- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.649
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #68.341
Merhaba hoşgeldiniz. Altin birikim içinse fiyatina bakilmaksizin alınıp kenara konulmali. Çünkü uzun vadede kar ettirir. Ytdİyi akşamlar arkadaşlar. Biraz akıl verin bu işlerden pek anlamayan bacınıza. Köşede 2.500 tl vardı gr altın alacaktım ki birden fırladı. Şimdi ben o parayı nasıl değerlendirim. Bekleyim düşünce mi alim. Bide bugün enpara hesap kartına başvurdum 3-5 atmaya çabalayim diye. Enpara kullanan var mı özellikleri nedir bu konudada 4 nala koşuyorum bilgisizlikten
Tesekkur ederim cnmOo güle güle kullan cnm
Çok severim organik tarımı. Geçen sene yapmıştım. Maydanozum nanem tereotum biberim vs bi sürü şey vardı. Ne ile başlayacak eşin. Toprağım saksım var. Belki bende başlarım. Ben kışa girerken dikiliyor sanıyordum. Soğanım bile vardı. Marul hariç yeşillikler hep balkondandı.Şirkete gittim bugün, epey işleri toparladim.
Sonra sistem gitti, pazar market gezdim.
Eczaneye gittim, tartıya pil aldim.
Sanırım bütün esnafı bir ziyaret ettim.
Toprak da aldım. Evde organik tarıma başlıyor sayin esim
Çok harcamali bir gün oldu
Valla canım boş oda malzeme dolu ne ekecek ne dikecek bilmiyorum, pek ilgi alanım değil böyle şeyler.Çok severim organik tarımı. Geçen sene yapmıştım. Maydanozum nanem tereotum biberim vs bi sürü şey vardı. Ne ile başlayacak eşin. Toprağım saksım var. Belki bende başlarım. Ben kışa girerken dikiliyor sanıyordum. Soğanım bile vardı. Marul hariç yeşillikler hep balkondandı.
Hoşgeldiniz, altının ne olacağı belli olmaz.İyi akşamlar arkadaşlar. Biraz akıl verin bu işlerden pek anlamayan bacınıza. Köşede 2.500 tl vardı gr altın alacaktım ki birden fırladı. Şimdi ben o parayı nasıl değerlendirim. Bekleyim düşünce mi alim. Bide bugün enpara hesap kartına başvurdum 3-5 atmaya çabalayim diye. Enpara kullanan var mı özellikleri nedir bu konudada 4 nala koşuyorum bilgisizlikten
almanlar büyük kovalarda patates yetistiriyor. Bi arkadasimda, domates ve salata ekmisdi balkonda.Çok severim organik tarımı. Geçen sene yapmıştım. Maydanozum nanem tereotum biberim vs bi sürü şey vardı. Ne ile başlayacak eşin. Toprağım saksım var. Belki bende başlarım. Ben kışa girerken dikiliyor sanıyordum. Soğanım bile vardı. Marul hariç yeşillikler hep balkondandı.
Patates denemedim. Deneyeyim bendealmanlar büyük kovalarda patates yetistiriyor. Bi arkadasimda, domates ve salata ekmisdi balkonda.
iyi günlerde kullan canimTesekkur ederim daha iyileri sizin olsun imitasyonlar gönül boslugumu dolduramadi
Aynen canım günlük hafif bisey aldım 2280tl
Ama aklım alamadiklarimda kaldiözellikle kaburga bilezik
Çünkü begendiklerim 5000den fazlaydı ve 14 ayara o kadar para vermek istemedim
Resimde belli değil beyaz rose ve gold renkli
büyük kovada ekiyorlar, baya bayada sonuc aliyorlarPatates denemedim. Deneyeyim bende
Merhaba hoşgeldiniz. Altin birikim içinse fiyatina bakilmaksizin alınıp kenara konulmali. Çünkü uzun vadede kar ettirir. Ytd
Çok sağolun kızlar. Sıkışınca kulkanmak için kenara atacaktım ,insanın ne zaman sıkışacağıda bilinmiyor ki. En iyisi para olarak bekletim.Hoşgeldiniz, altının ne olacağı belli olmaz.
Çok yükseldi düzeltme gelebilir diyen de var, dolar yükselecek dolayısı ile altında fırlar diyen var ( altının onsu USD)
Altın uzun süreli yatırımdır, alıp bir iki ay sonra bozarım, al sat yaparim kafasindaysan hiç bulaşma ama bir iki yıl bekleyince güzel getirisi olur.
İhtiyacın olmayan bir para ile alacaksan çok da fiyata takılma al at kenara.
Bundan sonra düşse bile ne kadar düşecek o da ayrı bir konu, zaten yüklü alım yapmayacaksın al geç.
Enpara da kullaniyorum, havale EFT ucretsiz,.günlük faiz de veriyor. Memnunum ben.
Tabiki ytd de diyeyim
benim esim de patates, sogan, nane, domates, salatalik, biber ve cilek ekti baharda simdi hepsini yiyoruz valla.almanlar büyük kovalarda patates yetistiriyor. Bi arkadasimda, domates ve salata ekmisdi balkonda.
elin lezzetli demek kiBende tasininca balkonda birseyler ekecem
Bugün bi banyoyu sildim bide yemek yaptim, baskada elimi birseye sürmedim
Gecen daga giderken yaptigim pogacalari hatirliyormusunuz? Esim bizimle gelen bir arkadasiyla bulusacak cuma günü. Bugün telefonda görüntülü konusurken: yenge bi ara o pogacalardan birdaha yapsana! dedi. Ay benim boyum 10 cm uzadi burdayemek konusunda cok secicimis arkadas esine göre, yani o begendiyse ben oldum demek yarin biraz malzeme alayimda cuma sabah yapim, islerini hal ederken yolda yerler
yok kiz bence cocuk acikmisdielin lezzetli demek ki
Teşekkür ederim canimiyi günlerde kullan canimkiz cidden tarzin cok hos bosuna süslü demiyorum demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?