Evlilikte kişilerin ayrı birikimi olmalı her zaman savunurum bunu, hatta kadın kesin yapmalı. Bizler dogamiz gereği fazla fedekar olabiliyoruz ve her fedakarlık bir yerden sonra kullanılma olmamalı.

Burada benim anladığım iki aile de maddi olarak evliliğe müdahale halinde.
En başında nikah olmadan kız ya da erkek niye konuyu etraflıca sorup hesap kitap yapmıyor.
Allah korusun herşey bizler için, kimse boşanmak için evlenmez ama böyle konular en başta ortaya çıkınca yıllar boyu sıkıntısı devam eder.
Ben bu durumda olsam direkt eşimle cozerdim sorunu, tapuyu alma imkanı yoksa kira ederini oderdim sadece. Aile bütçesine de en baştan el koyardim.

nice mutlu yillara

Ay resmen kocamı gördüm
Giderayak paran var mı bırakayım mı diyor yok var bizim paramız.
Sen bu ay krediyi ayarla baska bisey istemez dedim.
Niye maas almıyon mu sen diyo
Alıyrm da sana mı alıyorm dedim artk
Ay yüz kösele iyice ya
Cocugumun parası o dedim.
Güldü gitti ise

Selamlar kızlar. Hiç keyfim yok. Bir yakinin vefat haberini aldım,gençti daha. Küçüğümle akran kızı var. Çocuk için ağladım hep. Kendime zor geldim. Atamıyorum kafamdan.
Offf basınız saolsun hasta mıydı
Allah rahmet eglesin

Selamlar kızlar. Hiç keyfim yok. Bir yakinin vefat haberini aldım,gençti daha. Küçüğümle akran kızı var. Çocuk için ağladım hep. Kendime zor geldim. Atamıyorum kafamdan.
basinuz sagolsun canim. Insan ölene mi, ardindan birakanami üzülsün bilmiyor böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…