- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.241
gecmis olsun her ikinize deKızçeler merhaba,
Dağdan bir kız geldi döne döne
O kadar hastalandım ki, bir de annem rahatsızlandı arada girip okudum ama yazamadım bir türlü. Sürekli hastaneye taşındım, kaygı seviyem baya yükseldi haliyle.
Altını gördükçe yarım bilezik alaydım diyorum ama euro da 8₺ yi geçti. Allah yardımcımız olsun, herkesin işi çok zor.
Ama nedenTopikte iki hafta alkol konuşmayı an itibari ile yasakladim. Su için en sağlıklısı
karamelli_turta mavimli babyloading87 A Asmin75
Geçmiş olsun canimKızçeler merhaba,
O kadar hastalandım ki, bir de annem rahatsızlandı arada girip okudum ama yazamadım bir türlü. Sürekli hastaneye taşındım, kaygı seviyem baya yükseldi haliyle.
Altını gördükçe yarım bilezik alaydım diyorum ama euro da 8₺ yi geçti. Allah yardımcımız olsun, herkesin işi çok zor.
Görümce kahvemsi balık elbisede balık etli olmayacak, siz de destek olacaksınız ondanAma neden
Görümce kahvemsi zaten çok çok fiittGörümce kahvemsi balık elbisede balık etli olmayacak, siz de destek olacaksınız ondan
ben her gün iki litre naneli limonlu su iciyorum bi defaTopikte iki hafta alkol konuşmayı an itibari ile yasakladim. Su için en sağlıklısı
Böbrek dekolteli olanı giyemeyecegim ama o kına icindi. Şimdi kına düğün bir olunca o elbise boşa çıktı.Görümce kahvemsi zaten çok çok fiitt
Böbrek dekoltesi kasıp kavuracak
Tamam onlardan bahsedelim o zaman.ben her gün iki litre naneli limonlu su iciyorum bi defa
yok onu denedim basim dönüyor neden bilmiyorumTamam onlardan bahsedelim o zaman.
Hatta suya çubuk tarçın katın tatlı isteğini de keser
Sana herkese vermediğim gizli tarifini de vereyim madem mavimli iyice diyete girdin nede olsa.ben her gün iki litre naneli limonlu su iciyorum bi defa
Limon tansiyon düşürüyor olabiliryok onu denedim basim dönüyor neden bilmiyorum
e kiz 45 olcam bu sene iceyim bendeBurda Chardonnay I hep yasli kadinlar iciyor kizlar
Benim tercihim Malbec
cok cok gecmis olsun canimKızçeler merhaba,
hisse ola bilir mi kizlar?Hiç fikrim yok bu konuda
Nasıl alınıyor bilsem öyle de bozdurulur derim ama
nayirrr nolamazzzz nicinnnn?!Topikte iki hafta alkol konuşmayı an itibari ile yasakladim. Su için en sağlıklısı
bary baby yi etiketlemeseydin garibim bir siseyi bir ayda bitiriyor zatenTopikte iki hafta alkol konuşmayı an itibari ile yasakladim. Su için en sağlıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?