- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.221
gümüs hic aklima gelmezdiGümüş altından daha çok kazandırmış bu süreçte.
Hiç almadım, bir aradstirmak lazım aslında ama şu an herşey yüksek.
@zeyneprer kuzum gümüş aliyordu, , ev parası çıktı mı,.gel de güzel haberler ver
beklerim berlineAlmanlar bu işi biliyor,
Bu yazdiklarini hiç denemedik sanirim.
birikir birikir dağ olur zamanla.O konuda konu sahibi banlanmis sorular cevapsız kalmış.
Ama aynı evde yaşayıp paranı biriktir kısmı saçma değil mi en azından bana göre öyle,
Kızın ailesinin müdahalesi, en başta konuşulmayan maddi konular ileride hep sıkıntı.
İyi yapmışsınOrtak bi şekilde giderler paylaşılır sıkıntı olmaz canım. Kisi kendisi icin azda olsa birikim yapmalı ama tüm maaşımı değil tabiki.
Burda kp sıkıntılı bana göre. Onun üstüne olan evi gelin neden odesin. Banada aynısı oldu. Biz evlenmeden tokiden ilk ödemeyi yapıp almış kp ama evi ben ödüyorum. Sonra esim üzerine almazsa ödemeyeceğini soyledim de aldı üstüne.
Zaten uyumlu olmadığını anlayınca devam etmeyeceksin. Millet oldurmaya çalışıyor. Sonra arkasındn bir sürü sorun.Mal konulari çok sıkıntılı şeylere dönüşebiliyor böyle durumlarda.
Evlilik öncesi konuşulması gereken maddeler siralanmali bana göre.
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Kader öyleymiş.Selamlar kızlar. Hiç keyfim yok. Bir yakinin vefat haberini aldım,gençti daha. Küçüğümle akran kızı var. Çocuk için ağladım hep. Kendime zor geldim. Atamıyorum kafamdan.
eh ben de genc sayilmamBurda Chardonnay I hep yasli kadinlar iciyor kizlar
Benim tercihim Malbec
Başınız sağolsunSelamlar kızlar. Hiç keyfim yok. Bir yakinin vefat haberini aldım,gençti daha. Küçüğümle akran kızı var. Çocuk için ağladım hep. Kendime zor geldim. Atamıyorum kafamdan.
Söylemen yeter, teşekkür ederimbeklerim berline
Hoşgeldin koala, geçmiş olsun size hava mi dokundu ki.Kızçeler merhaba,
Dağdan bir kız geldi döne döne
O kadar hastalandım ki, bir de annem rahatsızlandı arada girip okudum ama yazamadım bir türlü. Sürekli hastaneye taşındım, kaygı seviyem baya yükseldi haliyle.
Altını gördükçe yarım bilezik alaydım diyorum ama euro da 8₺ yi geçti. Allah yardımcımız olsun, herkesin işi çok zor.
35 telee verdimm bari 1 ay gitsin dimi3 hafta çokmuş be gülüm
Kız gümüsü nerde bozduruyılar?Gümüş altından daha çok kazandırmış bu süreçte.
Hiç almadım, bir aradstirmak lazım aslında ama şu an herşey yüksek.
@zeyneprer kuzum gümüş aliyordu, , ev parası çıktı mı,.gel de güzel haberler ver
Gecmis olsunnnKızçeler merhaba,
Dağdan bir kız geldi döne döne
O kadar hastalandım ki, bir de annem rahatsızlandı arada girip okudum ama yazamadım bir türlü. Sürekli hastaneye taşındım, kaygı seviyem baya yükseldi haliyle.
Altını gördükçe yarım bilezik alaydım diyorum ama euro da 8₺ yi geçti. Allah yardımcımız olsun, herkesin işi çok zor.
teşekkür ederim cnmCennetmeyvesii oglunun dogum gunu kutlu olsun, benim oglanda ocakta 8 oldu..
tesekkur ederim cnmnice mutlu yillara
Başınız sağolsun cnmSelamlar kızlar. Hiç keyfim yok. Bir yakinin vefat haberini aldım,gençti daha. Küçüğümle akran kızı var. Çocuk için ağladım hep. Kendime zor geldim. Atamıyorum kafamdan.
Hepsi aynı demekki asalak yiyicilerAy resmen kocamı gördüm
Giderayak paran var mı bırakayım mı diyor yok var bizim paramız.
Sen bu ay krediyi ayarla baska bisey istemez dedim.
Niye maas almıyon mu sen diyo
Alıyrm da sana mı alıyorm dedim artk
Ay yüz kösele iyice ya
Cocugumun parası o dedim.
Güldü gitti ise
Ben bosanan bi cift görünce ,duyunca darısı basıma deme leveline ulastım.’öyle kitlendim buara adama.Hepsi aynı demekki asalak yiyiciler
Bedava kısmına kahkaha attım babyBen bosanan bi cift görünce ,duyunca darısı basıma deme leveline ulastım.’öyle kitlendim buara adama.
İlk fırsatta yardm almayı düsünüyırm ciddi ciddi.
Bedavaymıs diyip aile terapistine flan mı götürsem napsam
Heh Oldu alintilamam da.Ben teklif eettim 1-2 kez.
Bizim bi sorunumuz yok.
Ben Snden razıyım dedi bana
Len dedim bide razı olma yani,yediğin önünde yemediğin yok zaten dedim
Tmm iste ben memnunum sen takıyosn kafayı ,ayrıntlı düsünüyosn cok diyo
Hiç fikrim yok bu konudaKız gümüsü nerde bozduruyılar?
İhtiyac halinde kime bozdurcaz onu
Ben bosanan bi cift görünce ,duyunca darısı basıma deme leveline ulastım.’öyle kitlendim buara adama.Hepsi aynı demekki asalak yiyiciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?