayim zatenÇocuklar okullarını arkadaşlari ve öğretmenlerini çok özledi.
Tum tedbirleri alip,bircogu aliskanlik oldu onlar için de zaten.
Ben göndereceğim çocukları okula.
Büyüğüm için bu yıl çok önemli zaten.
Teşekkür ederim kuzumCennetmeyvesii nice mutlu yılları olsun oglunun
Okullar açılıp devam ettiği sürece sağlık problemlerimiz de olmazsa göndereceğim.bende göndereceğim canım. Kendimde okuldayim zaten
Teşekkür ederim kuzum
Evet canım çok sıkıldılar evde.Okullar açılıp devam ettiği sürece sağlık problemlerimiz de olmazsa göndereceğim.
Onlar da gitmek istiyor zaten,en önemlisi de bu
arkadasin ürünü alinca, kalitesini sorarmisin canim?Asmin site yeni galiba burda da bi arkadas sparis vermis iki ayda falan geliyormus... Denemelik biz de meraktayiz... ama fazlaca ucuz olmasi bizi kuskulandiritor
Kiviramayinca şaka yaptım demiş.Kızlardır neler oldu neler
Benimki mesaj attı 25bin kredi çek tarladaki ürünleri kaldırınca öderim dedi.
Bende ablan ceksin dedim.
Neyse ya şaka yaptım dedi.
Bana parayla ilgili şaka yapma. Parayla ilgiliyse muhatap olma. Ben senin ekmegini yemiyorum. Üstümde çöpün yok. Benden bisey istemeye hakkınız yok o paralar çocuklarımın dedim.
Niye uzatiyosun senden maasinimi istedim dedi.
Istemeyemezsin zaten evin işi dışarı i çarşı pazar çocuklar derken tüm yükü üzerine attın. Hani evlilik ortaktı. Bana faydan olan bi konuyu söylersen tüm maaşımı veririm sana dedim. Hiçbişey demedi.
Ağzını güzelce tıkadım. Baya ilişmez artik
nice saglikli mutlu yillara oglusuna canimSelam kızlar
Dün oglusumun doğum günüydü 8 oldu paşam
Pasta almış babası. bahçeye kvlere gittik mangal yaptık arkasina pasta kestik çok mutlu oluyorlar mum ufleyincebahçe ganimeti bir bağ sarımsak bir kova biber bir poşet dolusu fesleğen. Akşam gelince onları hallettim.
Bugünde sabah pazara gittim 75 tl harcadım kavanoz kapağı almaya başladım yavaş yavaş 10 tanesine 6 lira odedim
Kumbaraya 20tl attim.
Aksam yemeğe yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanina kavun salata yeriz artık
Asla canım.Kiviramayinca şaka yaptım demiş.
Ayy witt sakın o yollara girme.
Teşekkür ederim canimnice saglikli mutlu yillara oglusuna canim
Ben konuyu okuyunca erkek tarafinda bir uyanıklık sezdim öyle olmasa tapuyu oğluna yapar ki sonuçta borcu oğlu ile gelini ödeyecekse.O konuda konu sahibi banlanmis sorular cevapsız kalmış.
Ama aynı evde yaşayıp paranı biriktir kısmı saçma değil mi en azından bana göre öyle,
Kızın ailesinin müdahalesi, en başta konuşulmayan maddi konular ileride hep sıkıntı.
Ortak bi şekilde giderler paylaşılır sıkıntı olmaz canım. Kisi kendisi icin azda olsa birikim yapmalı ama tüm maaşımı değil tabiki.O konuda konu sahibi banlanmis sorular cevapsız kalmış.
Ama aynı evde yaşayıp paranı biriktir kısmı saçma değil mi en azından bana göre öyle,
Kızın ailesinin müdahalesi, en başta konuşulmayan maddi konular ileride hep sıkıntı.
dün esimle disarda yedik, ben tabi yine beyaz sarap takildim
Afiyet olsun, keyfiniz bol olsun.dün esimle disarda yedik, ben tabi yine beyaz sarap takildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?